סרטונים ברשת

סרטונים ברשת

זהו שרשור שמטרתו לאגד את הסרטונים הכי-הכי יפים ברשת בנושא התעמלות. שרשרו קישורים ליו-טיוב או לכל מקום אחר, עד שיווצר לנו שרשור של סרטונים שנוכל לצפות בהם שוב ושוב מתי שמתחשק. כי יש המון סרטונים מהממים, רק שצריך לחפש. החיפוש עצמו הוא גם כן כיף, אבל זה יהיה הכי מגניב אם יהיה שרשור של כל הסרטונים אחד אחרי השני- אבל רק היפים ביותר, כן?!

אמא לה3

New member
את האמת

מרגיש לי מטופש לחזור על זה שוב, אבל, הסרטונים באתר של מאיה לדעתי הם מקסימים אחד אחד, פשוט עונג לראות אותם וללמוד מהם. הייתי דוקא מעוניינת לראות סרטונים של המשתתפים באתר, הופעות שלכם/ן, תחרויות, סתם אימונים או תרגילים שהצלחתם. הייתי שולחת הסרטה של הבת שלי שעשתה היום ערבית פליק פלאק לבד לבד פעם ראשונה אבל אני לא יודעת עדיין איך להוריד סרטונים מהפלפון למחשב.

MayTheBee

New member
סבבה אני אתחיל

הנה אחד מהסרטונים שעשיתי, מאליפות אס"א בהתעמלות (2008). לא יודעת אם זה נכלל בהגדרה שלך נועה, שכייף לראות את הסרטון שוב ושוב, אבל סתם כדי לשתף משהו "ישראלי" מתוך כל הסרטונים הבינלאומיים שקיימים בנבכי יוטיוב... יכול להיות שכבר ראיתם אותו. אם כן - תתעלמו
יש גם מלא קליפים של אקרובטיקה וג'נרל ג'ימנסטיקס ישראליים ביוטיוב. אשמח לראות דברים של המתעמלים פה! כל מי שמוסיף משהו ישראלי לרשת- הרי זה משובח...
<><param name="movie" value="http://albums.tapuz.co.il/albums/flixBlogPlayer.swf?autoStart=false&MID=2652323" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><embed src="http://albums.tapuz.co.il/albums/flixBlogPlayer.swf?autoStart=false&MID=2652323" type="application/x-shockwave-flash" width="458" height="384" allowScriptAccess="always"></embed></object>​

יפה מאוד

ראיתי את זה כבר, אבל באמת נחמד לראות שוב. מתי תחרות אס"א הבאה?

MayTheBee

New member
אין לי תאריך מדויק

אבל תחרויות אס"א השנה יהיו בתאריכים 24-27 במאי. אני אעדכן כאן כשאדע :)

אמא לה3

New member
סרטון מיוחד שמצאתי

http://www.youtube.com/watch?v=XWjuYYJDXy4&feature=related בקישור הזה- מופיעה פואמה מקסימה (באנגלית), כל כך מרגשת וכל כך נכונה, שנכון שאמרתי שהייתי רוצה לראות דברים מקומיים אבל זה דבר שכדאי לראות... תהנו

orelushg

New member
הוא באמת ממש יפה ונכון :)

ויש עוד כל מיני סרטונים בצד ב- Related שהם גם מן פואמות כאלה והם גם ממש יפים ונכונים...

נעממהה

New member
לא כל כך הבנתי....

אז מה סיכמו פה? שזה יהיה שרשור בעיקר לדברים שלנו?? או שאפשר גם דברים אחרים יפים? כי יש כל כך הרבה דברים ופשוט טובעים בזה.... בכל אופן, תגידו לי מה דעתכן על זה: אי אפשר שיהיה שירשור להכל ביחד, לא? צריך לחלק את זה לנושאים: למשל, אני לא יודעת אם כבר עשו את זה פה אבל יש תרגילים שהם ממש מיוחדים (אני מכוונת לתרגילים בתחרויות)... היום לדעתי אין הרבה כאלה אבל... טוב אז רק כדי לתת דוגמא למה התכוונתי: קטרינה לבוזניוק, מכירות? היה לה תרגיל קרקע מדהים (לדעתי...) בסידני יותר מבחינת הריקוד מאשר מבחינת האלמנטים...חכו תשמעו את המוזיקה (ועוד אח"כ הפרשנים אומרים שהמוזיקה מדהימה)... אם אתם כבר מכירות, תמיד נחמד להיזכר... כנסו ותראו: http://www.youtube.com/watch?v=gdrvKLbDzk4&feature=related בקיצור נעה, תחליטי אם זה מיותר או לא. ואם כן אז תתחילי שרשור חדש...

אמא לה3

New member
איזה יופי!!!

מזכירה לי את פודקופייבה ואת סיליבץ'(וגם קצת את בוגינסקייה), את האמת, הקטע של התנועה מאוד חסר בשנים האחרונות, כל כך משקיעים באלמנטים, שתרגיל קרקע נראה כמו אוסף של אלמנטים כי צריך ופחות כמו ריקוד עם אקרובטיקה. דברים כאלה, הם היופי שבהתעמלות.

MayTheBee

New member
חחח

זה בדיוק מה שאגנס קלטי אמרה לנו... שהיא בכלל לא אוהבת את ההתעמלות של היום כי אין תנועות, רק אלמנטים, כמו בקרקס...! :)

orelushg

New member
פששש.... נעמה :)

סחטיין על הקישור!!!!! מהמממםםםם!!!!!!!!!!!!! בחייי שזה ההתעמלות האמיתית, ממש רואים את התנועתיות, פשוט מדהים !!!!!

אמא לה3

New member
בהקשר לסרטונים ישראליים

כל הכבוד לקב' מרמת השרון, רוב הסרטונים ביו-טיוב של ההתעמלות מישראל זה שלהם.

daksha2

New member
אם כבר סרטונים ישראלים....

אם כבר קבוצות ישראליות, הנה אחד של מזכרת בתיה מאחת מההופעות סופשנה שלנו, זאת של 2007 אני חושבת. יש בצד בrelated את השאר, לכו לפי המספור =] (זה לא הכל, אני חושבת שרק נבחרת וקדם-נבחרת) http://www.youtube.com/watch?v=0beu4y80xFU&feature=related אולי בזכותכם עוד יצא לי להעלות גם את ההופעות היותר חדשות ^^

יפה!

יפה מאוד עם השלטים והעמידות ידיים
חבל שאין בתגים ובתיאור של הסרטון גם מילים בעברית, ככה הרבה יותר אנשים היו מוצאים את זה ורואים!

אמא לה3

New member
איזה יופי של הופעה

מיותר לציין שחרשתי גם על שאר הקישורים שהופיעו לצד הסרטון, כריאוגרפיה נהדרת ושימוש מקסים באביזרים. את היית חלק מהמופע? ועוד שאלה אם אפשר, כמה פעמים בשבוע מתאמנת הנבחרת? הן מקסימות והרעיונות והביצועים של הפילקפלאקים לשפגעט ולעמידות ראש פשוט מהמם!

daksha2

New member
תשובות =]

אכן הייתי חלק מהמופע ^-^ אנחנו [קדם נבחרת] והנבחרת מתאמנות 3 פעמים בשבוע. קרדיט מלא על המקוריות והרעיונות למאמנות המקסימות שלנו כמובן :) אני מתכוונת להעלות גם את סופשנה 2008 וכן הופעה מפורים האחרון ואת הקטעים שלנו במופע שהיה באיצטדיון טדי ביום ירושלים האחרון.

gymhaifa

New member
מקסים

יופי של הופעות. מחפשת המון זמן גירסה קיצבית של "סינגיניג אין ד'ה ריין" שיר אשיר בגשם.. יש למישהי מושג איך אוכל למצוא גירסה קיצבית ? גם אני המשכתי והסתכלתי על שאר ההופעות ונהנתי מאוד. עדיין אין לי צילומי וידאו ברשת של החוגים שלי אבל אם מעניין אתכן סירטון של תמונות יכולה לשלוח קישור. לילה טוב

למעלה