סרטים ברשת

סרטים ברשת

כבר נכתב כאן על הורדת סרטים באמצעות תוכנת שיתוף (כגון KAZAA), אבל זה פתרון בעייתי (לפחות מבחינתי) - יש בעיה בחידוש הורדה אם היא נתקעה מסיבה כלשהי. לעיתים הKAZAA מוחק את כל מה שירד, ומתחיל מהתחלה. זה באג ידוע ללא פיתרון אמיתי (לא קורה כל הזמן, אבל מספיקה פעם אחת כדי להשמיד עבודה של שבוע). חוץ מזה, אני נמצא מאחורי FIREWALL שלא מאפשר גישה לתוכנות השיתוף
לעומת זאת, יש אתרי FTP שמחזיקים סרטים, אבל קשה מאוד למצוא אותם. כגון: 217.215.27.135 שם משתמש - צריך לתת של משתמש בIRC (יתכן שכל שם הולך) והסיסמה: STUFF. אפשר להוריד משם סרטים, אם מצליחים להתחבר. פעם אחת הצלחתי להתחבר, אבל אחרי כמה דקות היתה תקלה ולא הצלחתי להתחבר שוב. האם מישהו יכול לתרום עוד כתובות של FTP? אני מחפש בעיקר את הארי פוטר, אבל כל דבר אחר יתקבל בברכה.

לגבי HURRY POTTER../images/Emo66.gif

צריך להבין שהסרט הזה חדש לגמרי זאת אומרת פרט לבתי קולנוע הוא עדין לא יצא בגירסא דיגיטלית לכן אין עדין אותו ברשת, שמים ברשת מה שאפשר להוריד מ DVD או VCD ואין עדין לקנות אותם בעולם ולכן אין אותו ברשת אפשר למצוא עותקים פירטיים שלו ברשת מאלו שצילמו אותו בבית קולנוע מהמסך, האיכות בהתאם, על הפנים העותקים שמסתובבים עם השם HARRY POTTER וכתוב DVDRIP או HIGH QUALITY זה עותקים של סרטים אחרים- מנסיון!

גם אני אשמח לדעת../images/Emo92.gif../images/Emo51.gif

כתובות אתרים מהם אפשר להוריד סרטי DIVX די מיציתי את KAZAA תודה שפיפונית

elay7

New member
עצה טובה

אם מיצית אז בואי תומרי לי איך מכיוון שאני מנסה כבר כמה ימים ותמיד אמרו לי שאם הרשום dvdrip או rip אז יופיעו לי מלא סרטים אף פעם לא היה לי כך

למעלה