סרוגייט מקצועית לעומת זונה חובבנית

סרוגייט מקצועית לעומת זונה חובבנית../images/Emo70.gif

ל"יפה שלי 10" , (בחרתי לפתוח נושא חדש, היות וההוא עמוס והנושא חשוב מידי עבורי...) אז, ראשית - מודה לך שפתחת קצת את המקום הכואב, שדי מסביר את הזווית האישית שלך לגבי איבוד הגבול הדק שבין סרוגייט לזונה. הדברים שאת מתארת, עם רגשות הכאב, הכעס והתסכול, ביחד עם איבוד המצפן של "מה נכון" ומה לא - מחברים אותי ישירות לסיפור אישי, ואמיתי של מישהי, ידידה שלי שעבדה בתור סרוגייט אצל מישהו שמתחזה למטפל מיני. עד שהכרנו, היא היתה בטוחה שהיא סרוגייט לכל דבר למרות שהרגישה לא בנוח. לאחר שסיפרה לי את העיסוק המשני שלה, שאלתי אותה שאלות והשוותי איתה את שיטות הטיפול ביננו, שיטות העבודה וכו´. התמונה שנתגלתה היתה לי "אפלה" עד שחורה היא פשוט נוצלה בידי רמאי תחת האיצטלה של סרוגייט=מקצוע טיפולי. ואז התבררו המון הבדלים ביננו אשר מטשטשים את הגבול הדק הזה ואתם מוזמנים לשפוט: הבדלים בין בעבודה בין סרוגייט מקצועית לעובדות אצל מתחזה בטיפול מיני:
סרוגייט מקצועית 1. לסרוגייט אין את מספרי הטלפון של מטופל. 2. למטופל אין את מספרי הטלפון של הסרוגייט. 3. המפגשים מתבצעים במרפאה מסודרת במקום נייטרלי. 4. המטופל והסרוגייט עוברים בדיקות רפואיות כלליות. 5. הסרוגייט מקבל/ת משכורת עם תלוש מסודר 6. בתהליך הקבלה, המועמד/ת עובר/ת תהליך מיון קפדני, הכולל איבחונים, פסיכוסקסואליים ועוד. 7. המטופל חותם על טפסים של התחייבות לטיפול, כולל סעיפים על איסור ליצור קשר עם הסרוגייט מחוץ לטיפול. 8. הסרוגייט כותבת דוח בסיום כל פגישה. 9. הסרוגייט מקבלת הדרכה אישית ממטפל/ת מיני/ת מוסמכ/ת. 10. הסרוגייט משתתפת בישיבות ובתוכניות הדרכה והעשרה. 11. המרפאה עובדת בכפוף לכללי האתיקה של IPSA ארגון הסרוגייט העולמי.
סרוגייט אצל המתחזה 1. לסרוגייט יש מספרי הטלפון של המטופל. 2. למטופל יש את מספרי הטלפון של הסרוגייט. 3. המפגשים מתבצעים בביתו של המטופל. 4. לא המטופל ולא הסרוגייט עברו שום בדיקה כולל בדיקת איידס !! 5. המטופל משלם לסרוגייט כסף מזומן בביתו ביד (דומה לזונה ?!?) 6. המועמדת נפגשת עם המתחזה ואם היא אטרקטיבית היא מיד מתקבלת. 7. המטופל לא חותם על כלום שום טופס. 8. שום דוח לא נכתב. 9. הסרוגייט מקבלת מקסימום טלפון לוודא שהיא לא מבריזה. 10. הסרוגייט לא מקבלת שום דבר שמתקרב אפילו. 11. המתחזה אף אינו מודע שקיים אירגון כזה..... והרשימה עוד ארוכה, תשפטו אתם ! יש לציין שלידידה שלי לקח המון זמן להתאושש ולצאת מזה לאחר שבהשפעתי נטשה את המתחזה.
שמו של האיש המתחזה יששכר רוטרי והוא קורא לעצמו סקסולוג. אני מזהיר את כולם מפני האיש. כל מי שרוצה עוד פרטים, אשמח לתת.

ואני רוצה להוסיף...

ל"ענת הגדולה" - לשאלתך, בהמשך להודעתי למעלה, כידוע לכולנו - בישראל קיימת בעיה עמוקה של חוקים ואכיפת חוקים. גם בענף זה, ענף הטיפול ישנן פרצות, אחת מהן היא העובדה שעדיין לא עבר בארץ חוק המטפלים - קרי: כל מי שחשקה נפשו יכול לקרוא לעצמו (במונח הלועזי) סקסולוג ואין הוא נחשב עבריין, - למרות שאין לו אפילו תעודת סיום בית-ספר יסודי ... וכך קמו להם נוכלים, שרלטנים ועוד כמה אנשים חסרי לב, אשר מנצלים את מצוקותיהם ובושתם של תמימים שמחפשים אחר טיפול מיני. ועוסקים במקצוע כל כך רגיש שאין להם שמץ של מושג לגביו. ולגבי התמיהה הקודמת הנה הניסוח המחודש - http://www.dr-aloni.co.il היא המרפאה היחידה בארץ ברישיון לטיפולי סרוגייט. ואני גאה להשתייך אליה ! יום טוב לכולנו.

תודה על המידע שחלקת איתנו, עכשיו

אני מבין ש"יש סרוגייט ויש סרוגייט"....וכנראה זו אחת הסיבות שבגללן הדיון בנושא הזה בפורום היה כל כך ארוך וטעון... תודה, הועשרתי

כל הכבוד לסרוגייטים על התשובה ../images/Emo45.gif

שלומלום לכם, אחלה תגובות מפורטות וברורות של קבוצת הסרוגייטים הגברים במרפאה לגביי מה זו סרוגייט מיקצועית או ליתר דיוק מרפאה מיקצועית שמעסיקה סרוגייטיות מיקצועיות. אני משוכנע שעכשיו הנושא יותר ברור. רק דבר אחד שאני צריך אליו הבהרה נוספת זה "הרישיון" שדיברתם עליו. מי נותן רישיון והאם יש טסט שנתי, ביטוח חובה, בדיקת עיניים... שלומלום

רותה 1

New member
אישור פיקוח רפואי לסרוגייטס../images/Emo18.gif

שלום שלומלום, לשאלתך - כמעט כמו האלגוריה שלך לטסט לאוטו- על כל סרוגייט לעבור כל שלושה חודשים בדיקה אצל הרופאים שלנו וכל ששה חודשים לעבור בדיקות מעבדה על מנת לקבל אישור פיקוח רפואי. ללא זה אין אישור לטפל. שבת שלום, רותה 1. נסיון לשיעור שלימדת אותי

עברת את הטסט אבל לא זה מה ששאלתי...

שלומלום לך רותה1 והיחידה. עברת את הטסט לגביי הדגשת טקסט (יצא חרוז
) המבחן הבא: צרוף קישור. שאלתי הייתה לא לגביי הסרוגייט אלא לגביי ה"רישיון" שכתב "סרוגייט זכר" שיש למרפאה של ד"ר אלוני. שלומלום

מצטערת להרוס לך את החגיגה...

היי מצטערת להרוס לך את החגיגה. מה שכתבת עכשיו נכון אבל לא לעניין. על ד"ר אלוני שמעתי רק תשבוחות. אני עבדתי אצל מישהו אחר שלפי הרשימה שלך הוא דווקא שייך לחלק העליון שלה. אישית אני חושבת שהוא אדם מגעיל אבל לא זה מה שחשוב ולא על זה דיברתי סרוגייט נפגשת לפעמים עם אנשים שהיא מרצונה החופשי לא הייתה נכנסת איתם למיטה בשום מצב. היא עושה את זה בגלל התשלום שהיא מקבלת והמחויבות שלה למטופל. כל מי שתאמר אחרת משקרת. זה לא משנה שעם מטופל אחר יכול להיות פיצוץ של כייף וסיפוק והצלחה. עם זה שלא כייף ההרגשה היא גועל נפש. אני שנאתי את עצמי על כך והפסקתי. זה היה להרגיש כמו זונה. וכל סרוגייט מרגישה ככה וזה ממש לא עוזר שהיא עוברת בדיקות רפואיות והפגישות במרפאה וכו´ על יששכר רוטרי לא שמעתי אף פעם

אלי.מ

New member
צודקת,זונה זה עניין של הרגשה...

ואין טעם להתווכח עם הרגשתך או השקפתך.אם הרגשת זונה, את צריכה לדעת מה גרם לך לזה. אבל המקרה שלך פרטי ולא משקף או מייצג את יתר הסרוגייט הנשים. על סמך מה את טוענת שכל סרוגייט חשה זונה?

../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif 2 תגובות להודעתך

טוב, "יפה שלי 10" בהודעה שלך שני נושאים: הראשון, לגבי התחושות והרגשות שהיו לך שלך שעסקת כסרוגייט - לא אגיב, היות וזה סובייקטיבי. לגבי הנושא השני, השרלטנים והמתחזים כמטפלים מיניים ומטפלי סרוגייט: בינהם - מרפאה שקוראת לעצמה "דורלי", ועוד מרפאה של אילן בירן שגם הוא אינו מטפל מוסמך, אינו מוסמך גם לטיפול מיני, ובטח לא למתן טיפולי סרוגייט. והרשימה עוד ארוכה - אני אישית לא מכיר את כולם... שיהיו לך חיים נפלאים בהמשך הדרך.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 2 תגובות להודעתך

היי על הרגשתי סיפרתי ואין מה להוסיף. זה לא קשור לאותה רשימה שכתבת על ההבדלים. אמרתי שאם הרשימה שלך היא המבחן אז אני הייתי בחלק העליון והטוב שלה ברוב הדברים וגם ככה זה היה להרגיש זונה. מישהו שאל למה אני אומרת שכך כולם מרגישות כי זה לא אנושי להרגיש אחרת. אז קיבלתי תלוש משכורת ולא כסף מזומן בסוף הפגישה זה לא עשה לי לרצות לשכב עם חלק מהמטופלים. חלק היה אחלה חלק היה זוועה. ככה זה אין מה לעשות. מי שצריך סרוגייט שילך לטיפול. אני לא מקנאה בסרוגייט עצמה. המטופלים התקדמו בגדול גם אלו שהרגשתי גועל נפש איתם. הם לא ידעו.

רותה 1

New member
יפה שלי - הרגשה זה דבר אישי ../images/Emo66.gif

נראה שכולם אמרו לך את זה במילים אחרות ובכל זאת את כותבת כאילו וכולם מרגישים אותו דבר. אחד הדברים ממנו ניזון כל איש טיפול הוא היכולת לשים את עצמו בהמון וריאציות שונות בהתאם לאדם הנמצא בטיפולו.היכולת להזדהות גם עם משהו שאין אנו מרגישים כמוהו הוא אחד התנאים להתייחס לזולת ביחוד כאשר אנו עובדים עם קהל, על אחת כמה וכמה כאשר אנו אמורים לטפל בבני אדם. תארי לך שמטפל יגיד לעצמו: במקרה דנן אני מרגיש עצוב ואם כך קרוב לודאי גם המטופל מרגיש כך. והרי כל אדם מרגיש עצוב מסיבות אחרות. אני מנסה להמחיש לך משהו מאד אלמנטרי בטיפול, אבל ההתיחסות שלך לזה שאם את מרגישה בצורה מסויימת זה אומר שכל הסרוגייטס אמורים להרגיש אותו דבר ואת מרחמת עליהם. הדבר תמוהה בעיני. יתכן שלא מתאים לך בכלל לטפל באנשים . יתכן שאת מוכשרת בתחומים אחרים ויתכן והמבדקים שעברת טרם התחלת לטפל לא העידו על כך - עוד הוכחה לכך שהמטפל ש"העסיק" אותך לא היה מקצועי דיו. שבת שלום לך יפה שלי - אבל קחי בחשבון שיש סרוגייטס שמרוצות מאד מעבודתן. תני כבוד גם להרגשות שונות משלך.

למעלה