סרטון מדליק של דיוויד ברוזה!

glitter8

New member
יש שיר חדש!!!! "אני חולה הביתה"

קודם כל סבלנות...לוקח לזה כמה דקות להיטען (אני הספקתי להתקלח בינתיים...) שנית-שימו לב יש שני ריבועים ,(כרגע אני שומעת את הראשון) יש כמה שירים בראשון-איסלה מוחרס, time of trains "אני חולה הביתה" (השיר החדש) ועוד... איזה כיף! תודה

glitter8

New member
ובחלק השני יש את השירים הבאים

parking completo
מתחת לשמים
אלוהים לצידנו ולא לצידם (מדהים איך הביצוע נשמע בדיוק כמו לפני 30 שנה...) תוך כדי השיר-דיויד מכוון את הגיטרה...איזה מלך
me voy+הזמנה למופע בשוני עם מיומנה (כנראה התכנית היתה לפני ב-4 חודשים) תכנית כיפית!

handlessman

New member
איזה חזקקק... עשה לי את הערב

השיר הזה, אלוהים לצידנו ולא לצידם, זה נחשב חלק מהרפרטואר המקורי של דויד, או שזה קאבר??

handlessman

New member
כן זה שמעתי בראיון...

יש לדויד הרבה שירים מתורגמים... השאלה היא אם הוא תורגם עבור דויד והוא נחשב שיר שלו כמו שהאישה שאיתי נחשב שיר שלו?? בכל אופן, עכשיו יש לי כמה סיבות לקנות את דויד ויונתן... משום מה אף פעם לא הבעתי בו עניין...

handlessman

New member
ואפרופו תרגומים...

ענבל האירה את עיני בקשר לשיר באנגלית "!O Captain! My Captain", שהוא המקור לשיר העברי "הוא רב חובל קברניט שלי..." את האמת ברגע ששמעתי את השיר באנגלית ישר עלתה לי אסוציאציה לשיר הזה, אבל לא ידעתי שבאמת אחד תורגם מהשני (ועוד שהמקור הוא השיר באנגלית). מה שמבלבל פה זה, שאפילו אם המילים של שני השירים עוסקות באותו נושא (עצוב כמובן) ואפילו נמצא למצוא מלא הקבלות מדויקות במילים, בעוד שהשיר הישראלי מבוצע כולו בנימה עצובה (לא סתם שמים אותו בימי זיכרון וכאלה...), השיר של דויד קצבי ושמח יחסית (מבחינת המוזיקה) והוא שיר רוק לכל דבר... הוא גם מבוצע ע"י הרכב מלא של כלי נגינה... מה דעתכם על הקטע הזה?

handlessman

New member
כנסו לפה מי שמעוניין להוריד את הסרטונים...!

יענו ישירות מהשרת, ולא קובץ שהוא בעצם קישור שצריך חיבור לאינטרנט בשביל להפעיל אותו (ושלוקח זמן לטעון אותו...) הקטע הראשון (דיוויד ברוזה באולפן - 14.08.08) הקטע השני (דיוויד ברוזה)

handlessman

New member
וואלה לא יודע מה יש לזה...

זה כאילו חותך את הכתובת... מנסה פעם אחרונה, אם גם זה לא עובד פשוט תעתיקו את זה לשורת הכתובת: http://www.100fm.co.il/SiteFiles/Media/Karayoki/David Beroza.wmv

handlessman

New member
מה?? שטויות, הוריד לי תוך שניות...

והאינטרנט שלי לא כזה מהיר... וגם אם זה לוקח קצת זמן - מה, המחשב שלך מתלונן?

למעלה