סרומאן.........

סרומאן.........

זאת אומרת כריסטופר לי ידבב את קולו למשחק פעולה בשם goldeneye למקרה שלא ידעתם. איתו תתרום את קולה גם השחקנית ג'ודי דנץ' שמשחקת בסרט החדש של ויין דיזל (רידיק). לי ידבב את הנבל סאק משהו. במשחק נשחק סוכן חשאי שמושעה שמצטרף לגולדממבר הידוע מסרטי ג'יימס בונד (בעצם אחד מהם). אגב את הפרטים האלה לקחתי מאתר באנגלית מסוים.

aniviel

New member
ואם כבר כריסטופר לי אז...

נספר גם שהוא ברגע זה עובד על שני סרטים עם הבמאי ההכי שווה בעולם - טים ברטון, הראשון הוא 'צ'ארלי ומפעל השוקולד' שם כריסטופר לי ישחק לצד ג'וני דפ, הלנה בונאהם קרטר ועוד רבים וטובים... והסרט השני הוא סרט אנימציה בסגנון 'סיוט לפני חג המולד' (
) שקוראים לו 'The Corpse's Bride', כריסטופר "ישחק" (ידבב) שוב, לצד ג'וני דפ והלנה בונאהם קרטר. שני הסרטים מצולמים באותו הזמן, כשסרט האנימציה עתיד לצד בבערך פברואר 2005 ו'צ'ארלי ומפעל השוקולד' ביוני 2005.

Nimst

New member
צ'ארלי ומפעל השוקולד?..

זה סרט המשך, או גרסה חדשה של הסרט הישן?

aniviel

New member
גרסה חדשה...

שבוודאי תהיה שונה במעט. טים ברטון ביקש לשנות חלק מהספר בשביל להפוך את הסרט ל"אפלולי" יותר חח

aniviel

New member
אני אוהבת את...

טים ברטון, אז אני עוקבת אחרי סרטים שהוא עושה ןSIN CITY היה בהתחלה מלא בשחקנים מוכרים (ג'וני דפ בינהם) אבל המון יצאו. עדיין יש בסרט הרבה מוכרים, הנה פרטים ויש פה גם רשימה של השחקנים

Chakotay

New member
טים ברטון הוא ענק!!!

סרטי באטמן כבר לא אותו הדבר(מאוד גרועים), אחד הבמאים האהובים עליי, אחרי טרנטינו :)

aniviel

New member
../images/Emo45.gif

הוא הבמאי האהוב עלי בכלליות
ראית את סיוט לפני חג המולד? ואת המספריים של אדוארד? וסיפורי דגים?

Chakotay

New member
ראיתי את כולם חוץ מסיוט לפני חג

המולד, שעדיין לא יצא לי לראות.

ברטון במאי מדהים!!!

את סיוט לפני חג המולד עוד לא ראיתי, אבל המספריים של אד' וסיפורי דגים הם סרטים כל כך טוביייייים...! אני מת גם לראות את ביטלג'וס! יש עוד שעה ועשרים בהוט ספייס!

Y. Welis

New member
מייקל קיטון במיטבו. הלוואי והיה

נשאר כך... (משהו מהדמות הזו היה גם ב'רוב מהומה על לא מאומה של בראנה) וגם וינונה ריידר, בסרטה הטוב ביותר (חוץ מ'Heathers'). מבחינתי זה השיא של בארטון, שאחריו הוא רק נחלש.

moe777

New member
סין סיטי

במקור מדובר בסדרת קומיקס אפלולית ואלימה ועשויה ללא חת של פרנק מילר, אשר אמור לביים את הגרסה הקולנועית (לראשונה בחייו) לצד רוברט רודריגז (שמשום מה לא מאוד הרשים אותי מעולם). שמעתי שגילדת הבמאים העיפה את רודריגז מבין שורותיה לכשנודעה לה תוכניתו לצרף אליו את מילר כקו-במאי לפרוייקט הנ"ל. לכו תבינו... ונראה שחברו היקר של רודריגז, טרנטינו, הבטיח לצלם לפחות סצינה אחת לסרט. יהיה מאוד מסקרן, אמנם את ליאו וג'וני לא נמצא שם, עדיין נשארנו עם מיקי רורק, ברוס וויליס, מייקל קלארק דאנקן, בניסיו דל טורו, ג'וש הרטנט, אליהו עץ, וחבר'ה שפרצו לאחרונה כניק סטאל וקלייב אוון. באגף הבחורות נמצא את הנאות רוזריו דוסון, מריה בלו, בריטני מרפי, ג'יימי קינג, ג'סיקה אלבה ואלקסיס בלדל. וכמובן ישנו מייקל מדסן, שמדגיש שוב את הלינק לטרנטינו.

cutieliji

New member
../images/Emo6.gif

חחח... אלקסיס בלדל ואלייז'ה בסרט אחד? יהיה מעניין.

Y. Welis

New member
בלו ומדאסן יהיו טובים ביחד... אם

מישהו אכן יצוות אותם כצמד. כזו הבטחה טלוויזיונית מ-ER, וכזה בחור רגיש (הוא מפרסם קבצי שירים!), שחייבים לעשות משהו.

למעלה