סרטון הקפוארה הכי גרוע שנוצר אי פעם

ailag

New member
שהמרטלו שלה יכול להגיע לגובה הראש שלך

ואפילו קצת מעבר

surpresa

New member
כל הכבוד ...

מצאת סרטון שללא ספק סרטון יותר גרוע מרוב הסרט Only the strong , ולא קל למצוא סרטונים כאלה ...

../images/Emo12.gif מה זה פה?!

מה המוסר השכל? איך הגיעו האלו מקונג פו(קונג פו?!), לים? איך הגיעו שתי הסיניות? או הבלונדההאמריקאית? מה זה. מה זה!!@@@!

ראיתי את זה שוב מהתחלה עד הסוף

זה כל כך גרוע שזה גאוני. עם כל שנייה שעוברת אני פשוט יותר ויותר נחנקת מצחוק, חבר שלי היה חייב לבוא לראות מה קורע אותי ככה.

saroba

New member
OMG

לא ידעתי האם לצחוק או לבכות. אבל מצד שני, לא חסרים כאלה סרטים הזווים באינטרנט, וב YouTube בפרט. ובקשר ל- Only the stronge (או בתירגמו העברי: רק החזק שורד) - הנ"ל בין הסרטים היחידים שמתמודד עם הסטריאוטיפ של קפוארה בתור ריקוד, ומראה מה היא שווה באמת, מבחינת הלחימה. צריכים עוד סרטים כאלה בסביבה (רק עם קפוארה טובה).

ailag

New member
הסטריאוטיפ שאני רואה

הוא בעיקר "קפוארה היא אקרובטיקה", לא "קפוארה היא ריקוד". (ואז אני שואלת את האנשים אם נראה להם שאני, עם מבנה הגוף שלי, עושה אקרובטיקה והם מיד חוזרים בהם) וקשה לתקן את זה, כי בהופעות באמת מה שמעניין אנשים זה האקרובטיקה יותר ממשחק מרתק של שיתוף פעולה ושל רמאות - או בפשטות, סלטה יותר מגניבה מבלאנסה.

saroba

New member
הכל תלוי במה עושים בהופעות

ראיתי פה ושם הופעות של קבוצות קפוארה (לא אזכיר שמות), שהדבר הכי "קפואריסטי" שהיה שם זה הבירימבאו. הכל תלוי בדרך השיווק של הקפוארה. לעומת זאת, ראיתי באמת הופעות של קבוצות שאכן הדגש היה על הקפוארה, והפלוריאו היחיד היה מקקו אולי. אנשים היו יותר מרותקים במשחק מאשר באקרובטיקה (ראו ערך: קירקס). הקבוצות שמנסות להביא תלמידים ע"י אקרובטיקה... אלו הן הקבוצות הבעיותיות, שבגללן שהולכים לים, ועושים ג'ינגה, בא אליך מישהו: "אתה עושה קפוארה?! מגניב! תעשה סלטה!"...

surpresa

New member
סליחה על התגובה הנוספת...

אבל זה הסרטון ההכי גרוע של קפואירה שראיתי

למעלה