סרטון חמוד.

TheRealDeal

New member
o_O

מה לעזאזל אני עושה ער בשעה כזאת?!?!?!? אני רוצה את האייפוד שליייי!!!!!! לפני חודשיים הוא נשלח אליהם.. ורק לפני שבוע הם נזכרו לשלוח לארה"ב אחרי שברוב חוכמתם הם קבעו שהלך האייפוד.. בואנה.. הם צריכים לקחת אותי לשם.. אני אפילו ייקח את זה צעד קדימה ואקבע שהלך ההארד-דיסק... בטלנים! ובאג אוהבים להפוך תמונות.. במיוחד להחליף בין הצבעים של האייסקין.. כמו למשל לשים אייסקין למיני בצבע ורוד בתמונה של אייסקין כחול לאייפוד 20 ג'יגה.. (או משהו דומה..
)..

matke

New member
../images/Emo3.gif

אתה לא היחיד שער
ומה לעזזל הם עשו לאיפוד שלך

TheRealDeal

New member
איי איי.. סיפור ארוך..

הארד-דיסק בעייתי, נתחיל מזה.. שלחתי לפני חודשיים, נאבד בדואר.. ונמצא יום לפני שהייתי אמור לקבל החזר בגלל שהיה ביטוח עליו (דיי הרבה זמן), ולקח כמה ימים לשכנע אותם להגיע לדואר ולקחת את המכשיר ולפני איזה שבועיים בערך הם לקחו אותו.. הם שלחו לחו"ל אחרי הערה חכמה שהאייפוד מקולקל.. כנראה אני אקבל חדש.. אבל אני מקווה שזה לא ייקח הרבה זמן למה כבר נמאס לי לחכות... עוד שבוע מתחילים הלימודים ואני צריך את המוזיקה שלייי!!

matke

New member
איזה באסה.../images/Emo4.gif

ועוד שבוע מתחילים הלימודים
?!??!?!

יאיר B

New member
הלימודים מתחילים ב-1 לספטמבר../images/Emo3.gif

אם ארגוני המורים לא יעשו את הריטואל השנתי הקבוע שלהם (והשנה יש להם תירוץ טוב: דו"ח דוברת
).

matke

New member
../images/Emo7.gif

דווקא נהנתי בחופש... ואני סתם בודק משהו. †©Ð

Claw of Death

New member
אוף כמה דברים ראים קרו בחודש

ספטמבר, מסקנה צריך לדחות את תחילת הלימודים בחודש

shay0600

New member
נחמד

הסירטון הזה מסביר בדיוק איך מחליפים ואפשר באמצאותו ליראות גם את החלקים הפנימיים של האיי פוד

למעלה