סרטונים שכל מתעמלת צעירה (וגם לא) צריכה לראות

Tammie

New member
יפה :) או יותר נכון, לא בדיוק יפה חחחח

זה רק מראה שלא תמיד אלו שהיו הכי מושלמות תמיד יגיעו רחוק, צריך הרבה כשרון והרבה התמדה. אני בטוחה שזה לא היה קל להמשיך להתעמל אחרי תחרות כזאת, ובטח לא קל להגיע לתחרות הבאה, אבל בסוף היא הצליחה.

אמא לה3

New member
מקסים....

כבר אז היא היתה חמודה.... יש הרבה מה ללמוד מזה בפרט למתעמלות צעירות (ולא רק..)

איזה יופי של קריאת בוקר טוב

מרגש לראות שגם לאלופת העולם, אלייה מוסטפינה, היו תקופות שפל במהלך הקריירה, היא אנושית. אפשר לראות שגם הרמה שלה, יחסית לגיל 10 לא גבוהה בשמיים, אולי די דומה לדרגה ב' אצלנו. מה שניתן עוד לראות, זה את הקווים היפהפיים שיש למתעמלת הזאת, רואים מתעמלת תנועתית מאוד, זריזה, חזקה וכשרונית, שכנראה לא הייתה מוכנה כמו שצריך לתחרות הזאת

אמא לה3

New member
השאלה הנשאלת היא...

אם בגיל 10-11 הבנות שלנו ברמה של הרוסיות, מה גורם לפער הענק שאנו רואים בין הסניוריות שלנו לשלהם? מדוע כל העסק "נתקע"?

אולי כמות הבנות

אם יש לך בגיל 10, אלפי בנות שמתחרות ברמה גבוהה, ישנה סבירות שמאחת מהן תצא אלופת עולם. כך קורה ברוסיה. אם יש לך בגיל 10 כ-5 בנות שמתחרות בדרגה ב', כמו שקורה בישראל, מה הסיכוי שאחת מהן תהיה אלופת העולם? כמו-כן, אני רוצה לסייג את דבריי בקשר לרמה של הבנות הצעירות בישראל ביחס לבנות גילן ברחבי העולם: בקפיצות, קורה וקרקע הרמה די דומה, אם כי עדין טיפה נמוכה בישראל ביחס לעולם, אך שוני זה לא ממש משמעותי (כי מתעמלת מוכשרת מאוד יכולה למשל לעשות את כל הבונוסים ולהיות ברמה של העולם). רק במקבילים ישנו פער גדול יחסית לטובת העולם, כבר מהדרגות הנמוכות.

אמא לה3

New member
אני דיברתי על משהו אחר

השאלה שלי היא, יש לנו מתעמלת וניקח לדוגמא את רוני. רוני היתה ונשארה סופר מוכשרת, על פניו לא היתה לה שום בעייה להגיע ולהיות ברמה הבינלאומית הכי גבוהה אבל היא עדיין לא שם. עכשיו, אם ברמות הנמוכות יותר ההבדל זניח, למה ברמות הגבוהות נפתח פער שכזה? יש לנו את אלכס, אני מניחה שגם בבנים אין עודף מתעמלים (אולי אפילו פחות מהבנות) ועדיין אלכס בטופ העולמי.... איך זה שעד גיל מסויים הן עומדות יפה בסטנדרט בינלאומי ואז נתקעות. אולם סבבה, מספיק שעות אימונים וצוות מאמנים שנותן את הנשמה. דיעה שלי...אולי צריך כן להעלות את דרגות הקושי נניח מדרגה ב' על מנת שכשהבנות המעטות יהיו ברמה בינלאומית מספקת? אולי...

למעלה