סרטון ההצגה שלי הצב והארנב

ayaly2

New member
סרטון ההצגה שלי הצב והארנב

היי זהו הסיפור הצב והארנב שהצגתי לילדים בגן תהנו http://www.youtube.com/watch?v=FH5UlUTMX9E וכמובן תכתבו איילה תיאטרון יש בפליקס את הסרטוו אז בכיף

ayaly2

New member
../images/Emo140.gifהאתר החדש שלי שבניתי

www.asipurtron.dcn.co.il

אהבתי מאוד את הדיבוב...הארנב מדליק.

מאוד הפריע שהגננת קמה ויצאה מאחורי הדלת....ילד שצפה מהצד[לא החוגג] ...וילד שטייל לו באמצע והלך...אני לא הייתי מעלה את זה . איילה יקירתי. כשהופעתי בגנים הקפדתי לעמוד לפני קיר ,כך שלאף אחד לא תהיה סיבה לקום ולהתהלך מסביבי ומאחורי. [בהתחלה תליתי על הקיר בד שחור כדי למקד את תשומת לב הילדים לבובות ולא ללוח התוכן וכדומה.] בהמשך דרכי הקפדתי על מסך אחורי. מהו משך זמן הסיפור? כל הסיפור מתרחש באותו מקום? ישנם שירים ? השיר באנגלית לא מתאים לסוף- ההצגה לילדים והם אינם מכירים את השיר ולא יכולים להזדהות עם המילים. ישנם הרבה שירים מהשתלמויות לריתמיקאיות שיכולים להתאים לסיפור כמו יד לכפפה. יש לי עוד הרבה טיפים ..............את יכולה ליצור קשר ובשמחה אעזור לך. בגדול יופי של סיפור וכיוון
בקטנה דרוש בימוי והכוונה
מזל טוב על האתר - עלי והצליחי. דבוש

ayaly2

New member
תודה על הביקורת הבונה../images/Emo13.gif

אני פשוט כל הזמן משתכללת ובונה רעיונות ולומדת מהטעויות ואני אשמח לקבל טיפים מהגדולה מכולם
אז בכיף

קרנובה

New member
דבינקה חמודה

דביבייבי,מה שלומך?מקוה שהכול טוב,שאלה לי עבורך:האם את מוכרת מסך אחורי? יש לך משהו שעדין לא נימכר?אני סופסוף רוצה להתפנות ולהכין מסך אחורי שיילוה אותי בהצגות גדולות יותר וחגיגיות וניזכרתי לשאול אותך קודם..שיהיה לך שבת דבש,מנוחה,זמן איכות עם המשפחה וגחנון מוצלח וטעים כמו שלי,קרנובה.

יונית102

New member
הצגה נחמדה רק חבל שרואים את ../images/Emo140.gif

כל מה שיכול להסיט את הילדים ממוקד הענין שזו ההצגה, רצוי להכין בגן באופן קבוע בסיס לווילון מעין מסך שיהווה רקע, הכי פשוט למתוח גומי תחתונים או אחר מקצה לקצה בעזרת 2 ווים קבועים בקיר, בעת הצורך כשיש הצגה משחילים בד שיסתיר ויראה כמו תפאורה.

ayaly2

New member
היי כולם התפאורה שלי בבנייה../images/Emo24.gif

תודה מראש לכל המגיבים בכיף...זה רק מראה שאכפת פה בפורום וזה מעולה
מה שכן הסרטון הוא רק אינדיקציה למה שהרעיון מביא ונכון שחסר רקע והתפאורה שלי בבניה אז מבטיחה ברגע שמתארגנת עם הציוד מעלה מחדש יותר מקצועי
אז תמשיכו להגיב ואשמח לטיפים מהמקצוענים ובעלי הניסיון

../images/Emo24.gifהיי איילה

קודם כל- אהבתי את האנרגיה שלך והחיוך הענק, נראה שאת נהנית וזה ממש כייף. התפאורה יפהפיה, זה בד עם אפליקציה ??. עכשיו לביקורת הבונה
: בדומה לקודמיי, המיקום של הסט לא נכון בחדר ובאמת בלט שגננת (?!) הסתובבה שם וישב ילד בכלל בצד מאחורייך. כמו כן, ליוותה את ההצגה מוסיקה שהיה לי קשה לשמוע את הטקסט. כך גם היה בהצגה או שהמוסיקה "הודבקה" אח"כ בסירטון ??. נדמה לי שהיה לי עוד משהו קטן אבל צ'כחתי
אז אולי אמשיך אח"כ.

ayaly2

New member
היי חגית מהמדבר הלוהט|../images/Emo178.gif

תודה על הביקורת איך אומרים "מכל מלמדי השכלתי" .בהצגה הבאה זה בטח לא יהיה כך
התפאורה הכנתי לבד מבד פליז וציירתי על לבד והדבקתי והסרטון ,הודבקה מוסיקה וזה רק על קצה המזלג להראות מה אני עושה אז תודה על הפרגון אוהבת איילה

feyoula

New member
איזה חמודים! מקסים!

ממש שומעים שהילדים נהנים ומשתתפים... איזה כיף לראות ולשמוע:)

למעלה