סרטונים חינמיים בצורפות ותכשיטנות

pninag3111

New member
סרטונים חינמיים בצורפות ותכשיטנות

שלום לכולם,
שמי פנינה גרינברג ואני מעלה סרטונים חינמיים ליו טיוב בכל הקשור לצורפות ותכשיטנות.
אשמח אם תיכנסו ותאמרו לי את חוות דעתכם המקצועית.
תודה ויום נפלא

inbary1

New member
כנסי, בבקשה...

תודה על הסרטונים, וכל הכבוד על היוזמה ועוד בחינם....
אז מה טוב.
הערות לבקשתך:

את חיננית ונעימה למראה (לפי דעתי), אני הייתי מסדרת ציפורניים לפני שמציגה / מדגימה עבודות.
זה פשוט עושה רושם יותר טוב (מקצועי).

ההסברים טובים ומובנים , גם למי שיש לו רקע וגם למי שאין לו שמץ.

אני הייתי מחליקה עם פלייר סיליקון כל אחד מ-8 החוטים.
לא אהבתי את הפינישים, אבל מעריכה שאין הרבה אפשרויות סגירה. הלחמה לא באה בחשבון, כי לא ניתון מבחינה טכנית. אז נישאר רק הסופית שהשתמשת בה...

איך ניתן לבצע למי שאין מלחץ? כלומר הכלי שלתוכו הכנסת את האריגה. אפשר לעשות עם חוטי ג'אג? כלומר חוטי מתכת לעבודות תכשיטנות. לא מסוג האלפקה למיניהן , אלה היותר איכותיים....
האם ניתן לעשות עם עוד עובי של חוטים? עם 22 ga ?

אודה לתשובותייך...

ושוב תודה

pninag3111

New member
תודה רבה על ההתייחסות

תודה על הביקורת המפורטת.אקח לתשומת ליבי...
-אין צורך להחליק עם פלייר סיליקון מאחר וממילא מכופפים אותם.ההחלקה באמצעות האצבעות נועדה רק לעשות קצת סדר.
-במקרה של הטבעת השתמשתי בסופית בכדי לכסות על החיבור של הקצוות.כאשר עושים צמיד אז רק עושים סיומת לכל צד וזה נראה אחרת.רציתי רק להעביר רעיון של אריגה ...הרבה פעמים כל אחד לוקח את זה לכיוון שלו.
-לא ניסיתי ללא מלחציים,אבל אני בטוחה שזה יעבוד גם עם כל מכשיר שיתפוס את העבודה כמו מלחץ משרדי גדול(השחור עם ידיות מוכספות,זה שתופס פתקים)
-כל חוט מתכת יכול להתאים לעבודה כזו,כמו גם עוביים שונים .ניתן באותה העבודה להשתמש בחוטים בעוביים שונים,אבל אז צריך לעבוד מדוייק שתצא עבודה ישרה...ניתן גם לעבוד עם 6 חוטים או 4 ואפילו 10,ו 12.תלוי בעובי שרוצים..
-ולבסוף עניין הציפורניים.......את צודקת במאה אחוז!!!! מאחר ואני צורפת ,זה בלתי אפשרי להסתובב עם לק ותמיד יש ציפורן שבורה...אבל לשם הצילום ,באמת יש להשתדל בעניין.
שוב...מודה על ההתייחסות.

ToFLY

New member
יוזמה נהדרת, תודה על השיתוף!

אכן הסברים פשוטים וטובים, גם הדיוטה כמוני מבינה בקלות, ואהבתי את המגוון של היצירות, כבר נרשמתי ומחכה לראות עוד!
&nbsp
הערה אחת שיש לי זה להשתמש יותר בזום, כמו בסרטון הנ"ל על הטבעות, אם המצלמה הייתה יותר בזום על כל התהליך זה היה מקל על ההבנה, יחד עם זאת עדיין סרטון נהדר.
לדעתי אני לא רואה שום בעיה עם הציפורניים שלך, הן מטופחות ונעימות לצפייה

&nbsp
ושתי שאלות, אם אפשר -
האם אפשר להכין חוליות ללא שימוש במבער?
&nbsp
בסרטון המקסים של שרשרת קופסא השתמשת בנוזל מיוחד שניקה את ההשחרה של הכסף - אם יש לי עגילי כסף שהשחירו איך אני יכולה לתקן? האם יש חומר יותר "נגיש" שאת יכולה להמליץ?
&nbsp
תודה מראש ובבקשה, תמשיכי לשתף!

pninag3111

New member
תשובות

תוד על המשוב ועל ההרשמה

ניתן להכין חוליות ללא מבער, אם המתכת שרוכשים רכה מראש.השתמשתי במבער כי החוט כסף היה מוקשה ועל מנת לרכך אותו חיממתי במבער..(ואז הוא משחיר ויש לנקות כפי שראית..)
לגבי ניקוי של תכשיטי כסף באמצעים ביתיים...2 אפשרויות:
1.לקנות בבית מרקחת טבליות לניקוי תותבות לשים בקערה טבליה אחת ,את התכשיטים ומים חמים (ככוס).משהים לכ30 שניות...לא יותר....שוטפים ומייבשים היטב -אפשר במייבש שיער.
2.שמים בקערה בינונית מעט משחת שיניים עם ככף שטוחה אבקת סודה לשתייה.מוסיפים ככוס וחצי -שניים מים רותחים ושמים את התכשיטים.מניחים כ10-20 דקות.שוטפים היטב במים קרים מנגבים ומייבשים......יוצא מבריק!!!!
בהצלחה!

marioForever

New member
כמה דברים

אני בדרך כלל לא בפורום הזה, אבל אני כן ביו טיוב .. והרבה :)
אז רק בקשר לסרטונים שראיתי,
&nbsp
- יש לך שם וידאו של 18 דקות מה שהעלת, זה מרתיע מספר אחד...
עדיף לעשות 4 סרטונים של 4 דקות ולחלק לחלקים... אחרת אנשים יראו 18, ויברחו...
&nbsp
- תאורה, התאורה שלך היא תאורה רגילה של בית או משרד, ורואים את זה בוידאוים, אם את כבר העלת והשקעת כל כך הרבה, אז תשקיעי גם בתאורה של אור טובה, את יכולה לקנות בכל הום סנטר את האורות מוסך האלה, ב40 שקלים עם מנורת הלוגן חזקה, תקני 2 כאלה וזה יהיה לך אחלה תאורה, או אפילו מנורת שולחן זולה שאיכשהוא תצרפי אליה מטריה לבנה, או אפילו בלי... פשוט צריך לפי דעתי הרבה יותר תאורה בוידאוים...
&nbsp
- כמו שענבר אמרה, לסדר את הציפורניים לפני :) זה בונוס ענק ... אבל שוב תאורה טיפה תסדר את זה...
&nbsp
- כל האפקטים החובבניים האלה להוריד (כמו כל המעברים המשוגעים האלה עם הקווים, או האפקט על הטקסט שכנראה מובי מייקר נותן לך אוטומטית...., זה לא נראה מקצועי, ואף אחד אף פעם לא משתמש באפקטים כאלה, פשוט תורידי את כל האפקטים שיש לך שם... גם הבסוף לשלוח לך במייל.... לא... אף אחד ביו טיוב לא עושה דברים כאלה... עדיף שתגידי תכתבו לי בתגובות מה חשבתם..זה יותר נגיד ויותר ריאלי שאנשים יעשו את זה..
&nbsp
- לסדר את עמדת העבודה, תמיד יש לך ברקע לפחוט בדקות הראשונות כי כמו שאמרתי לך אני לא עכשיו ישאר 18 דקות על וידאו... , אז בדקות הראשונות לפחוט, תתחשבי בעמדת העבודה, לא צריך את החוט הארוך הזה ברקע... או כל מני דברים שנכנסים לך לפריים.. אם זה לא בכוונה שם אז עדיף שתתיחסי לזה בוידאוי... ותזיזי אותם .
&nbsp
- הכי חשוב והכי קשה - לוותר על קריינות חיה, ועל כל הטקסטי הסבר האלה, לא צריך את השקופיות הסבר אם את מסבירה אחרי זה גם ככה מה את עושה, פשוט תצלמי את עצמך עושה את מה שאת עושה, ואז תקליטי את עצמך אחר כך את האודיו שלך מדברת על זה, (כאילו את עושה קומנטרי לעצמך) ותשלבי את האודיו עם הוידאו ועם מוסיקת רקע בפוסט..
&nbsp
- לשמור על עקביות, ב2 דקות הראושנות של הוידאו יש לך מעין מוסיקת רקע ואז את מורידה אותה ולא מעלה אותה שוב ... לי זה טיפה הציק...
&nbsp
- אם את ממש רוצה להיות מקצועית תכתבי תסריט :) ככה לא יהיה רגעים של אממ.. או של מחשבות באמצע של אין מה להגיד...
&nbsp
- דבר אחרון שאני יגיד זה מה שענבר אמרה, תכירי את הקהל שלך ... למי את צילמת את זה ?לכלל האנשים שיכנסו ליו טיוב ? אז אין להם 90 אחוז מכמכשירים שאת השתמש שם ... והם לא יוכלו לעושת שום דבר.. , אז האם זה לאנשים שיש להם את כל המכשירים האלה ? כי אז הם כן יודעים מה הם עושים וצריך טוטוריאל הרבה יותר מקצועי וממצא... כאילו את יכולה לדלג על שלבים והם יבינו...
או שבעצם אולי כדאי להכין וידאו בלי הסבר מפורט לאיך עושים אלא אולי פשוט לראות אותך עושה את זה, אבל לא להראות כל שלב ושלב קטן...
&nbsp
אני יכול האמת לכתוב עוד הרבה דברים, אבל מרגיש שהעברתי את הנקודה...
בכללי זה יוזמה אדירה ומבורכת ובאמת את מקסימה !!!
&nbsp
&nbsp

pninag3111

New member
חן חן marioforever

ל mariogorever
מודה לך מאוד על ההערות וההארות.אני באמת טרייה וחדשה בתחום של יו טיוב,ועושה רושם שאתה מבין ומכיר.
אכן השקעתי רבות, גם במחשב חדש שיריץ לי מהר את תכנת העריכה, רכשתי מצלמת וידאו,פיניתי לי זמן בלו"ז הצפוף שלי
ועל תאורה לא חשבתי.
אני אאמץ את המלצותיך ...יש לי עוד הרבה רעיונות לצילום ואני מקווה ללמוד ולהשתפר עם הזמן.
המטרה היא לחלוק ולשתף בידע וכל אחד יכול לקחת משהו וליישם בדרך שלו.
שיהיה שבוע נפלא.

ruthy61

New member
טבעת ארוגה

אני עם דמעות - זוהי בדיוק הטבעת של אימי ז"ל.תודה מכל הלב!!!!!!!!!!!

למעלה