סרטון מרגש

סרטון מרגש ../images/Emo7.gif

על סוס מרוצים, שקראו לו ברברו , שובר את הרגל או משהו כזה.. מאוד עצוב
הם עשו בשבילו הכל וממש אהבו אותו... ולפי מה שיעל <ווינגז> קראה הוא לבסוף הורדם
אוף, כל כך חשבתי וקיוויתי שלא הרדימו אותו בסוף
בצד יש עוד הרבה סירטונים עליו שבחלקם גם מראים את הצילום של העצם איפה שהפגיעה שלו ממש כואב

והתעצלתי להוסיף..

שהוא הורדם ב29.01.2007, כי סבל מלמינייטיס ברגל השמאלית האחורית ובשתי הרגליים הקדמיות, ומאבסס (כיב) ברגל הימנית האחורית.
אגב מישהו יודע בן כמה היה כשהורדם

Ticklish

New member
אני יודעת בן כמה הוא היה

הוא היה בן 4 כמעט 5... כל כך צעיר. זה פשוט עצוב

מדהים ומרגש.

איזו אהבה ענקית אוהבים האנשים האלה את הסוס, ואיך הם לא עוזבים אותו למרות השבר
|
זכרונו לברכה

זה שאתה מכניס סוס למירוץ

ונשברת לו הרגל, לא אומר שאתה זה שגרם לשבר. אלא אם כן הוא היה במצב לא משהו. אני לא יודעת באיזה מצב הוא היה אז אני לא יכולה לשפוט.

ווינגז

New member
ושוב, במה זה שונה מכל סוס אחר?

כלומר, תאונות קורות בכל הענפים, באשמת או לא באשמת הרוכבים... גם בקפיצות/דרסז' או כל ענף בווסטרן - יש את הסבירות שמשהו יקרה והסוס יפצע בחומרה כזו או אחרת. כל פציעות הסוסים קורות באשמת הרוכב?

שמעתי מסבא וסבתא שלי

שגרים בחו'ל שהמשפחה הייתה משפחה נורא עשירה שאהבאה את הסוס הזה והם שילמו לווטרינר 24 שעות כל השבוע והוציאו עליו מליוני דולרים.. היו ימים שהסוס הרגיש שמח והיה ימים שלא יכל לקום.. ולבסוף הם החליטו להרדים אותו בגלל שהוא סבל מכאבים גדולים ברגלים הוא היה די צעיר..

cavallo

New member
קראתי על ברברו כתבה לא מזמן

אבל זרקנו את העיתון...=/ בכל אופן עד כמה שאני זוכר הוא היה בן 3 או 4 משהו כזה...והרדימו אותו כי לא הצליחו להציל את הרגל השבורה וסוסים לא יכולים להסתדר עם 3 רגליים כי יהיו להם שברי לחץ ככה שגם הרגליים הבריאות שלהם ניזוקות והם לא יכולים לקום יותר...ככה שבהרדמה שלו הם חסכו ממנו סבל

למעלה