סרטון מדהים של עב"מ!!!!

FRAIFY

New member
סרטון מדהים של עב"מ!!!!

כנראה אחד הטובים ביותר שצולמו איי פעם http://www.dumpalink.com/media/1138013069/UFO_Footage_In_Bulgaria

ירדן121

New member
הוא מזוייף על ב ט ו ח!

איך לעזאזל הוא יכול לעוף בכזאת מהירות ולמה אחרי שהוא עמד שעה וכולם ראו אותו כבר..? ?? ?

FRAIFY

New member
מה הבעיות?

טם טןתן עב"מ התליח להגיע מכוכב שמרחוק עשרות אם לא מאות שנות אור מפה אז מה הבעיות שלו להאיץ מהירות ככה?

Patrick kim

New member
בעניין המהירות .

דמויי צילינדר יותר נכון נראים כמו מוטות צרים וזוהרים טסו במהירות מדהימה מעל תל אביב לפני שש שנים אורות הגנה אוירית בשדה דב סרקו את השמים באותה שעה ואני וחבר היינו עדים לכךאז שאלת המהירות של עב`מ-לגיטימית ומאידך קצת מפתיעה.

חפY

New member
זיוף לא רע בכלל ../images/Emo13.gif

רצוי להסתמך על קטעי וידאו ותצלומים מתוך אתרים שעוסקים בעב"מים באופן רציני ולא כקוריוז.

FRAIFY

New member
כן מר פרופסורית כריסטין...

מומחית לחקר עבמי"ם בינלאומית תראי לי בדיוק איפה את רואה שרואים שזה זיוף? את מצוברחת מזה שאמרתי שהקישור שהבאת לאתר שלך הוא דפוק אז את מחזירה?

ירדן121

New member
אתה לא צריך להתעצבן עד כדי כך

זה לא שאתה צימת את הסרטון אז הוא מזויף לא קרה כלום

כריסטין

New member
כן רק שלא אני היחידה שטוענת

שזהו זיוף אלא רק אתה מתעקש שזהו צילום אמיתי . חוצמזה תחשוב טוב שאם זה היה עב"ם אמיתי התקשורת היתה חוגגת ובידיעות אחרונות היינו זוכים לכותרת גדולה וצילום העב"ם...

איך אפשר לזייף דבר כזה?

הוא טס משם במהירות ענקית, איך מזייפים דבר כזה?

Majestic12

New member
הסרטון מבולגריה

צר לי לאכזב - אך הסרטון הזה, שפורסם לפני כמה חודשים, הוכח כזיוף ע"י מומחים לצילום בחו"ל. הסרטון נעשה בטכנולוגיה ממוחשבת, בו סרט אחד הולבש על סרט שני. מקרה דומה נעשה גם בשנות השמונים במכסיקו - בסרטון שפורסם ע"י חיימה מוסאן, ונראה דומה לזה. הסרטון נדחה ע"י כל אתרי העבמי"ם בעולם ואינו מוצג שם יותר.

כריסטין

New member
לא פלא שדחו אותו

לחשוב שצילום כזה יכול להיות אותנטי פשוט מגוחך
תודה חנן על הפרשנות !

למעלה