סרטון חדש של אנהי !!

Katia123

New member
לורן כנסי

שאלה לי אלייך...אולי את יכולה להסביר ..... נכון בפורום הישראלי של רבד (את יודעת למה אני מתכוונת, זה ששאלת אם אני נמצאת בו) אז יש מלא אנשים !! מלא מעריצים !! אני לא מבינה למה אף אחד לא נכנס לפה!!?? כאילו ברור שגם לפה נכנסים מדי פעמים...אבל בודדים בלבד?? נכון שהפורום רדום .....אבל אם אנשים לא יכנסו לפה אז הוא ימשיך להיות כזה !! קיצר פשוט חבל !! בואי נתחיל לפתוח משחקים פה !! ....אין לי רעיונות אבל נדבר כבר.

ג ב ש ו ש

New member
אני אסביר לך משהו../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

הפורום הזה היה אחד הפורומים הפעילים ביותר בתפוז,זכה בקטגוריית המעריצים במקום הראשון ובאמת שהיה נפלא. אבל לכל דבר יש את הסוף שלו ואין מה לעשות,הפורום לא יוכל להמשיך להתקיים בצורה הזו לצערי הרב.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמה?!../images/Emo2.gif

גבי, אתה רוצה להגיד שהולכים לסגור את הפורום הזה?!?!

Katia123

New member
זוהי המציאות !!../images/Emo7.gif

כי תכלס אין פה אנשים !! למרות שיש עידכונים........ אבל לא ניתן לזה לקרות !! עוד תראו איך כל המעריצים יחזרו לפה .....ואז נזחר ברגעים הקשים האלה שבהם חשבנו שהפורום עומד להסגר עם קצת אמונה הכל יכול להשתנות

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאני נורא מקווה!!

אבל יש לי סיוטים מפורומים שנסגרים..
סגרו ת'פורום הראשון שהייתי בו וזה היה נורא עצוב!

Katia123

New member
חחחח../images/Emo6.gif כנסי

אל תדאגי !! לא נתן לזה לקרות !! אההההה דרך עגב אני לא מכירה אותך ......יכול להיות שהצגת תצמך כבר אבל את מוזמנת להציג את עצמך שוב בשביל המעופפים...כמוני שלא מכירים אותך ואת מוזמנת להשאר בפורום !! ולהכנס יותר ! נשיקות, לילה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהצגתי את עצמי לפני יותר משנה...

אני לא מהישנים אבל הצטרפתי לפורום לפני יותר משנה.. אבל אני כבר משהו כמו חצי שנה לא הכי פעילה.. אני נמצאת בעוד פורומים שברוב כמו פה אני רק קוראת.. טוב אני אציג את עצמי בכל זאת: קוראים לי נועה, אני בת 17 וחצי (8 חודשים בעיקרון..
) מב"ש..

ג ב ש ו ש

New member
נועה מאמי,אני מקווה מאוד שלא../images/Emo88.gif

נצטרך לסגור את הפורום אבל במידה ולא תהיה ברירה והמצב ימשיך ככה אז אין מה לעשות כ"כ. הלוואי ומשהו ישתנה,אנשים יחזרו לפה והפורום יתסוס מחדש.

Katia123

New member
גבי

תאמין לי שאני יודעת שזה היה פורום פעיל ביותר...כי למרות שלא כתבתי פה ..הייתי פה גם עוד בזמן שהסדרה שודרה. ואז התמכרתי לפורום והתחלתי להכנס. אני בעצמי תמיד אומרת שלכל דבר יש סוף, אבל זה לא הזמן המתאים !! לדעתי יש לו עוד חיים ארוכים לפניו......כמובן שיום אחד הוא יסגר אבל זה לא יהיה בזמן הקרוב !! כי בדיוק בשבועות האחרונים נפתח מועדון המעריצים אנהי רוקס ישראל בעזרת בנות נפלאות והן עושות וכבר עשו המון !! לפי דעתי בעזרת המועדון הזה הרבה מעריצים ששכחו מרבד יחזרו ואם יהיו יותר מעריצים גם הפורום יתאושש!! חייבים להלחם עליו לא??

ג ב ש ו ש

New member
שלא תחשבי שקיבלתי את ההחלטה הזו../images/Emo88.gif

סתם ככה..ממש לא! ניסינו ונילחמנו מספר פעמים.בעבר אני ומיטל כתבנו הודעות בסגנון שאם לא נעשה משהו עם הפורום הוא יסגור וכו' וכו'. שוב,אני מקווה מאוד שלא נצטרך לסגור אותו בעתיד הקרוב וזהו. במידה ולא תהיה ברירה אז זה כבר לא תלוי בי.

צטלע

New member
זו בדיוק הגישה. :)

קטיה אני מחזקת את ידייך לגמרי
ואני בטוחה שאנחנו נצליח בזה. בהחלט טרם הגיע זמנו של הפורום!

LOLO RBD

New member
תראי בהייד פארק ישנו פורום וקוראים לו "רבלדה

ומפורסמים" עכשיו הפורום הזה מאווד מצליח יש לו אלפייי צפיות אתם יכולים לראות את זה .....מתחילת רבלדה ועד עכשיו... והפורום הישראלי יש לו גם הרבה רשומים וגם פה....היו ואני מאמינה שהרבה מסתכלים על העידכונים רק פשוט לא מגיבים..............לפי דעתי צריך להיות ביכלל פורום 1 שכול המעריצים יתאחדו ........וככה נהיה המון....................יש כאלה שאומרים עכשיו : "אף אחד כבר לא אוהב אותם"...וזה ביכלל לא נכון! היום שמים דגש על RBD מאשר רבלדה [על השירים והכול]....ודווקא עכשיו עומדים לפתוח אתר רישמי ומועדון מעריצים לאנהי[מועדון עולמי שיפתח לו סניף בישראל וזה יקנה לנו המון זכויות] ומועדון לכריסטיאן[מועדון עולמי שיפתח לו סניף בישראל וזה יקנה לנו המון זכויות]....ולמאיטה[מועדון עולמי שיפתח לו סניף בישראל וזה יקנה לנו המון זכויות] כולם מועדונים עולמיים....שיהיו גם פה תראו אני משאירה לכם כתובות בשביל מיש אבד את התקווה וחושב שאף אחד לא אוהב אותם אוו משהוא כזה ... הינה פה זה אשכול ישראלי אחד מהרבה כי באמתיש המון ישראלים ואשכולות שלנו שמה.... האשכול הזה על זה שRBD ניצחה ברדיוס 100FM על להקה לטינית הטובה ביותר לשנת 2007 http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=8647695 והפורום הישראלי שבקרוב יהיה לו אתר רישמי http://rbd-en-israel.forumotion.com/index.htm והייד פארק המצליח גם http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=14829 הסוד שלהם שהם גיבנו גם רבלדה וגם מפורסמים אחרים...

למעלה