יוביוב הירוק
Active member
סרטים ברשת
כבר נכתב כאן על הורדת סרטים באמצעות תוכנת שיתוף (כגון KAZAA), אבל זה פתרון בעייתי (לפחות מבחינתי) - יש בעיה בחידוש הורדה אם היא נתקעה מסיבה כלשהי. לעיתים הKAZAA מוחק את כל מה שירד, ומתחיל מהתחלה. זה באג ידוע ללא פיתרון אמיתי (לא קורה כל הזמן, אבל מספיקה פעם אחת כדי להשמיד עבודה של שבוע). חוץ מזה, אני נמצא מאחורי FIREWALL שלא מאפשר גישה לתוכנות השיתוף
לעומת זאת, יש אתרי FTP שמחזיקים סרטים, אבל קשה מאוד למצוא אותם. כגון: 217.215.27.135 שם משתמש - צריך לתת של משתמש בIRC (יתכן שכל שם הולך) והסיסמה: STUFF. אפשר להוריד משם סרטים, אם מצליחים להתחבר. פעם אחת הצלחתי להתחבר, אבל אחרי כמה דקות היתה תקלה ולא הצלחתי להתחבר שוב. האם מישהו יכול לתרום עוד כתובות של FTP? אני מחפש בעיקר את הארי פוטר, אבל כל דבר אחר יתקבל בברכה.
כבר נכתב כאן על הורדת סרטים באמצעות תוכנת שיתוף (כגון KAZAA), אבל זה פתרון בעייתי (לפחות מבחינתי) - יש בעיה בחידוש הורדה אם היא נתקעה מסיבה כלשהי. לעיתים הKAZAA מוחק את כל מה שירד, ומתחיל מהתחלה. זה באג ידוע ללא פיתרון אמיתי (לא קורה כל הזמן, אבל מספיקה פעם אחת כדי להשמיד עבודה של שבוע). חוץ מזה, אני נמצא מאחורי FIREWALL שלא מאפשר גישה לתוכנות השיתוף