סרגון
י יוני דיבורסה New member 12/2/14 #2 שים לב לגרף ארה"ב שלה אתמול יצרה נר היפוך מעליות לירידות במחזור גדול, על ממוצע 200 יום שלה. בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להיות בלונג במניה הזאת כעת.
שים לב לגרף ארה"ב שלה אתמול יצרה נר היפוך מעליות לירידות במחזור גדול, על ממוצע 200 יום שלה. בכלל לא בטוח שהייתי רוצה להיות בלונג במניה הזאת כעת.
י יוני דיבורסה New member 12/2/14 #4 דוחות יום אחרי נר כמו של אתמול? מלח מים... אולי שווה לפתוח שם שורט?
O ome87 New member 12/2/14 #5 למה לך? למה להכנס לפני דוחות בכלל? וחוץ מזה... זה שהנר אדום זה בהכרח אומר משהו על הדוחות? ממש לא בהכרח יכול להיות שיש חששות לדוחות פחות טובים ומחר הם דווקא יפציצו...יכול להיות גם שלא חכה למחר יוני למה לך לשחק ברולטות יש בקזינו במלטה הרבה יותר מרגש ואטרקטיבי
למה לך? למה להכנס לפני דוחות בכלל? וחוץ מזה... זה שהנר אדום זה בהכרח אומר משהו על הדוחות? ממש לא בהכרח יכול להיות שיש חששות לדוחות פחות טובים ומחר הם דווקא יפציצו...יכול להיות גם שלא חכה למחר יוני למה לך לשחק ברולטות יש בקזינו במלטה הרבה יותר מרגש ואטרקטיבי
י יוני דיבורסה New member 12/2/14 #6 רחוק לי מלטה... אבל אתה צודק, לא לא שווה להכנס למניה יום לפני דוחות, אבל אם "חייבים" לגעת במניה הזאת היום, הייתי הולך על שורט ולא על לונג
רחוק לי מלטה... אבל אתה צודק, לא לא שווה להכנס למניה יום לפני דוחות, אבל אם "חייבים" לגעת במניה הזאת היום, הייתי הולך על שורט ולא על לונג