סרוקוול

נירה לב

New member
סרוקוול

לכלם שלום, אבקש לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון או אינפורמציה לגבי תרופה בשם סרוקוול.

רותי57

New member
אבי משתמש בתרופה זו כמעט שנתיים

התחלנו איתה בגלל מחשבות שווא של אבי , כיום הוא מקבל 100 מ"ג ליום, כאשר הוא נכנס שוב למצב של דמיון ולאגרסיביות כתוצאה ממחשבות שווא אני מיד נותן לו 200 מג, כך יעץ לי הרופא. אז הוא רוב היום ישן ואחרי שבועיים אני לאט לאט מפחיתה את המינון עד 100מ"ג זאת במנה שלו .כיום הוא ישן בשקט בלילה ולא מחפש כל הלילה את המאהבים של אמי חולת ה CVA , ובת 83.

שלום! סבתי

משתמשת בתרופה הזו יותר משנה. התרופה מרגיעה אותה, גורמת לה לא להיות עצבנית, ובעיקר גורמת לה לא להיות כ"כ אקטיבית, שהיא לא לתסתובב כל היום בבית, תגע בכל מיני דברים ללא מנוחה. בלילה היא גורמת לה להיות מטושטשת, וגם לתחושת עייפות, שכתוצאה מכך גורמת לה להירדם יחסית מהר ובקלות.

-עוד דברים ששכחתי להוסיף-

סבתי מקבלת 25 מ"ג בבוקר, ו- 100מ"ג בלילה. לפני כמה זמן, הרגשנו שהתרופה כבר לא כ"כ משפיעה, (סבתי היתה צועקת, מתעצבנת, ומתרגזת, חסרת מנוחה כל היום, לא היתה מסכימה להתקלח, כשהיינו מכניסים אותה אל המקלחת היתה גם מקללת מרביצה, יורקת ושורטת באחת הפעמים שרטה את הפיליפינת בידה. דברנו עם והפסיכוגריאטרית, והיא אמרה לנו לנסות להגדיל את המנון ולראות אם חלה השפעה, אבל לא להגיד ממש הרבה, בגלל שהתרופה גורמת לירידה בלחץ הדם.

sreuveni

New member
גם אימי

שלום לך נירה, גם אימי מקבלת סרוקוול והיא די רגעה עם זה, וכנראה שאין תופעות לוואי. לתרופות האחרות שהיא לקחה היו תופעות לוואי של חולשה גופנית, הרדמות, ואפתיות. בהצלחה, שיר

למעלה