סרטון חזק של הבורמזי הצעיר שלי אוכל

bendj123

New member
סרטון חזק של הבורמזי הצעיר שלי אוכל

http://www.snakes.co.il/yangbormezikillz.wmv הפעם החזקתי תעכבר מלמעלה הוא זינק

רן333

New member
צורת האכלה לא מומלצת, לדעתי.

מדאיגה אותי הנפילה של הנחש לקרקע כשהוא חונק את העכבר: נראה לי שזה עלול לפגוע בצלעות שלו. הפתרון לכך פשוט: לא לעזוב את העכבר בפתאומיות, אלא להניח אותו, בעדינות על קרקעית הכלוב, יחד עם הנחש שחונק אותו. והערה נוספת: הנחש שצילמת שם מסוגל לאכול טרף גדול משמעותית מהעכבר המצולם.

bendj123

New member
מה זה נראה לך נחש מזכוכית?

לא ישבר ולא כלום צריך לתת לנחש קצת אימון שלא יהיה כוסית יש נטייה באינטרנט לפי דעתי להגזים עם הבעיות שיכולות להיות לנחשים חוץ ממחלות וטפילים לא צריכים להיות מבוהלים מכל שריטה או נשיכה שהנחשים שלכם חוטפים ולא וטרינר ולא נעליים הנחשים הם רוצחים שורדים מעולים אולי אפשר לחטא את המקום אבל לא צריך להתרגש במידה ויהיו לכם פציעות שטחיות שנגרמו עקב האכלה בחיי(כי נתקלתי באנשים שאמרו לי למה אני מאכיל חיי? זה מסוכן לנחש.... איזהההההה מסוכן הכי טוב להאכיל חיי הנחש מתאמן)

naja

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

bendj123

New member
תאמין לי 11 שנה אף נחש לא ראה וטרינ

לא ראו וטרינר חוץ מנחש בירית אחד שמת עקב נפילת גזע עץ(על ראשו) שלא הותקן בבטיחות בטרריום (מה אני יעשה תאונות קורות) מאז אני גם לא מגדל ביריות

רן333

New member
וזה מוכיח ש...?

תראה: במקרה של בעיות כמו צלעות שבורות (הבעיה שאליה התייחסתי; כל השאר הם תבלינים שאתה הוספת לשרשור הזה, והם, איך לומר, קצת פחות רלוונטיים למה שכתבתי במקור), במקרה הזה - אין שום צורך בוטרינר. שברים בצלעות של נחשים מתאחים בד"כ ללא טיפול. התוצאה הסופית היא בד"כ בליטות עצם קטנות על הצלעות, שאותן ניתן להרגיש במישוש. אבל זה לא אומר שרצוי לגרום לשברים כאלה "כדי שהנחש לא יהיה כוסית". זו, לפחות, הגישה שלי. לגבי הקביעה שלך ש"תאונות קורות" - היא נכונה, כמובן. העניין הוא לחשוב עליהן מראש, ולהשתדל למנוע אותן. לפעמים אפשר למנוע תאונה או שתיים כשמקשיבים למגדלים אחרים שהתנסו בתאונות מאותו סוג. זאת גם אם המגדלים האלה הם סתם "לחוצים", ולמרות שהנחשים שלך הם "לא כוסיות", אלא "רוצחים", "שורדים מעולים" ושאר קשקושים.

bendj123

New member
טוב שהסברת בקשר לשברים כי אנשים כבר

התחילו לשאול אותי כל מיניי שאלות לחוצות בפרטי

רן333

New member
אני אומר לך...

כולם לחוצים פה. מזל שהגעת והרגעת אותנו קצת. תודה. המשך כך.

oren666

New member
בקשר לקטע של הלחץ אתה צודק.

באמת אנשים לוקחים כאן דברים קשה. אנשים שוכחים מזה נחש.

Itamar Levy12

New member
רוצה להזכיר לנו מה זה נחש?

למיטב ידעתי נחש הוא: הנחשים הם קבוצה בתת-סדרת הלטאיים המשתייכת לארכוזאוריה. המייחד את הנחשים משאר הזוחלים הוא חוסר הגפיים.

למעלה