סרטונים מגרמניה

COGAN BENY

New member
סרטונים מגרמניה

איתי נגד אלוף גרמניה רבע גמר http://www.youtube.com/watch?v=_esvJJXrQkA&feature=mfu_in_order&list=UL איתי נגד אלוף אוקראינה חצי גמר http://www.youtube.com/watch?v=mdGcIoS7KV8 איתי נגד אלוף צ'כיה גמר http://www.youtube.com/watch?v=mZdw9h2D8Ag&feature=mfu_in_order&list=UL

muaythai

New member
פיי באמת ברמה.

תודה רבה בני, המשך כך! אוס. בברכה, ארז שוקרון.

RoyceGracie

New member
קרבות יפים, בני תגיד...

קודם כל אני מאחל ומאד מפרגן העבודה מצויינת וזורמת והקלינץ' מעולה, בעיקר השליטה בקלינץ', השימוש בחבלים וההוצאת ברכיים היעילה מכל מצב- אחלה ניקוד ומעולה לאיפמה... רציתי לשאול אם אתה ביקשת ממנו לחפש את הלקינץ' כל כך חזק או שזה הסטייל האישי שלו ?

הבחור באמת מרשים וברמה גובה מאוד...

השאלה היא מתי נראה אותו מקודם למקצוענות....? שיעשה קצת כסף, הגיע הזמן , הוא באמת מרשים.... האם יש כוונה לעניין? יניב

lironmarko

New member
יני אני חושב שהוא עדיין צעיר לקריירה מקצועית

לא שהוא לא לוחם חזק, נהפוכו, אבל עדיין יש לו חלביות בסגנון האגרסיבי שלו שאני בטוח שתעלם בשנתיים הקרובות בקרבות יותר קטנים בצורה מבוקרת. בני שוב כל הכבוד הבחור מוכשר והמאמן טוב ורואים תוצאות מהשתתפות בIFMA.

צעיר בן כמה הוא?

אתה יודע לוחם מקצועני בונים בהדרגה, לא צריך לתת לו על ההתחלה אליפות העולם, להתחיל לטפטף לו ג'ורני מאן מקצוענים אנשים כאלה שיתרמו לו ויקדמו אותו... יניב

RoyceGracie

New member
יניב אני חושב שאתה לוקח את זה רחוק מאד

לוחמים שעושים מזה כסף אמיתי הם לוחמים שעושים קרבות ביורוליג, בקיי-1 מקס וכו וכו... אתה יודע כמה לוחמים מערביים "טובים" יש בתאילנד ? המון.... ללוחם יש נגיד 5-7 שנים טובות לעשות קרבות, ב 5-7 שנים לעשות סכום שיספיק להמשך חייך אומר שאתה רציך להיות אחד מהטופ 20 בעולם במוי תאי...... אנחנו חיים בישראל ולא בתאילנד, החלופה שם למישהו לא משכיל היא סוג עוני... פה יש הרבה יותר אופציות לבחור צעיר... וזה עוד לפני שדיברנו בכלל על זה שהוא יצטרך לצאת מהצבא.... בכל מקרה, קריירה במוי תאי זה רק אם אתה פנאט לתחום ומוכן להקריב כל אספקט מהחיים שלך בשביל זה... ממש לא דרך שקולה לבחור קריירה....

כן , את הבעיה בתחום אני יודע...

באיגרוף לדוגמה אתה יכול לעשות כסף יותר מהר.... העניין הוא שאם יש מתאגרף מוכשר, כמוהו, אני חושב שלעשות עוד ועוד קרבות חובבניים שאתה שוחק את הגוף שלך בעצם בלי תגמול כספי, אז מה הטעם...., זה לא שהוא הולך לאולימפיאדה?? הרי כאן בארץ הוא לא יקבל יוקרה, ולא כבוד, ולא ספונסר שישקיע בו. אנשי המקצוע כמונו מעריכים את עבודתו והשגיו, אבל שהוא עולה לקרב הוא צריך לשאוף על יותר מהערכה של קולגות .... הוא צריך לשאוף לקבל תגמול, וצריך להתחיל מאיפה שהוא, אז נכון בהתחלה הוא יקבל 500$ לקרב , כסף שבקושי יכסה לו כרטיס טיסה שלא לדבר על הוצאות נלוות, אבל אם יש לו מקדם טוב שידע למנף את הכישרון שלו, במהרה הוא יוכל להיות כוכב בחו"ל ולהרוויח סכומים יותר רציניים... זאת דרך קשה מאוד, אבל לפחות אפשר לנסות..... יניב

זאב זה האפקטיבי הקלינצים שהם עושים עם המגנים

האלה?? קשה לי להתחבר לקרב שברובו זה קלינצים, ברור לי צורת הניקוד, אבל בכל זאת חסר אקשן..... יניב

lironmarko

New member
יש לי פתרון בשבילך יניב

סע לתאילנד, תתאמן קצת בקלינצ', תראה את הטכניקה הנכונה איך עושים, תלך לקרבות שם (תראה בעיניים) ותבין איך שקלינצ' טוב יכול לסובב קרב. היה לעוזי קרב בלתי נשכח שהוא עשה שם הקרה קלינץ' ובסוף ניצח זוכרים מול מי זה היה ?

ברור לי שהקלינצים זה יעיל השאלה היתה....

האם הם יעילים עם המגנים שהם לובשים, המגן הזה תקנו אותי אם אני טועה מגן על הבטן, גב, צלעות?? מה היעילות של הקלינץ מול מגן כזה...?? שהם עושים אותו כל כך הרבה בקרב, או שמדובר בניקוד נטו ולא חשובה יעילות המכה?? יניב

RoyceGracie

New member
היי יניב

מההכרות שלי עם ליגת יפמא, מדובר באיגרוף תאילנדי חובבני. ובדומה לאיגרוף חובבני שבו הדגש הוא על הבטיחות ועבודת ניקוד- השאיפה היא לנקד עד כמה שניתן. גם לסוג המכה יש חשיבות, מרפק למשל שווה יותר מאגרוף, וברך שווה יותר מלואו קיק למשל. עבודת הקלינץ' מאד חשובה ולטעמי גם הפן הכי חכם ואלגנטי שיש לאיגרוף תאילנדי. אני מאד נהנתי לראות את השליטה בקלינץ', את הסיבובים בקלינץ', את ההוצאת ברכיים היעילה. המיגון הוא מטעמים של בטיחות, אבל בפועל המגן ראש מונע רק חתכים, אגרוף לפנים עם או בלי קסדה מאד מזעזע, אותו דבר לגבי המגני שוק המינימאלים וללא מגני ברך. שים לב שמותר עם לתת מרפק לפי החוקה... החבר'ה אצלנו שחזרנו מאליפות העולם של יפמא לפני מספר חודשים סיפרו על המתאגרף יודצוקלאי שנתן שם קרב בעיטות מדהים עם המון המון כח, עם או בלי מגנים פצצה זה פצצה.... אתה מוזמן לראות אותו קצת http://www.youtube.com/watch?v=PMZAo9CvY1U

muaythai

New member
אין ..

אין על מאור! הוא היה אחד מהלוחמים מן השורה הראשונה בזמנו. אני זוכר שהייתי מגיע לכל אירועי "הזירה" ואין כמעט אחד שהוא לא היה מופיע בהם, ולא מנצח! פשוט אריה זירות. עבודת רגליים מדהימה, וכוח מתפרץ מדהים. הוא היה טכני ברמות, וחזק מאד. חבל על אנשים שפעם שמעו עליהם רבות, והיום לא יודעים היכן הם נמצאים בכלל. באמת עצוב. פיתחתם קריירה לא רעה בארץ, יכלתם להתקדם ולהגיע גם לחו"ל (ואף עשיתם זאת), אז למה לא להמשיך בראבק ?! קשה לי קצת להבין את זה, אבל סלחו לי .. אולי זה רק אני. שיהיה סופ"ש שקט ונעים לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

RoyceGracie

New member
בסופו של דבר מאור סיים אצל רענן טל

אם אני לא טועה... עבר לאיגרוף מקצועני בתל אביב, זה לא התאים לו ושם הוא סיים להתאמן....

muaythai

New member
חבל ..

היה באמת מוכשר, ואהבתי אותו! שתהיה שבת שלום ומבורכת לכולם. בברכה, ארז שוקרון.

למעלה