סרטיו של דובר קוזיאשבילי!

סרטיו של דובר קוזיאשבילי!

היי כולם, תשמעו דובר הוא אחד הבמאים הישראלים הבולטים ביותר בזמן האחרון, הסרטים שלו "מתנה משמיים", ו"חתונה מאוחרת" זכו לתגובות מעולות...רציתי לדעת אם סרטים אלה ישודרו במהלך ראשון בדרמה או האם הם ישודרו בערוץ 4... בבקשה תענו לי!... רציתי לדעת גם מתי ישודר הסרט "פיתוי" ??

qt1

New member
היי ניב וברוך הבא../images/Emo141.gif

מגיבה באיחור אבל יותר טוב מכלום... אני מציעה שנהפוך את השאלה שלך לשרשור שאלות לנציג ערוץ 3 אליו אשלח במייל את השאלות אשר ישורשרו כאן , אני מסכימה איתך לגבי חתונה מאוחרת , אהבתי אהבתי מאוד ,(את מי אהבת שם , מה אהבת שם ולמה? מה אהבנו בעצם ב"חתונה מאוחרת"???) ומה לא? אני שואלת ובמקביל שואלת את עצמי מה גרם לי לצפות בסרט כ"כ הרבה פעמים , אולי ביחד אתכם אצליח להבין , היה שם משהו... הרי צפיתי בו לפחות 5 פעמים... ב"מתנה משמיים" לא צפיתי עדיין , היתה לי אתמול הזדמנות והלכתי לזבל סרט במקום לצעררררררררררררררררי!!! לומדים מטעויות
. תזכיר לי על מה "פיתוי"בבקשה? שוב, ברוך הבא.

תגובה.

אני לא כל כך יודע על מה הסרט פיתוי, אבל יש לי הודעה, הוא ישודר בקרוב בערוץ הסרטים. ואפשר גם להשכיר אותו בתחנות השכרה. אני אוהב את הסרט חתונה מאוחרת, כי שמעתי המלצות עליו, עוד לא ראיתי אותו, אבל אמרו לי שהוא סרט טוב, ואני אוהב סרטים ישראלים מאוד...במיוחד את אסיקמו לימון. ודוד קוזיאשבילי הוא אחלה במאי שעושה לישראל כבוד.

qt1

New member
בדקתי באתר של ערוץ 3../images/Emo44.gif

לא כתוב כלום על פיתוי, כתוב על סרטים אחרים שהקרינו בראשון בדרמה ואני עדיין ממתינה למכתב עדכון לגבי מה החמצנו ומה מצפה לנו בעונה הקרובה... חבל לך על הזמן אם לא ראית את חתונה מאוחרת רוץ וקח את הסרט , סרט חבל"ז , התכוונת לדובר קוזואשווילי ,הוא כתב את חתונה מאוחרת ואת מתנה משמיים ,אגב יש לי תגובה של ד"ר אלוני (ד"ר לסקסולוגיה) לגבי מתנה משמיים , אני אעביר את זה הנה בערב. כולם חושבים שזה סרט ישראלי כחול אבל זה ממש לא ובטח שלא סרט גרוזיני. (לפחות לא ע"פ ההתרשמות שלה ששווה להערכתי לא מעט) ביי בינתיים ואחלה שהצטרפת.

qt1

New member
תגובה של ד"ר אלוני ל'מתנה משמיים'

(ד"ר לסקסלוגיה) את הקודם ואולי אפילו יותר. בעיני הסרט הזה יותר מתוחכם, והראיון איתו עוזר להבין עוד יותר את המסרים שהוא ניסה להעביר. אני לא הרגשתי שהסרט פוגע בגרוזינים או בנשים כפי שתקפו אותו אלא הוא מתריס נגד הפליית נשים ונגד המוסר הכפול הקיים בכל עדה ועדה. כי הרי סרט כזה אפשר לעשות על כל מסגרת תרבותית בעולם והוא מכיר את העדה הגרוזינית הכי טוב ולכן בחר בה. האדם כמו האומן הוא "יציר נוף מולדתו". יש בסרט הזה אוטנטיות פשוטה שהיא בוטה וגסה משהו אך כשהי נראית אוטנטית להרגשתי היא מתקבלת, הסרט הזה מכיל הרבה אלמנטים מיניים מכיוונים שונים - החל מחינוך מיני מקרי כמו שקורה לרבים מאיתנו כשאנחנו נחשפים לא ממש מוכנים - ומה זה עושה לנו? (התמונה של הילד המציץ) ודרך החינוך המיני של האב הסוגר את ביתו בארון וההתיחסות שלה לעונש הזה. מערכות היחסים נשים גברים, מהו המשמעות של כבוד גברי,משפחתי, נשי מסביב להתנהגויות מיניות, ומה סביבה חברתית צפופה ודלה עושה למיניות של אנשים כשחסרים תנאים של פרטיות. הסרט מתמודד גם עם סטראוטיפים של התנהגות נשים וגברית וגם עם סטראוטיפים חברתיים עדתיים שלדעתי במודע או שלא במודע הוא מתחשבן גם איתם. בקיצור לדעתי זה סרט שכדאי לראות בטח למי שחובב אנטרופולוגיה ומטייל בעולם לצורך מפגש תרבותי, הוא בהחלט נוגע בצופה בדרכו המיוחדת של דובר קאסאשווילי, השחקנים עושים עבודה טובה ואין תחושה מוגזמת למרות שיש הגזמה לדעתי לצורך ההתרסה.

למעלה