סרטון חמוד ביותר של ג'ארד :]]

maya254

New member
סרטון חמוד ביותר של ג'ארד :]]

http://www.youtube.com/watch?v=3MU19K4sHoA אחח אחח הגבר המושלם!! וגם יכול להיות האבא המושלם... :]

BtHeS 94

New member
יאפ,ב-2006 הוא היה הגבר המושלם *-*

חבל שאי אפשר לומר את אותו הדבר גם היום XDDD ב-2006 המוזיקה בכללי הייתה טובה יותר מהיום- כל הלהקות שעושת קאמבק היום היו טובות יותר ב-2006,הרבה יותר... 2006 שולטת D:

מצטערת להרוס לשתיכן;

אבל ג'ארד קצת משוגע. אני לא יודעת מה יהיו יכולותיו בתור אבא.. אבל.. משהו לא פסדר אצלו בשכל

yaelc95

New member
בתכלס זה נכון

אבל לדעתי זה מה שעושה אותו ליותר חמוד ונערץ P:

למה כולם חושבים שהוא חמוד!?

הוא לא חמוד! הוא בנאדם עם עומק, יש לו אני מאמין מאוד חזק - הוא הולך לפי האמת שלו והוא גם מאוד אובססיבי ואני אומרת את זה רק מהכירות שטחית בלבד. אין לי מושג איך הבנאדם הזה מבפנים. אני חושבת שחמוד זה מילה שפשוט עושה אותו ההיפך ממה שהוא, מכל מי שהוא - מכל מה שהוא בנה, מהמוזיקה שהוא יצר מהעולם שהוא ברא יחד עם עוד 2 אנשים מוכשרים..

BtHeS 94

New member
יש משהו במה שאת אומרת

אבל כמה שהוא עמוק וכמה שהוא הולך לפי האמת שלו-שזה רק מראה על כמה שהוא בנאדם חזק,עם אופי חזק-ואני אישית מעריכה אנשים כאלה, עדיין,ישלו קטעים שמוציאים אותו ממש חמוד,ישלו ת'קטעים האלה שגורמים לך לבהות בו ולהגיד:''אווו,איזה קושקוש''... וזה לא בהכרח דבר רע. :)

XoLilMissLolaoX

New member
אויייי אהבתי ביותר!!!../images/Emo99.gif

חחחחח יש בזה משו....ג'ראד בן אדם מדהים בדיוק בגלל כל הדברים שציינת לפני זה....אבל לפעמים מתפלק לו רגעים שהוא חמוד בהם כמו זה שהוא עצר את השיר באמצע הופעה כדי לראות שכולם בסדר.... אבל באמת שהוא לא חמוד...זה נשמע רע אבל זה כי הוא פשוט הרבה יותר מזה....

yaelc95

New member
מה הבעיה בחמוד

ואני יודעת שהוא לא רק חמוד והוא בנאדם עם המוון עומק לפי השירים שהוא כותב אבל במקרה הזה ספציפת הוא חמוד

אוי זה הראיון לאלכסנדר!

זה אחד הסרטים הכי גרועים והכי מצחיקים שראיתי בימי חיי

BtHeS 94

New member
חחח תאכלס XDD

וגם אחד המעייפים,בכל זאת,סרט של 3 שעות...

TyrAnnyA

New member
סליחה?????

מה בדיוק גרוע ב"אלכסנדר"??? זה שהוא פחות מדויק מבחינה היסטורית ועושה יותר דגש על הפנימיות והרגשות? אם כן, אז משהו אצלי לא בסדר וסורי, כן, אבל ממש מעצבנים אותי כל הפוצי-מוצי כלפי גבר כמעט בן 40.

אני מסכימה עם עצבי הפוצי מוצי. אבל אלכסנדר

פשוט גרוע. קולין פארל הוא פשוט ילד קטן שמתבכיין כל הזמן ובזמן שהדמות של ג'ארד מפרפרת שמה למוות הוא חופר לו וחופר לו וחופר לו...

TyrAnnyA

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif נצטרך לדסקס על הסרט במפגש ../images/Emo191.gif

BtHeS 94

New member
חח אני אישית מדברת על איך שהוא היה ב-2006

כי היום הוא כבר ממש לא חמוד לדעתי XDDD

אני לא יודעת מה איתכן XD

אבל קצת הייתי מפחדת על הבן שלו XD ג'ארד לא הבנאדם הרגוע ביותר בעולם חחחחחחח ולא הבנאדם הרגיל ביותר בעולם XD חחחחחחחחחחח תארו לכם המורה של הילד אומרת לו: אז מה אבאשך': סוחר סמים/לוחם מימי הביניים/עיתונאי בסרט אימה/פורץ לבתים ומנסה לגנוב כסף/רוסי מסומם חסר חיים/מאהב שרוצח נשים בשביל הכסף/דוב פסיכופת שרוצח את ג'ון לנון/בנאדם עם אינסוף זהויות/שחקן ?! לבן שלו (בתקווה שיהיה) יהיו חיים מוזרים בהחלט XD

למעלה