סרוקל-תרופה

smadar501

New member
סרוקל-תרופה

ברצוני להודות על תגובותיכן .אמא אשה מאד תקיפה עצמאית מאד וחכמה מאד קשה מאד לעבד עליה היא שואלת חוקרת בלי הפסקה . כמובן יש הרבה עימותים וויכוחים למרות שאנו יודעים שאין טעם להתווכח. המצב קשה מאד .היא לא אוהבת חברת אנשים.טוב לה לבדה . הנוירולוגית ממליצה לקחת סרוקל תרופה שתרגיע אותה במינון גבוה.מה דעתכם ?

zs1957

New member
לקחת ולראות אם יש שיפור

התרופה נחשבת לטובה ותעזור לאמא לשיפור המצב. כמובן יש לזכור שכל גוף מגיב בצורה שלו לתרופות. שיהיה בהצלחה!!! שבת שלום זהבה שחם.

ענתי44

New member
תמיד אפשר להפסיק אם לא מתאים

סמדר שלום תתני לאמא את התרופה, שאני אישית לא מכירה,אם מועיל הרווחתן ואם, חלילה וחס, לא יתאים לאמא תפני לנוירולוג להפסקת או החלפת התרופה. את צודקת שאין טעם להתווכח עם אמא. באשר לשאלות שהיא שואלת פשוט לענות, אבל להתאים את התשובה ליכולתה.תשובה שתניח את דעתה ותרגיע אותה. עם הזמן כבר מפתחים מודעות מה התשובה הנכונה ולומדים שאי אמירת אמת, או איך שרוני נוהגת לקרוא לילד בשמו, לשקר במצח נחושה, זה רק לטובת יקירתינו. לבד אי אפשר להשאיר אותה. בשום פנים ואופן. זה או מישהו איתה או מרכז יום. ואם קל לה יותר בבית, ואת לא מצליחה לפתות אותה למרכז יום, אזי תתני לה להיות בבית עם מישהו. בן משפחה או מטפלת.אני חקרתי בתקופה הראשונה את אמא שלי.עקבתי אחר מה שעושה לה טוב. כי היא השתנתה. ראיתי מה עושה לה טוב ונתתי לה את זה. למשל היא אוהבת לראות אודטה ( אמא הבריאה שלי לא סבלה טלוויזיה) היא אהבה לשחק בקלפים... בקיצור כל מה שאמא שלך תהנה ממנו מבורך. שבת שלום

למעלה