סרבנית בקבוק

mora202

New member
סרבנית בקבוק

היי בנות,

נתקלתי בבעיה קצת לא צפויה... דווקא עכשיו שעניין ההנקות והשאיבות מתחיל לתפוס תאוצה ולהסתדר, אחת הבנות התחילה לסרב לאכול מבקבוק, גם אם מדובר בחלב אם (בקבוק של אוונט עם פטמה לגיל 0+).
אני אציין ששתי הבנות נולדו עם לשון קשורה, אבל הן עברו ניתוק לפני מספר ימים ומאז ההנקה למשל ממש השתפרה פלאים, כך שלא אמורה להיות בעיה עם הבקבוק.

האם מישהי נתקלה בבעיה דומה?

סרבנות בקבוק

הי mora

ברוכה הבאה אלינו.

אשמח אם תוכלי לפרטי מעט כדי שאוכל להבין קצת יותר..
בנות כמה הבנות ?
האם הן אכלו מבקבוק לפני ניתוק הלשון הקשורה ?

מחכה לשמוע

mora202

New member
האמת...

באופן מפתיע (ומשמח) הדברים די הסתדרו בימים האחרונים... זו הייתה בעיה של יומיים-שלושה והקפדנו להתמיד על מתן בקבוק עם חלב אם במקביל להנקה - ועכשיו היא מקבלת את הבקבוק באהבה

אגב, לשאלתך - הן בנות שבועיים ואכלו מהבקבוק לפני הניתוק.

מה שכן, עכשיו אני לעיתים נתקלת דווקא בקשיים בהנקה. דווקא הבת השנייה מתנתקת די הרבה לאורך ההנקה. אני חושדת שזה עשוי להיות בגלל עודף חלב אז התחלתי לרוקן טיפה את השד לפני ההנקה, אבל אני עדיין לא בטוחה. יכול להיות שזה קשור גם לעובדה שהיא מתרגלת לפטמה של הבקבוק.
אם יש לך טיפים אשמח לשמוע

בנוסף, אם אני כבר רושמת הודעה - אני שמה לב שאחרי הנקה הפטמות שלי ורדרדות. הבנתי שזה נקרא הלבנת פטמות. אחת מהן גם נוטה קצת שמאלה.
האם זה תקין? רצוי לטפל בזה באופן כלשהו?

תודה רבה!

המשך

הי, אני שמחה לקרוא שיש שיפור.

יש מקרים שהתנתקות מהשד וצקצוקים יכולים לנבוע משפע חלב וזרמים חזקים. מה שאת עושה הוא נכון- לרוקן מעט את השד לפני ההנקה. אפשר לנסות להניק גם כשאת מעט רכונה אחורה ולא זקופה.כך הגרביטציה יכולה לעזור לה,קטין מעט את השפריצים החזקים.

האם הפטמות אחרי ההנקה כואבות? ממה שכתבת זה לא נשמע לי פטמות לבנות(אני מניחה שאת מתכוונת ל״רנו״ או ״ואזו ספאזם״) - נכון?

למעלה