סרוגייט: שיתוף, המלצות, מידע

סרוגייט: שיתוף, המלצות, מידע

שלום לכולם,
אני שוקל להתחיל טיפול עם סרוגייט, בשל חרדת ביצוע מינית עמוקה.
רציתי לשאול בפורום הזה האם מישהו/י התנסה בטיפול שכזה בעבר ויכול לשתף קצת מנסיונו. וכן לתת המלצות.
קראתי לא מעט על הנושא, אבל תמיד טוב לשמוע ניסיון אישי.

תודה מראש.

ליטל 34

New member
לתשובתך

גם בי עבר כמה פעמים המחשבה ללכת לסרוגייט , חלק אמרו לי שהיו בטיפול וזה ממש הצליח להם ,וחלק נשרו ואמרו שזה היה בלתי אפשרי
להמשיך ,אני חלוקה ולא יודעת אם זה מומלץ ,ובכלל הטיפול מאוד יקר .
תמיד חשבתי שאולי בדרך טבעית זה יגיע ,ואולי יהיה קל יותר ,אך השנים חולפות וזה מורכב למצוא מישהו עדין וסובלני .
אני בתקווה שיום אחד אקבל אומץ ללכת על זה ...ולגבור על החרדה שלי ,ואולי להגשים חלום או יותר נכון פנטזיה .
במידה ותתנסה בסרוגייט אשמח לשיתוף או עדכון בנושא .
בהצלחה .

לא חושב שצריך לשלם בשביל מישהי סבלנית ונעימה

או מישהו.
צריך רק למצוא פרטנר/ית סבלנים, רגישים, מבינים.
ברור שזה לא תמיד פשוט למצוא, אבל יש כאלה.

בהצלחה

טום גיא

New member
כנראה שבדרך כלל אתה צודק

מהנסיון שלי, אני מאמין שהרבה פעמים פרטנר מבין, קשוב וסבלני הוא מספיק.
יצא לי כמה פעמים להיות אותו פרטנר ואני חושב שבאמת הצלחתי לעזור למי שהיתה צריכה.

מה שכן - אני לא בטוח שזה תמיד מספיק.
גם כי יש בעיות שיכול להיות שגם הפרטנר הסבלני ביותר לא מכיר ולא איך להתמודד איתן,
וגם כי לפעמים עצם העובדה שהפרטנר הוא "מקצועי" יכולה לתרום הרבה לתחושת הביטחון, שהיא מאוד חשובה.

lev27

New member
זה כמו שתגיד לחסר בית תמצא עבודה

אנשים פונים לטיפול סרוגייט כמוצא אחרון.

אני לא מבינה בנושא

אבל זוכרת שכתב או הוזכר כאן סיפור של מישהו שמאוד נפגע מקשר עם סרוגייט, כי הוא התאהב בה. זה די צפוי בעיניי, הרי התאהבות במטפל זה דבר נפוץ גם בטיפול פסיכולוגי רגיל, וכאן מעורב גם מגע אינטימי, ועוד בפעם הראשונה...
זה נשמע לי דבר מסוכן מאוד.

האם בעיית החרדה מגיעה רק בשלב המיני? כי הבנתי שסרוגייט בד"כ מטפלת בגברים שיש להם בעיה בעצם יצירת הקשר עם נשים, והטיפול ביחסי מין (שנשמע לי די קריפי, מודה) בכלל לא הכרחי.

לדעתי כדאי לך להתייעץ עם פסיכולוג או סקסולוג.

פשוט1984

New member
המממ

אני גם מאוד רוצה ללכת לטיפול בסרוגייט בתיקווה שאתגבר על המחסומים שלי...
ביררתי פעם אחת לפני שנתיים ואני זוכר שכל הטיפול עולה המון כסף ... :\
הבנתי שהטיפול קודם מתחיל בפאן הריגשי ולא חייב לעבור לפאן הפיזי אם התגברת על הריגשי....

היתה על זה תוכנית בערוץ 23

ונדמה לי גם בערוץ הבריאות יש על זה תוכנית
הפיסכולוגים מתמקדים בעיקר בנושא חרדות-ביצוע וחרדה חברתית

קשה לי להאמין ששמישהו מהפסיכלוגים המקצועים ישכבו כמו זונות
עם לקוחות שלהם..או לחילופין אלה ששוכבים עם הלקוחות יהיו בעלי מקצוע
פיסכולוגים.

לדעתי עדיף לוותר

ולמצוא פרטרנים מתאימים

Elle992

New member
לא מנסיון אישי, אבל אחווה את דעתי

קראתי על זה בויקיפדיה בשביל להבין קודם כל מזה אומר,

אישית לא ממליצה ללכת על דבר כזה, אם כבר אפשר ללכת לייעוץ/טיפולים/שיחות אצל סקסולוג/פסיכולוג קליני וכד'. לדעתי זה יותר אפקטיבי ובקטע טוב ולא שלילי, בסרוגייט יכולים להווצר מצב של תלות/משיכה/התאהבות בצד השני שהוא כאמור הסרוגייט ואז המצב מסתבך וזה סיכון לא קל, אם אתה לא טיפוס אמוציונלי כלל אולי זה יתאים לך...אבל אם יש בך מידת אמוציונליות מסויימת ואתה חסר נסיון כלל יש מצב שזה יהיה לא קל עבורך,

באופן כללי רק מלקרוא את הויקי של זה נכנסתי לחלחלה...מדוע שמישהו ירצה לשכב עם מטפל/סרוגייט בלי רגש...בלי משיכה...בלי שום דבר, זה נראה לי ממש מוזר ולפעמים אפילו מגעיל, אולי תנסה לדמיין את עצמך באותה סיטואציה במוחך ולראות איך אתה מרגיש לגבי זה....זה יכול אולי לעזור לך לגבש דעה, לדעתי אצל כל אחד זה מתקבל בצורה שונה, האחד מתאהב השני מקבל כל מה שהיה צריך ויוצא לדרך צלחה והשלישי....יכול לסבול מסיבוכים נפשיים(אם הוא כבר מעורער נפשית) בכל מקרה, הצלחה בכל אשר תחליט ותעשה

Elle992

New member
כן היו, נמחקו עקב פרסום

של המכון של שלומלום פירסם, זה לא פירסום שאמור להתפרסם בייחוד כשהוא לא ציין שהוא חלק מהמכון הזה,

זה בניגוד לתקנון תפוז,

למעלה