סרוגייט והומואים
שלום וסופ"ש נעים לכולם. ביום רביעי האחרון בתוכנית של אילנה דיין, "עובדה", הוצג תחקיר על ד"ר אילן בירן וטיפולי הסרוגייט. מי שראה יודע על מה אני מדבר. כמנהל פורום זהות מינית כאן בתפוז, אני מעוניין לפרסם כאן את האירוח שעשיתי עם ד"ר אילן בירן לפני כשנתיים, בו הוא טוען שניתן ואפשר להמיר את נטייתם של הומואים ע"י טיפולי הסרוגייט. ואת תגובת אורלי וילנאי פדרבוש על השאלות שלי אותה לאחר התוכנית, בפורום קשת.
התכתובת עם אורלי: שלום אורלי אני מנהל את פורום זהות מינית בפורטל תפוז אנשים ובעבר אירחתי את דר אילן בירן בפורום שלנו (קישור מצורף). רציתי לשאול ולדעת, מה הצלחת הטיפול הזה לפי התחקיר שלך? למה לא דיברתם על הקשר בין טיפולי סירוגייט לטיפולי שינוי נטייתם המינית של הומואים? והאם גיליתם שיש קשר ו/או הצלחה בין טיפולי הסירוגייט לטיפולים שמשנים מיניות של אדם? לפי האירוח בפורום שלי, שכבר אז הייתי בספק עז לגבי הד"ר הזה, נראה שהוא מתהדר בהצלחת הטיפולים שלו לתיקון הומואים והמרת הנטייה המינית שלהם. מה דעתך? אירוח דר אילן בירן - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=332&msgid=45683664 14/3/2007 22:07 אורלי וילנאי פדרבוש קשה למדוד הצלחה כי אנשים לא ממש מודים שהם קשה למדוד הצלחה כי אנשים לא ממש מודים שהלכו לטיפול כזה. אני כן יודעת מסקסולוגים אחרים שזה לא ממש עוזר ובעיקר מוסיף לאותו אדם תחושה רעה כי הוא חי בהרגשה שתמיד יהיה צריך לשלם בעבור מין . לגבי הטיפול להומוסקסואלים, זה חדש לי... שימו לב לתגובת אחד הגולשים בפורום: 14/3/2007 22:12 טופלתי בעברי טיפול על רקע הומוסקסואלי טיפול על רקע הומוסקסואלי אני טופלתי כבר לפני 3 שנים על רקע הומוסקסואלי במטרה לבדוק האם יש לי את היכולת לקיים יחסים עם אישה אצל רונית אלוני הטיפול אמנם לא הצליח לגביי היחסים עם נשים אבל תרם לי לגביי הבטחון שלי לגביי היותי גיי הדבר היחידי שזה הצליח זה ליצר אצל הורי אשליות וצפיות מוטעות לגביי היותי גיי עצם ההצלחה בטיפול האחרון ..כן שכבנו (לא וכר מזה הרבה) . וכתגובה, הנה אירוח שעשיתי שבועיים לאחר מכן, עם עופר מאורר: 14/3/2007 22:10 MARIK אז הנה אירוח נגדי אז הנה אירוח נגדי זה אירוח שעשיתי אחרי האירוח הראשון עם דר בירן. כאן, עופר מאורר, פוסל על הסף את ד"ר בירן ומסביר. והנה, גם את וכל המשתתפים בפורום כאן, לומדים שאילן בירן טוען (בניגוד לכל דיעה מקצועית בעולם), שהסרוגייט יכול ומצליח לטפל בהומוסקסואליות. אשמח לשתף איתך פעולה אם תרצי בנושא. אירוח עופר מאורר - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=332&msgid=46303058 רק בקשה רק אבקש שאם מישהו נכנס לקישורי האירוחים, ורוצה להגיב על האירוחים האלה, אז אנא הציבו הודעות חדשות בפורום ואל תגיבו לאירוחים. האירוחים ישנים ותגובות לאירוחים הללו לא יוצגו בפורום. (אלא בארכיון ומי רואה אותם שם?) תודה
מה דעתכם?
שלום וסופ"ש נעים לכולם. ביום רביעי האחרון בתוכנית של אילנה דיין, "עובדה", הוצג תחקיר על ד"ר אילן בירן וטיפולי הסרוגייט. מי שראה יודע על מה אני מדבר. כמנהל פורום זהות מינית כאן בתפוז, אני מעוניין לפרסם כאן את האירוח שעשיתי עם ד"ר אילן בירן לפני כשנתיים, בו הוא טוען שניתן ואפשר להמיר את נטייתם של הומואים ע"י טיפולי הסרוגייט. ואת תגובת אורלי וילנאי פדרבוש על השאלות שלי אותה לאחר התוכנית, בפורום קשת.