סרטים א`

shelycat

New member
סרטים א`

מידיי פעם אנחנו ממליצות פה על סרטים שראינו אני מציעה הפעם במקום להמליץ על סרטים טובים שראינו להזהיר כנגד סרטים רעים. מה אתן אומרות שרשור על הסרטים הכי נוראיים שיצא לכם לראות הן בקולנוע והן בווידאו/DVD (אבל ממש דברים גרועים)? אז הנה התרומה שלי לעיניין בשום פנים ואופן לא לקחת את הסרטים הנ"ל: פאי מה קרה בגטקה? (איתן הוק ואומה טורמן בפלופ אדיר לדעתיעמית לא מסכים איתי)

רחלילי

New member
יש כמה!

ויש שלא יסכימו איתי: "סודות של אמצע הקיץ" (ישנתי מצויין) סרט יפאני אם איני טועה שאמור להיות מעולה. דגש על האמור. "סתיו בניו יורק" - מסתבר שזה ששני השחקנים מדהימים ביופים, לא עושה את הסרט טוב. נפילה רצינית ביותר. האמת היו עוד הרבה שלא אהבתי אבל אני לא זוכרת! (מעניין למה...).

danonit

New member
טרי טרי!

היינו היום ב"האיש שלא היה שם" - אני אוהבת את האחים כהן בעיקר כשהם מצחיקים, אבל הסרט הזה מיותר לגמרי - פשוט שיעמום מוחץ, אפילו השעון שלי יותר מעניין. סרטים גרועים: AI - סאגה יומרנית מטופשת וארוכה מדי של קיובריק. עיניים עצומות לרווחה - כנ"ל, מילה במילה. פשוט רואים על הסרט הזה שהתעסקו בו יותר מדי ומרוב יומרות לא נשאר סרט. מלחמת הכוכבים הראשון - קורס גרפיקה ממוחשבת למתקדמים, בתשדירי השירות של קלאב הוטל לפני התחזית יש יותר עלילה. מיותר לציין שלא ראיתי את השני. אני מוכרחה לציין שהתאכזבתי מ"דבר אליה" של אלמודובר. אחרי שכל כך התלהבתי מ"הכל אודות אמא" באתי בציפיה מאוד גבוהה אבל אפילו שהיה ברור לי איפה הסרט מנסה לרגש הוא פשוט לא ריגש אותי (ואני באמת בוכה מכל שטות בסרטים).

danonit

New member
פאי לוקח בענק!!!

איזה סרט מטופש - כמה פעמים יצא שראינו את כל הסרטים בספריה ונתקענו איתו -רק אותו לא ראינו. איזה סרט מטומטם, זה כנראה איך שסטודנטים סופר פריקים לאומנות חושבים שמתימטיקאים צריכים להיות (פסיכים אפלים). אה - והסרט הכי מאפן שראיתי אי פעם זה ראש מחק של דיויד לינץ´ - אין לי מילים לתאר.

shelycat

New member
LOL

צחקתי נורא מהתיאורים, מזל שאין גברים פעילים בפורום כי אחרת הם היו מזמן יורים בנו. חוץ מזה עוד סרט שההגדרה שלו היא חמש כוכבי רוע: גוסט-דוג אחי ועמית מחאו כפיים כשהוא נגמר מרוב שהוא היה רע. ולגבי פאי נכון שזה סרט ביזארי אפל ולא מובן?

gmgy

New member
דנונית, בחורה כלבבי.

טוב, פשוט אין לי מה להוסיף. קלעת בול על כל אחד מהסרטים (חוץ מ"דבר אליה" שלא ראיתי). טוב, אולי יש לי מה להוסיף -- ראיתי את 15 הדקות הראשונות והאחרונות של STAR WARS. כשהקצתי משנת היופי שלי אמרו לי כולם שראיתי בדיוק את שני החלקים המעניינים של הסרט השאר היה שיעמומון

gmgy

New member
אוי גברת שאת הסתבכת איתי...

טוב, אז אין מה לעשות, גאטקה הוא לא יצירת המופת של החיים והעלילה שלו קצת דלילה. אבל -- מבחינה ויזואלית לדעתי הוא מדהים! אם אפשר, פשוט להסתכל על הסרט עם MUTE. כל הצילומים פשוט מדהימים, והבניין של גאטקה הוא אחד הבניינים המפורסמים בקליפורניה שבנה אותו הארכיטקט הנודע פרנק לויד רייט. את פאי לא ראיתי...

shelycat

New member
גא-גאט-גאט-גאטק-גאטקה

את גאטקה אני זוכרת בצורה מאוד סוריאליסטית ישבתי בחדר וסביבי היו החברה שלנו בתרדמה עמוקה חוץ ממני ומעמית אף אחד לא נשאר ער, כך שאפשר לאמר שחלק מאיתנו ראו את הסרט בMUTE ולא רק ווקלי אלא גם וויזואלי. כמו שציינתי עמית אהב את הסרט, בחצי הראשון של הסרט נרדמה לי הרגל-קינאתי בה!

gmgy

New member
די....

יש סרטים כל כך הרבה יותר גרועים... פרל הרבור למשל

לדעתי מגנוליה

סרט דפוק מן היסוד- רק 5 הדקות הראשונות חביבות. גם את ונילה סקאי לא אהבתי. מישהו ראה פעם את הסרט "עירום"???? בת דודה של עמית סחבה אותנו לקולנוע לראות אותו, ובסוף הסרט כשנדלקו האורות גילינו שאנחנו האחרונים באולם... כולם יצאו באמצע...

gmgy

New member
ערום

מאוד אהבתי. בכלל אני אוהבת סרטים של מייק לי. המזוכיזם שבי...

אתי@

New member
ערום - ראיתי ואהבתי ../images/Emo9.gif

אבל זה היה מזמן, בתקופת חיים אחרת. אני לא בטוחה שהייתי נהנית ממנו עכשיו.

Ronnie*

New member
ככה...

קודם כל, עם חלק ממה שנכתב כאן אני לא מזדהה - אני אהבתי את גוסט דוג, מגנוליה, דבר אליה וונילה סקיי. אבל אם אנחנו בעניין סרטים גרועים... אני מזדהה בעניין AI, למרות שלדעתי יש לו פוטנציאל, אבל הוא נמרח נורא... חוץ מזה, לפני כמה ימים ראינו את "שם קוד: דג חרב" (כנראה כבר נגמרו לנו הסרטים לראות) וממש לא התלהבנו. סרט פעולה ותו לא, בלי שום ערך מוסף...

rona25

New member
מלא סרטים ראיתי ואהבתי

"מגנוליה", "שמיים" עם קייט בלאנשט וג´ובאני ריביסי + "הנסיכה והלוחם" (של אותו במאי גרמני טום טיקוור) הסרט דו"ח מיוחד היה ממש טוב וגם כל סרטי קישלובסקי "אדום" "לבן"ו"כחול" וכמובן הגדול מכולם "אמלי" המתוק!!! אגב - אהבתי מאוד את גטאקה וראיתי אותו כמה וכמה פעמים

Hadar p

New member
סרט שמאד אהבתי הוא שוקולד../images/Emo185.gif

ועוד סרט שאני יכולה לראות מליון פעם וכ"כ לאהבו הוא "גרין מייל" סרטים שאני לא אוהבת אני לא מתאמצת לזכור את השם שלהם לכן....אני לא זוכרת!

אתי@

New member
סרטים שאני לא אוהבת

אני לא טורחת לזכור את שמם

למעלה