סרטון שעשיתי על אליסה

סרטון שעשיתי על אליסה../images/Emo202.gif

זאת הפעם הראשונה שאני עושה סרטון על אליסה אז תתחשבו בי חחח אני מקווה שתאהבו אותו ההתחלה קצת תיראה לכם לא קשורה אבל לאט לאט תבינו את הסרטון....
צפייה מהנה
http://www.youtube.com/watch?v=n189zlR2So8

always be me mc

New member
כל הכבוד../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

במיוחד אהבתי את הקרב המהמם מ5.11
שאגב (והנה הערה קצת בונה:) נדמה לי שיכולת להבהיר יותר את הקטע
אבל לא נורא חוץ מזה יצא ממש טוב ועוד עצה לפעם הבאה- לשלב עוד קטעים- לאליסה/פיבי בהחלט היו עוד קרבות חזקים במכושפות כמו ב4.19 אולי גם היה ניתן לשלב קטע מ-5.12 שבו היא הורגת את קול וסופסוף משתחררת מהאחיזה שלו. אני סתם מציעה לך ובאמת לא כדי להעליב אותך. אבל בכלליות? מאוד אהבתי!
ולא רע בכלל בשביל סירטון ראשון
הלוואי ויגיעו ממך עוד סירטונים על אליסה

תודה מאמי...../images/Emo24.gif

האמת שלא מצאתי את הקטעים שאת ציינת חיפשתי באתר שנתת לי ולא מצאתיי.... אני מאמינה שהסרטונים הבאים יהיו יותר טובים.....
תודה על הפירגון.... ותתחברי לאייסי או למסן...

spelling

New member
אחלה סירטון!

אם אפשר להציע משהו לפעם הבאה..כשאת שמה שיר כמו סטרונגר שמדבר על כוח דווקא הייתי בונא תקליפ רק מכל הקרבות של פיבי כמו מעונה 5 שהוא מדהים! ככה קליפ שמורכב מקרבות של אליסה במכושפות..אבל קליפ אחלה כל הכבוד בשביל פעם ראשונה את מקבלת 10\10! ואם את רוצה עוד קליפ על אליסה והקרבות יש לי שיר מתאים מאוד לזה אז רק תגידי...

תודההה../images/Emo24.gif האמת היא...

שאני חיפשתי קרבות של פיבי אבל לא מצאתיייי אם תוכל להגיד לי מאיפה אני יכולה להוריד קטעי ווידאו ממכושפותתת אני מאוד אודה לך.. ואני בטוחה שהסרטון הבא שאני אעשה יהיה יותר מוצלח ממה שעשיתי.......

למעלה