סרבני הנשיקות

סרבני הנשיקות

אתמול חברה שלי מתקשרת אלי דיכאונית מתמיד. מה קרה מותק? מור,הוא לא אוהב להתנשק. הוא לא מנשק אותי בכלל שאלתי אותו למה והוא אמר לי שהוא פשוט לא נהנה,ושזה לא קשור אלי הוא פשוט לא אוהב נשיקות. מורר הוא מנשק אותי כמו דודה.. לצערי הרב,גם לי היה מקרה דומה. כן כן מי אם לא ליאור הצנחן המושלם כביכול (ואני מדגישה-כביכול!)-זוכרים? אז בערבים הראשונים שלנו ביחד נישק אותי בלי הפסקה,נשיקות ארוכות כייפיות כאלה,שכשנזכרים בהם אחר כך יש צמרמורת,נו אתם מבינים על מה אני מדברת.. הרמז הראשון הגיע כשהיינו יום שלם ביחד והיה ממש כיף(בטח דיווחתי על זה בזמנו מתאים לי) ואז עמדנו אחד מול השני ליד האופנוע ( ) והוא אמר לי כמה שכיף לו להיות איתי והכל ההי רומנטי ניצוצות באויר זיקוקי דינור איפה הנשיקה? נו נשיקה והוא בא ונתן לי מין ניקור כזה על השפתיים. אמרתי לו-ליאור ,מגיע לי יותר. כמה שבועות יותר מאוחר הוא בא אלי בוידוי, "תשמעי זה תמיד היה ככה,אני לא אוהב להתנשק" אני יודעת שאני לא מנשקת גרוע,כבר שמעתי כמה מחמאות בעניין וזה פשוט מ-ב-א-ס . נשיקה זה חלק מהקטע,מההתרגשות מהכיף..! זה עוזר לתחושת קירבה, ועוד דבר-לשווין! נגיד בסקס,לא משנה מה,בסופו של דבר הגבר הוא "השולט" באקט כי הוא זה שחודר ז"א. (אולי בגלל זה יש מזוכיסטים..) בנשיקה לעומת זאת,שני הצדדים שווים,מין חיבור כזה ( כמה שאני פלצנית אלוהים) ואולי בגלל זה יש גברים שפשוט לא מוכנים לוותר על תחושת השליטה שלהם ולא אוהבים להתנשק. ועוד משהו,בשביל להגיע לסקס בנות,הם יתנשקו איתנו ערבים שלמים אם הם אוהבים את זה או לא. ככה שאף פעם אי אפשר לדעת! אם מאחורי הגברבר המושלם עומד סרבן נשיקות מסתורי. היזהרו! מור. זאת רשומה חדשה מהבלוג שלי,ששוה להיכנס אליו כן כן! אז תכנסו

לא נראה לי שיש משהו יותר מבאס

מבן זוג שלא אוהב להתנשק אבל צריך לבדוק את זה לעומק (
) למה חברוני שלנו כאן לא אוהב להתנשק? הוא לא אוהב להתנשק בפומבי או בכלל? אולי הוא סתם גרוע? אולי היה לו ניסיון רע ומר עם בחורה שאמרה לו שהוא מעפן ומאז הוא בטראומה? בכל מקרה, חייב לברר את זה ולפתור את הבעיה! נשיקות זה הכי כיף

Akuna Matata

New member
לא נראה לי שנולד האדם

שאני אסכים להיות איתו בקשר למרות שהוא לא אוהב להתנשק??? יש חיה כזאת??
לא אוהב להתנשק? איך אפשר??

Noam S

New member
איך אפשר בלי להתנשק?

להתנשק ולחבק וללטף. זה א' ב' של קשר... זה זוגיות, זה הביחד... זה לדבר בלי מילים!

yardenj

New member
לאנשים נוקשים קשה להתנשק

אני מכיר אפילו כמה חברות/ידידות (לשעבר כמובן) שלא הצליחו להירגע ולשחרר שפתיים כמו שצריך,יש אנשים שקשה להם עם זה. כמובן שיש אנשים שפשוט חושבים שזה אינטימי מידי(ה' יודע למה הם מתכוונים)ודביק,אולי לאנשים האלו היה ניסיון רע מהבת/בר מצווה?(אלפי דודות/סבתות/וסתם זקנות שמנשקות עם שפתון מגעיל). חוץ מזה שנשיקה טובה זה קשור לביטחון עצמי,בן אדם עם ביטחון עצמי נמוך לא יבין שזה זמן לנשיקה או שהוא ירגיש לא מספיק טוב עם עצמו בשביל זה,כמובן שאם זאת הבעיה אז הבחורה יכולה להעלות בקלות את הביטחון העצמי שלו ואולי להרוויח חבר שיודע להזיז שפתיים.

De-Panther

New member
ואני דווקא שמעתי על|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בנות שלא אוהבות להתנשק
למרות שאחת כזו אמרה לי שאני יודע לנשק
ואצלי בנשיקה חשוב שתיהיה לשון בדרך כלל... זתומרת... אם אין לשון אז מה זה שווה?? לשון עושה את הנשיקה יותר נעימה והכל... ובזמן האחרון אני שומע על יותר ויותר בנות שלא אוהבות לשון!! למה??

resputin

New member
לשון זה נחמד, אבל זה ממש לא

האטרקציה. מה שמבחינתי עושה נשיקה מבינונית למצויינת -ואני שונא נשיקות בינוניות- זה השפתיים והאינטראקציה שלהן עם שלי. טיפה לחות, טיפה מלאות, רכות, מנשקות לאט, מוצצות, נמצצות- זה מה שעושה את זה נעים. וגם אם כבר מכניסים את הלשון, במידה, לא לבחון לי את רפלקס ההקאה מצד אחד ומצד שני גם לא לשחק איתי מחבואים. ויש את אלו שפשוט מזילים ריר.. אוי, זה כבר נורא. כמה רוק יכול להיות לבן אדם?? צריכים את הכלי ההוא של הרופא שיניים בסטנד ביי. זוועה.

pain is MY love

New member
חחחחח הרגת אותי עכשיו!

הכלי ההוא של הרופא שיניים..... חחחחחח אוף! תיארת אחלה נשיקה.... למה סתם להתעלל בי?!?!?!?

resputin

New member
כי ככה ../images/Emo3.gif

הייתי רוצה שכמה אנשים מאוד מיוחדים היו קוראים את זה ורוצים שאני אדגים להם
|מלאך|

למעלה