סרטון קצר-יריד יוצרים http://www.maaganm.co.il/page_77879
מ מריאנה 00777 New member 13/4/16 #4 היי leadit היקרה מכרתי רק 5 פריטים 3 עגילים ן-2 שרשראות...למרות שכולם התפעלו מאוד מהיצירות שלי, טענו שהשרשראות שלי אלגנטיות מידיי, וכן שאר היצירות, בקושי קנו...כנראה שהשוק רווי וספוג. אבל בעבודה שלי קנו ממני עוד 5 עגילים.
היי leadit היקרה מכרתי רק 5 פריטים 3 עגילים ן-2 שרשראות...למרות שכולם התפעלו מאוד מהיצירות שלי, טענו שהשרשראות שלי אלגנטיות מידיי, וכן שאר היצירות, בקושי קנו...כנראה שהשוק רווי וספוג. אבל בעבודה שלי קנו ממני עוד 5 עגילים.
L leadit New member 14/4/16 #6 אצלי המצב יותר,הרבה יותר, גרוע.. יש לי מלאי ענק ששוכב ללא הופכין , יותר נכון תלוי בארון.. ואני כל כך גרועה בלמכור... הייתה תקופה שהילדים הצליחו למכור ואימי מכרה, אבל מזה זמן שהכל נערם לא נורא יהיה טוב.. אני ממשיכה לחרוז...
אצלי המצב יותר,הרבה יותר, גרוע.. יש לי מלאי ענק ששוכב ללא הופכין , יותר נכון תלוי בארון.. ואני כל כך גרועה בלמכור... הייתה תקופה שהילדים הצליחו למכור ואימי מכרה, אבל מזה זמן שהכל נערם לא נורא יהיה טוב.. אני ממשיכה לחרוז...
S Sימה3 New member 19/4/16 #10 מריאנה, הדוכן שלך מהמם, עצרתי את הסירטון ונהניתי לראות את שפע העבודות שלך . חג שמח חברה .