סרטון סלסה

galitgali1

New member
סרטון סלסה

האם יש מישהו שיכול להפנות אותי לקישור סלסה LA? תודה

galitgali1

New member
אפשר עוד שאלה :))

יש את הריקוד הזה במעגל בו מחליפים בני זוג, יש לך גם את הסרטון הזה? שאלה נוספת כך בלי שום כוונה :) נראה לי שאתה קצת בעניינים, אז השאלה ההיא כזו: הייתי בסנדא למתחילים ומאוד אהבתי, אני עכשיו עוברת למתקדמים בLA - אבל עכשיו כשאני רואה את הסרטון זה קצת מלחיץ, למרות הקורדינציה שלי ואהבתי לריקודים בכלל, אני שואלת את עצמי, מה את כל זה את צריכה לדעת? מן סוג של כוריאוגרפיה חד פעמית איתה תלכי לתמיד :) זה באמת קשה כמו שזה נראה? או שבעצם הכל תלוי בבן זוג :) תודה

דנה 211086

New member
תשובה בשבילך

סלסה במעגל נקראת רואדה, זה נרקד בסגנון של סלסה קובנית ששונה מה- LA. אם הצלחת סלסה במתחילים תצליחי גם במתקדמים. זה לא קשה אם תתאמני ותתמידי בזה. כמובן זה גם תלוי בבן הזוג שירקוד טוב כמוך. בכל פעם שתלמדי סלסה את תלמדי משהו קטן ותתקדמי בקצב שלך.. אין מה לפחד. איפה למדת לרקוד?

galitgali1

New member
תגובה

למדתי אצל יניב ילון וממש ממש אהבתי את ההדרכה שלו הכל כך אישית וגם את ריקוד הסלסה בכלל. הבעיה היא שההרגשתי לא טוב עם זה שאני מוכנה לעשות הכל כדי ללמוד סלסה אבל בן זוג לסלסה אין לי כך שכל פעם אני מתפזרת עם מישהו אחר, אבל תכלס במהלך השבוע אין לי עם מי אז הלכתי לעוד כמה מקומות של מועדוני סלסה, מזמינים אותי וכו', אבל כל אחת והאופי שלה, אם לא יהיה איתי המישהו הזה שילמד יחד איתי, איתו אעבוד במהלך השבוע על תרגול, אני לא אתקדם.

דנה 211086

New member
בן זוג לסלסה

אני יכולה למצוא לך מישהו שירקוד איתך באופן קבוע, הרבה חברים שלי רוקדים סלסה. אם את רוצה תשלחי לי מסר.

jhhopkd1

New member
אם לא היית בת 42

הייתי מציע לך את עצמי בתור בן זוג . . אני אשמח לבת זוג ללמוד איתה מהתחלה .. בדיוק עברתי את השיעור הראשון שלי לפני שבוע.

XUXA141

New member
utube

יש מליון. כולל כמה ישראליים - חפשי בRUEDA וISRAEL.

למעלה