סרטון נחמד שמצאתי סרטון נחמד של איש שמנסה להוכחי שהסוללה של האייפטד נגמרת תוך 18 חודשים
S s h a l e v 3 New member 14/9/04 #1 סרטון נחמד שמצאתי סרטון נחמד של איש שמנסה להוכחי שהסוללה של האייפטד נגמרת תוך 18 חודשים
5 5th color New member 15/9/04 #2 האם זה נכון? למישהו/י כאן יש איי פוד מעל 18 חודשים ויכול לשתף אותנו מנסיונו? קניתי איי פוד לפני חודש - האם זה אומר שנשארו לי 17 חודשים להינות ממנו??? המודאג
האם זה נכון? למישהו/י כאן יש איי פוד מעל 18 חודשים ויכול לשתף אותנו מנסיונו? קניתי איי פוד לפני חודש - האם זה אומר שנשארו לי 17 חודשים להינות ממנו??? המודאג
א א ל ר ו נ ד New member 15/9/04 #3 אני שב ומזכיר, התקלה המדוברת מדובר בסך הכל באחוז קטנטן של משתמשים שזכו לפגם הנ"ל רוב רובם של משתמשי האיפוד זכה להשתמש באיפוד עם הסוללה המקורית מעל שנתיים שלוש יש בעלי איפוד דור 1 שהסוללה המקורית עוד בו...
אני שב ומזכיר, התקלה המדוברת מדובר בסך הכל באחוז קטנטן של משתמשים שזכו לפגם הנ"ל רוב רובם של משתמשי האיפוד זכה להשתמש באיפוד עם הסוללה המקורית מעל שנתיים שלוש יש בעלי איפוד דור 1 שהסוללה המקורית עוד בו...
O OrlyNL New member 16/9/04 #4 אני עם אייפוד דור ראשון 5 גיגה. קניתי אותו לפני יותר מ 18 חודשים, והסוללה המקורית עדיין עובדת כמו גדולה... אפשר להרגע.
אני עם אייפוד דור ראשון 5 גיגה. קניתי אותו לפני יותר מ 18 חודשים, והסוללה המקורית עדיין עובדת כמו גדולה... אפשר להרגע.