סרטון פצצה חבל על הזמן סרטון ההמשך של סיגי טבק בסגנון "הטיפול"
L LPMCR New member 18/12/07 #2 ../images/Emo163.gif פצצה או לא, פעם הבאה שיש משהו שלא קשור ל LP נא לשרשר ל או לשרשור תפוז .
L L I M O R A New member 18/12/07 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif אנשים כאלה אף פעם לא ילמדו..!!
0 0דידוש0 New member 19/12/07 #6 ../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifוואי אני לא מאמינה...קבלו את זה../images/Emo6.gif ממ אני לא יודעת אם שמו את זה פה או אם מישהו ראה את זה..אבל אתם חייבים לראות אז בכל זאת אני שמה זה כל כך נדיר!! הלוואי עלי לחצו כאן=]
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifוואי אני לא מאמינה...קבלו את זה../images/Emo6.gif ממ אני לא יודעת אם שמו את זה פה או אם מישהו ראה את זה..אבל אתם חייבים לראות אז בכל זאת אני שמה זה כל כך נדיר!! הלוואי עלי לחצו כאן=]
R Rick0 New member 19/12/07 #7 ../images/Emo218.gifכבר מישהו פירסם את זה פה לפני כמה זמן... וואי זו פשוט חבילה שווה! המחיר שלה ממש מעולה יחסית למה שכלול בתוכה... אבל עדיין יקר בלי קשר...
../images/Emo218.gifכבר מישהו פירסם את זה פה לפני כמה זמן... וואי זו פשוט חבילה שווה! המחיר שלה ממש מעולה יחסית למה שכלול בתוכה... אבל עדיין יקר בלי קשר...