סרטון וידאו "קשה לצפייה"

Chocoholic

New member
סרטון וידאו "קשה לצפייה"

מי אמר שדילן לא מתקשר עם הקהל? תראו מה הלך בהופעה ב Dubuque (דובוקי), אייווה, 12 בנובמבר 1996; בוב עלה להדרן והלהקה פצחה בביצוע אנרגטי ל 'Like A Rolling Stone' (שהמשיך לג'אם, סה"כ כ 10 דקות!). הקהל המשולהב יצא מגדרו ורבים התקשו לכבוש את התרגשותם...

מדהים

איפה הבטחה הייתה קטע נדיר גדול

ראיתי את זה בשבוע שעבר..ענק

דווקא לא תיארתי לעצמי שהוא יישמח כל כך שכולם עולים מנשקים ומחבקים אותו אתר ממש מעולה עם הרבה קליפים/סרטונים מהופעות נהדרים!

garcia

New member
יש לי את ההופעה הזאת

זה משהו מדהים. כנראה שלא היה בהופעה הזאת אבטחה ולאורך כל ההופעה אנשים מהקהל עלו לבמה באין מפריע, חיבקו את בוב, נישקו אותו, רקדו על הבמה, לקחו את הכובע של טוני נגן הבס, עשו סלטות מהבמה לתוך הקהל ומה לא. כל אותו זמן דילן לא הניד עפעף והמשיך לנגן ולשיר כאילו זה לא מזיז לו.

בעיניי זה פשוט מזעזע בלשון המעטה.

סליחה שאני אהיה קצת וולגרי, אבל קהל כזה שעסוק כל הזמן באיך לזיין את האמן לדעתי לא בא להינות מהמופע.

Chocoholic

New member
אני מחלק אותם לשניים

אלה שבאמת רוצים להביע את הערכתם - כאלה שעלו וטפחו לו על השכם או הבחורות שנישקו אותו, ואלה שסתם מנצלים את ההזדמנות בשביל להשתולל ולבצע צלילת ראש לתוך הקהל...

Yanchu

New member
וואוו

ראיתי את זה רק עכשיו, ומדהים לראות איך הוא נשאר רגוע לאורך ההופעה עם כל הבלאגן הזה... ובלי קשר, גם האהבה שנשפכת עליו מדהימה לא פחות. יש לי הרגשה שבהרבה הופעות אחרות מקרה של אבטחה כל כך לקויה היה נגמר גרוע הרבה יותר, ונחמד לראות את הקהל (ברובו, וגם הקיצוניים לא היו נוראיים יותר מדיי) מביע את האהבה בלי אלימות כמעט (ותתקנו אותי אם אני טועה, כי זה מה שהבנתי מהשרשור הזה). אני מסכים עם החלוקה שלך לשניים, ובכל זאת, לא היה משהו נורא... בכל מקרה קטע נדיר ומאוד מעניין. תודה.

למעלה