סרטון סטטיסטי שלי עם דוגמה על אספרנטו

DoronModan

New member
סרטון סטטיסטי שלי עם דוגמה על אספרנטו

שבוע טוב. הכנתי סרטון על נושא סטטיסטי, ניתוח שונות (ANOVA) ובסרטון, בנקודת הזמן 7:55, אני דן בדוגמה מעולם האספרנטו: האם יש הבדל בציון בסוף קורס אספרנטו, אם לומדים את השפה בשיעור רגיל בכיתה, באינטרנט, בהתכתבות, או בשיעור פרטי בסקייפ. השתעשעתי בפרסום אספרנטו במדיום הזה.
תהנו...

Eldad S

New member
כל הכבוד על הסרטון

דגמתי אותו, מעט בהתחלה, וגם בקטע של אספרנטו.
אני לא עובד עם התוכנה הזאת, ולכן לא היה לי חשוב ללמוד אותה, אבל ההכנה, ההדגמות, ההסברים - נראים לי מלאכת מחשבת. אתה ממש מקצועי.
אני בטוח שמי שצריך ללמוד כיצד לבצע את העניין יקבל תמונה מלאה, מדויקת וברורה מהסרטון שיצרת.

DoronModan

New member
תודה רבה, אלדד

מחמאות יפות. במיוחד שהן באות ממי שהוא בעצמו מורה בחסד.
לא התכוונתי שמי שקורא כאן יעשה בעצמו את התרגיל. בעיקר לסטודנטים שלומדים את זה יש את התכנה הזו (קונים מנוי שנתי). אפילו לא התכוונתי שקוראי הפורום יצפו בהכל, רק יתרשמו מהעובדה שאני מנצל את הסרטון לפרסם את אספרנטו.
שמתי לב שסטודנטים עושים את ההוראות בצורה טכנית מדי, וזה מתכון לחסרים בהבנה. באו ללמוד חינוך כדי להיות מורים בבית הספר, ופתאום נופלת עליהם חובת הסטטיסטיקה הזו כגיהנום של תקופת הלימודים שלהם. למרות שזה אמור להיות דבר ממש קל וטכני לחלוטין. כמעט בלי שום צורך בהבנה. בוודאי לא הבנה עמוקה. ואכן זה בדיוק מה שהתכוונתי - שיקבלו תמונה מלאה, מדויקת וברורה. אלה בדיוק הנקודות שהיו חשובות לי, אז תודה.

למעלה