סרטונים מההופעה בירושלים במוזיאון דוד

הדר 0

New member
סרטונים מההופעה בירושלים במוזיאון דוד

מישהי כבר העלתה את ערב עירוני אם אני לא טועה, ואם אני לא טועה זו היתה חוה. אז יש ביוזר שממנו הועלה הועלה הוידאו עוד שירים מההופעה, של רונה עם תמר, ושל רונה עם מורין (ממש טוב בעייני, למרות שאני ממש אוהבת את מי מפחד מהזריחה אז אני משוחדת... וגם אני משוחדת כי זו רונה...................) http://www.youtube.com/user/JerusalemCulture#p/u/5/_NUCuMbv6pI

ROTEM30035

New member
אוי הביצוע של תמר לקרן שמש מאוחרת מהמםםם

וגם רונה ותמר שרות את Sunny Afternoon אחד הטובים. אין כמו רונה עם תוף מרים. אין לה מושג איך הופכים את זה למגניב, אבל היא ממש מנסה
תודה אגב, לא יצא לי לעבור על זה. האמת, זה מרגיש לפרקים כמו הופעת סיום בי"ס. נגיד... השילוב של דין דין אביב, מרינה מקסמיליאן בלומין, רונה ותמר אייזנמן על במה אחת שרות לכה דודי הוא אחד הדברים התלושים. מרינה שתמיד לבושה כמו פאקצה אבל יש לה קול של דיווה משנות ה-20, רונה שמתייחסת לכל שיר כאילו היא מינימום מפרקת את הבמה עכשיו עם אקסל רוז (נגיד, רק תראו אותה על הגיטרה בזמן שמרינה שרה את feeling good...) וכל השנטי הזה מסביב... אני חושבת שגם הדר לא הייתה יכולה לחלום את ההזייה הזאת. בקיצור, נראה כמו ערב משונה עם יציאות מעולות ועכשיו בא לי הופעה של רונה ותמר יחד. זהו. תודה על ההקשבה.

גוזלה

New member
פשוט כיף של סרטונים!!!

יש שם סרטון אחד, שמרינה פשוט משתגעת, פותחת את העיניים לרדיוס גלקסי- זה מפחיד!! :] אבל נורא אהבתי!! :] גם את תמר, וגם את מארינה, וגם את מורין נהדר, וכמובן שאת רונה!! :] הדר, את פשוט כשרון!! [תעשי לי וידיאויים גם מחר, טוב??? עם דגשים מיוחדים על רונה, על יעל דקלבאום ועל מורין!!! תודה :] (אני יודעת שהמומחיות שלך היא במציאת הוידיאויים, אבל עשי ג'סטה הפעם, הכניסי אותם את!! )

הדר 0

New member
אמן ויהייה לי זמן!

אבל מבטיחה להשתדל. עוד יותר אמן ויכולתי להיות שם....

הדר 0

New member
סליחה סליחה! ../images/Emo7.gif

איך אוכל לפצות אותך על עוגמת הנפש?

דידושקע

New member
תשלימי לי כמה שעות שינה,

תלמדי במקומי לביולוגיה ולמתמטיקה (70 יספיק לי בזה, זה באמת יהיה מעל ומעבר), ותתאמני במקומי על הפסנתר ותסיימי כבר את הבטהובן 8 עמודים הזה! |סמרמור|. תודה.

למעלה