סרוגייט גבר
New member
סרוגייט מקצועית לעומת זונה חובבנית../images/Emo70.gif
ל"יפה שלי 10" , (בחרתי לפתוח נושא חדש, היות וההוא עמוס והנושא חשוב מידי עבורי...) אז, ראשית - מודה לך שפתחת קצת את המקום הכואב, שדי מסביר את הזווית האישית שלך לגבי איבוד הגבול הדק שבין סרוגייט לזונה. הדברים שאת מתארת, עם רגשות הכאב, הכעס והתסכול, ביחד עם איבוד המצפן של "מה נכון" ומה לא - מחברים אותי ישירות לסיפור אישי, ואמיתי של מישהי, ידידה שלי שעבדה בתור סרוגייט אצל מישהו שמתחזה למטפל מיני. עד שהכרנו, היא היתה בטוחה שהיא סרוגייט לכל דבר למרות שהרגישה לא בנוח. לאחר שסיפרה לי את העיסוק המשני שלה, שאלתי אותה שאלות והשוותי איתה את שיטות הטיפול ביננו, שיטות העבודה וכו´. התמונה שנתגלתה היתה לי "אפלה" עד שחורה היא פשוט נוצלה בידי רמאי תחת האיצטלה של סרוגייט=מקצוע טיפולי. ואז התבררו המון הבדלים ביננו אשר מטשטשים את הגבול הדק הזה ואתם מוזמנים לשפוט: הבדלים בין בעבודה בין סרוגייט מקצועית לעובדות אצל מתחזה בטיפול מיני:
סרוגייט מקצועית 1. לסרוגייט אין את מספרי הטלפון של מטופל. 2. למטופל אין את מספרי הטלפון של הסרוגייט. 3. המפגשים מתבצעים במרפאה מסודרת במקום נייטרלי. 4. המטופל והסרוגייט עוברים בדיקות רפואיות כלליות. 5. הסרוגייט מקבל/ת משכורת עם תלוש מסודר 6. בתהליך הקבלה, המועמד/ת עובר/ת תהליך מיון קפדני, הכולל איבחונים, פסיכוסקסואליים ועוד. 7. המטופל חותם על טפסים של התחייבות לטיפול, כולל סעיפים על איסור ליצור קשר עם הסרוגייט מחוץ לטיפול. 8. הסרוגייט כותבת דוח בסיום כל פגישה. 9. הסרוגייט מקבלת הדרכה אישית ממטפל/ת מיני/ת מוסמכ/ת. 10. הסרוגייט משתתפת בישיבות ובתוכניות הדרכה והעשרה. 11. המרפאה עובדת בכפוף לכללי האתיקה של IPSA ארגון הסרוגייט העולמי.
סרוגייט אצל המתחזה 1. לסרוגייט יש מספרי הטלפון של המטופל. 2. למטופל יש את מספרי הטלפון של הסרוגייט. 3. המפגשים מתבצעים בביתו של המטופל. 4. לא המטופל ולא הסרוגייט עברו שום בדיקה כולל בדיקת איידס !! 5. המטופל משלם לסרוגייט כסף מזומן בביתו ביד (דומה לזונה ?!?) 6. המועמדת נפגשת עם המתחזה ואם היא אטרקטיבית היא מיד מתקבלת. 7. המטופל לא חותם על כלום שום טופס. 8. שום דוח לא נכתב. 9. הסרוגייט מקבלת מקסימום טלפון לוודא שהיא לא מבריזה. 10. הסרוגייט לא מקבלת שום דבר שמתקרב אפילו. 11. המתחזה אף אינו מודע שקיים אירגון כזה..... והרשימה עוד ארוכה, תשפטו אתם ! יש לציין שלידידה שלי לקח המון זמן להתאושש ולצאת מזה לאחר שבהשפעתי נטשה את המתחזה.
שמו של האיש המתחזה יששכר רוטרי והוא קורא לעצמו סקסולוג. אני מזהיר את כולם מפני האיש. כל מי שרוצה עוד פרטים, אשמח לתת.
ל"יפה שלי 10" , (בחרתי לפתוח נושא חדש, היות וההוא עמוס והנושא חשוב מידי עבורי...) אז, ראשית - מודה לך שפתחת קצת את המקום הכואב, שדי מסביר את הזווית האישית שלך לגבי איבוד הגבול הדק שבין סרוגייט לזונה. הדברים שאת מתארת, עם רגשות הכאב, הכעס והתסכול, ביחד עם איבוד המצפן של "מה נכון" ומה לא - מחברים אותי ישירות לסיפור אישי, ואמיתי של מישהי, ידידה שלי שעבדה בתור סרוגייט אצל מישהו שמתחזה למטפל מיני. עד שהכרנו, היא היתה בטוחה שהיא סרוגייט לכל דבר למרות שהרגישה לא בנוח. לאחר שסיפרה לי את העיסוק המשני שלה, שאלתי אותה שאלות והשוותי איתה את שיטות הטיפול ביננו, שיטות העבודה וכו´. התמונה שנתגלתה היתה לי "אפלה" עד שחורה היא פשוט נוצלה בידי רמאי תחת האיצטלה של סרוגייט=מקצוע טיפולי. ואז התבררו המון הבדלים ביננו אשר מטשטשים את הגבול הדק הזה ואתם מוזמנים לשפוט: הבדלים בין בעבודה בין סרוגייט מקצועית לעובדות אצל מתחזה בטיפול מיני: