סרדינים

rondadon

New member
סרדינים

אפשר להשתמש בסרדינים מקופסאות שימורים כפיתיונות? אם כן, איך? איזה קרסים? ואיזה דגים?
 

paluta

New member
לא ולא

אני די מתפלא על שאלתך רון - סרדינים משימורים עוברים תהליך של עיקור דהיינו שהייה בטמפרטורה של 120 מעלות ולכן הם מבושלים ומתפרקים (מתי לאחרונה פתחת קופסת שימורי דגים ?)- לא תוכל לתקוע בהם קרס וכיו"ב כן אפשר עם דג משומר כגון המקרל (סקומברי) ודומיו - יש לחתוך חתיכה עם העור של הדג ולנעוץ את העור בקרס שכן העור נתפש ואילו הבשר תלוי ומוכן לאכילה על ידי הדגים אבל לא בזרזור אלא כפתיון רגיל
 

rondadon

New member
או.קיי, ושאלה נוספת

באמת אף פעם לא פתחתי קופסת סרדינים, אבל זה סיקרן... איזה דגים (חוץ מסרגוס...כבר נמאס ממנו) אפשר לתפוס עם המקרל?
 

topo

New member
אותם דגים שאתה תופס עם גמברי...

כלומר דניס מרמיר וסרגוס.
 

ה ד י י ג

New member
מה שכן אפשר....

אם אתה דג עם בצק (מה שלא נראה לי נכון לגביך) אפשר להוסיף את שמן הסרדינים או אפילו את הסרדינים עצמם (לאחר שקוצצו ונמעכו כראוי) לבצק, זה מוסיף ריח שמושך דגים.
 

לייזר

New member
לרון דדון סרדינים

רון שלום יש חברה שמערבבים סרדינים אם הבצק אבל לאיך שהבנתי שאתה דג אז יש במעדניות סרדינים במלח תוצרת חוץ אפשר לקנות אותם בזול כאשר תאריך השיווק עבר בת"א פח שש קילו בערך 120ש"ח הם מצויינים לפילוטה או שלמים על החכה כמו בשרק או בחתיכות .אבל הכי טוב זה לעשות פילוטה
 
למעלה