סרטונים במייל

• פותח הנושא orzr
  • פורסם בתאריך

orzr

New member
סרטונים במייל

אני וחבר שלי כבר שנה וקצת ביחד ויש משהו שמאוד מאוד מציק לי וזה כל האימיילים האדיוטים האלה שהחברים שלו מעבירים לו עם כל מיני קטעי סקס. מה שמפריע לי זה שהוא שומר אותם אצלו במייל ולפעמים, כשמשעמם לו קצת, (אנחנו לא גרים ביחד) אז הוא צופה בהם, "כדי לקבל השראה". (הוא גם די מנסה לגרום לי לראות איתו- לא בהצלחה מרובה) הוא יודע שאני ממש לא אוהבת את העובדה הזאת ודרשתי ממנו השבוע שימחק אותם, ובמעין חצי צחוק חצי רצינות, אמרתי לו שאו אני או הסרטים האלה. אני יודעת שאני לא יכולה לאלץ אותו, אני יודעת גם שזה ייתכן ולא כזה ביג דיל בעיניי כמה מאיתנו, אבל לי זה ממש מציק. מה לעשות?

ר י נ ת פ

New member
נקוד ראות ממצב דומה.....

אני יכולה לומר שאני די מבינה אותך אני פחות או יותר באותה הסיטואציה כמוך. אני גרה עם חבר שלי ועוד לפני המעבר המשותף גיליתי שהוא מסתכל (ודי הרבה) על פורנו באינטרנט. בזמנו , הצעתי לו להיות שותפה לעניין - אם זה מעורר אותו , לפחות שיוציא את זה עליי
אבל משום מה הוא עדיין מסתיר ממני ונשאר בשלו. אני לא יכולה להגיד שזה מקובל עליי, זה די מציק לי, במיוחד ההרגשה שאני לא מספקת אותו מספיק ולכן הוא פונה לפורנו - אנחנו מדברים על זה - וטענתו היא שמדובר ביצר גברי שלא קשור כלל וכלל אליי ולכמה אני מספקת אותו או כמה הוא חושק בי..... והעיקר הוא שאין לי מה לעשות בעניין. כל שכן, אחרי שיחה הוא המעיט בצורך הנ"ל למען הפחתת המריבות. אז כל שנותר לי לעשות הוא פשוט לקבל את העובדה הזו ולנסות לא לחשוב שזה קשור אליי כי בסה"כ יש כאן אהבה ויש תשוקה.... בכל אופן , בזה ששיתפתי אותך , גם הוצאתי מהמועקה הפנימית שלי, וגם אני מקווה שהצלחתי להעביר לך שכנראה באמת מדובר בצורך גברי בסיסי (אני באופן אישי הייתי מוסיפה לחץ חברתי גברי מהתת מודע) שלא קשור אלינו ... מה גם שאם הוא מציע לשתף אותך אז אדרבא - הבחור שלי גם את זה לא מוכן, הייתי מציעה לך לנסות להשתחרר איתו - ואולי אפילו יהיו ניצוצות תשוקה חדשים בהצלחה

למעלה