"סרגל גוגל" בעברית ל- IE11 'חלונות 8.1' / 64 ביט. . .

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
"סרגל גוגל" בעברית ל- IE11 'חלונות 8.1' / 64 ביט. . .

בשעה טובה [רק העתיד יוכל לאשש זאת] התקנתי את מע' ההפעלה הנ"ל במחשב חדש.

כהרגלי - אני משתמש בממשק עברי ככל הניתן ולכן מע' ההפעלה + ה'דפדפן' מוצגים בעברית.

במחשב הקודם השתמשתי ב"סרגל גוגל" - ממשק עברי - שחלונית החיפוש, שלו, היתה מוצדמת לימין המסך.
*** להלן, שתי תמונות: אחת צולמה ב-'אודות' והשניה של הסרגל עצמו.

לצערי, לא התצלחתי למצוא אתר ממנו ניתן להוריד את הסרגל העברי.
מצאתי אתר ממנו הורדתי את הלועזי אבל לא היתה אפשרות לשנות את שפת הממשק.

אשמח ואודה על הכוונה מהמבינים הנושא.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
הלוואי וזה היה כל כך פשוט . . .

עוד אתמול, הרבה לפני ששאלתי, התקנתי את הסרגל ולהפתעתי אין 'עברית' [גם לא Hebrew] ברשימת השפות.

אינני ידע אם זה שייך לקונפיגורציה של מע' ההפעלה/דפדפן, שבשימושי ומטד טשמח אם אתה ו/או מישהו אחר יבדוק זאת.

במחשב השני (חלונות 7 + IE11) הסרגל הוא עברי וגילו "רק" 8 שנים ["מודל 2006"] ולמיטב זכרוני בחירת שפת הממשק נעשה במהלך ההתקנה
[אין בו, כלל, את המפתח השוודי המעביר להגדרות].

הנה, שמוצג אצלי [גם בהמשך חלון הגלילה אין עברית] ובתמונה השניה צילמתי את ה'אודות' של הסרגל שהתקנתי כעת [2014].

לדעתי, הם פשוט הסירו את העברית. הלוואי ואתבדה.

אם יש למישהו את קובץ ה-SETUP של הסרגל יהישן - אשמח להתקין אותו.

blzvi

Active member
יש לי הרושם

שהתמיכה לעברית של סרגל כלים זה מתחסלת

היי מיכאל

מדוע להשתמש בסרגל הכלים?
אם רצונך כי חיפוש יתבצע בגוגל הגדר זאת בIE וחסל.
בכלל לדעתי סרגלי כלים מעמיסים על המחשב חזק ככל שיהיה והסרגל היחידי שמותקן אצלי הוא של מילוי הטפסים באתרי הממשלה פשוט כי אין ברירה.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
ניסית, פעם, לשנות את מיקום האורווה של "סוס זקן"
...

אני מכיר את כל הגדרות ברירות המחדל אבל, כאמור, אני רגיל לסרגל הזה...

אני משתמש במחשב די חזק [מע' הפעלה 64 סיביות, זיכרון פנימי 8 ג"ב, מעבד i5 4690 3.5 GHz ודיסק קשיח SSD] ולכן מסופקני אם "סרגל גוגל" יכול להשפיע על ביצועיו.

וגם אני לא נוהג להתקין תוספים, שלא לצורך, פרט לאלו של 'אופיס' הדרושים לי בתמיכה היומיומית...

מאחר ועדיין לא יצא לי

להתגורר במגזר החקלאי אז לא ניסיתי לשנות מיקומים של אורוות.....
אני מבין שאתה רגיל לסרגל הזה אך מאחר וככל הנראה גוגל מפסיקה/הפסיקה את התמיכה העברית בסרגל. לכן אני מציע אחת מן השתיים:
לעבוד עם הסרגל באנגלית
לשנות את ברירת המחדל של מנוע החיפוש
&nbsp
אה... וגם דרך שלישית - לנסות לגלוש בדפדפן אחר למרות שie11 הוא לא רע בכלל במיוחד באינטגרציה המוגנת עם תוכנות אופיס אחרות בעיקר onenote

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
"אתה, שוב, מתחיל"
. . .

1. להחליף 'דפדפן' = "לשנות מיקום אורווה..."
&nbsp
2. הסרגל, באנגלית, הותקן 10 דקות לאחר שסיימתי להתקין את מע' ההפעלה - אבל קשה לי להתרגל לשפת הממשק.
&nbsp
3. לא הבנתי את הכוונה ב"לשנות מנוע חיפוש"
אתה הרי לא, ממש, מתכוון שאעבור ל- BING...
&nbsp

אז ככה.....

1. שינוי דפדפן - כמו שאמר פעם מישהו אתה יכול לנסססווותתת
  2. מאחר והסרגל באנגלית, וכפי שציינתי יתכן וגוגל מפסיקה/הפסיקה את התמיכה בעברית אני מנסה למצוא דרך עוקפת.
  3. הכוונה בשינוי מנוע חיפוש היא בהגדרות IE11. הרי הוא מגיע עם ברירת מחדל של BING בחיפוש בשדה הכתובת. אפשר בהגדרות לשנות את ברירת המחדל של הדפדפן (כלומר כאשר אתה מקליד מחרוזת לחיפוש בשדה הכתובת [שהוא גם שדה חיפוש] ) שהחיפוש יתבצע במנוע לבחירתך. דרך אגב BING לא עד כדי כך רע , והיו מקרים שבהם גיגלתי ולא מצאתי אך כאשר בינגגתי מצאתי את מה שחיפשתי.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
תודה על הרצון הטוב. . .

שום דבר מכל מה שכתבת לא רלוונטי מבחינתי...
&nbsp
הדבר היחיד שיכול לבוא בחשבון הוא שינוי שפת הממשק, של הסרגל אבל, כפי שכבר ציינת, כנראה שזו 'משימה בלתי אפשרית'.
&nbsp
אשמח ,מאד, ואודה אם תמצא אפשרות כזאת.

השערתי מתחזקת

ניסיתי להיכנס להתקנת סרגל הכלים פה
וקיבלתי את זה
בנוסף ישנה הכרזה של גוגל על סיום התמיכה בסרגל גוגל ל FF אולי זה קשור גם לסרגל בעברית עבור IE אותו אתה מחפש. ראה כאן
וגם עוד משהו
כנראה שתצטרך להתרגל לממשק החדש

אלא אם כן.... אולי במקרה שמרת את קבצי ההתקנה של הסרגל בעברית שהיה לך

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
למרת שלא התכוונת ולא הזכרת זאת במפורש . . .

אמרתי לעצמי שאין לי מה להפסיד - ולכן, הסרתי את הסרגל האנגלי > "ניגבתי אבק" ממחשב 'ענתיקה' [חלונות XP] והעתקתי ממנו - למחשב החדש - את כל
התיקייה: GOOGLE.
זו איננה תיקייה בה שמרתי - באופן יזום - את קבצי ההתקנה אלא תיקייה שנוצרה בעת התקנת הסרגל.

מכאן, לא נותר לי אלא להריץ את הקובץ: Hebrew_2006_GoogleToolbarInstaller4.0.0.002.msi ו"שלום על ישראל".

Case closed

למעלה