סרגיי בביקין

מיץ פטל3

New member
סרגיי בביקין

מדוע סרגיי בביקין ,עד כמה שידוע לי,הוא היחידי שעליו לעבור את המינימום האולימפי פעמיים?

nitsansh

New member
לא ידוע לך הכל...

דבר ראשון קוראים לו ואדים, לא סרגיי... הקריטריון לכל האתלטים במקצועות המסלול והשדה שלא הצליחו לעבור את הקריטריון עד אליפות העולם 2003 היה לעשות פעמיים קריטריון A מתוך 4 תחרויות. במרתון וקרב רב היה צריך לעשות את הקריטריון פעם אחת מתוך 2 תחרויות. בשום ענף אחר לא היו מספר כזה של הזדמנויות, בד"כ היו רק 2 תחרויות קריטריון. באתלטיקה אפשר היה להשיג קריטריון באליפות אירופה 2002, אליפות העולם 2003, ולמי שעוד לא הצליח ניתנו עוד הזדמנויות כאמור לעיל...

מיץ פטל3

New member
סליחה,נכון השם הוא ואדים

תודה על התיקון, אני מורה לחנ"ג והייתי מאוד מעוניין ,נראה לי שיש לך הרבה ידע בנושא,לדעת יותר.מה זה קריטריון a? האם מדובר ברמות של האתלטיקה? אשמח לקבל ממך אם יש לך את תוצאות שיאי העולם באתלטיקה לגברים ונשים. האם אתה עוסק בתחום? תודה -עופר

nitsansh

New member
קריטריון באתלטיקה

יש 2 רמות של קריטריונים לאליפויות השונות: קריטריון B (חלש יותר) מאפשר לרשום משתתף אחד ממדינה בכל מקצוע. קריטריון A (חזק) דרוש כדי לרשום 2 או 3 משתתפים ממדינה באותו מקצוע. הועד האולימפי הישראלי החליט שאתלטים צריכים לעבור קריטריון A גם אם הם יחידים במקצוע שלהם, וגם לעשות זאת בתחרויות מסוימות שנקבעו מראש. את טבלת הקריטריונים והשיאים אפשר למצוא באתר של IAAF, ההתאחדות הבי"ל באתלטיקה.

למעלה