סרטים בDVD ובVHS!

shawn 1

New member
סרטים בDVD ובVHS!

כול ירשום פה אילו סרטים יש לו בDVD ואילו יש לו בווידאו=VHS.... הנה הרשימה שלי: (יש עוד הרבה בטח שאנלא זוכר!) -ממעמקי הגיהנום = FROM HELL -משחק השמועות= GOSSIP -טעות בכיוון - WRONG TURN -הקללה= CURSED -סיכון מחושב -THE IN CROWD -המכשפה מבלייר 2 -ריקוד מושחת 2 -מעודדות צמודות= BRING IT ON -המנסרים מטקסס- החידוש -מועדון הגולגולות -המופרעים= DISTURBING BEHAVIOR -משחקי פיתוי 1 -כנופיות ניו יורק -את מטורפת, אתה חתיך. -(לא קשור אבל לא משנה) כול העונות של הסדרה "חברים". ואת רשימת סרטי הוידאו שלי אני אתן עוד מעט, אני הולך לראות יש לי הרבה.... בינתיים אתם תרשמו!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif Let`s see......

צעקה, סליפי הולו, האחרים, סיוט בחדר המורים, סיוט ברחוב אלם, יום שישי ה-13, סיוט בחדר המורים, החדר, אפקט הפרפר... ממ...לא הרבה :)

ליאורנר

New member
את כל אלה....

האוסף של 'סיוט ברחוב אלם' הטרילוגיה של 'מטריקס' הטרילוגיה של 'אות משמיים' הקווארדולוגיה של 'הנוסע השמיני' הטרילוגיה של 'אינדיאנה ג'ונס' ג'י ובוב השקט מכים שנית הפלישה ממאדים אמריקן פאי 1\2\3 ירח דבש מטורף שרק 1\2 מלך האריות מופע האימים של רוקי ארמגדון היום השלישי היום שאחרי מחר גאנז נ רוזז - הופעה מטוקיו מטאליקה - S&M פינק פלויד - החומה התפוז המכני פול מטאל ג'אקט הניצוץ אודיסיאה בחלל:2001 ספיידרמן 1\2 ואן הליסנג הענק דרדוויל באטמן שר הטבעות 1\2\3 אקס מן - 1\2 נשק קטלני 1\2\3\4 צעקה 1\2\3 פולגרייסט מגרש השדים יעד סופי הצלצול טרויה המלך ארתור מיסטיק ריבר הפסיון של ישו יום שישי ה 13 מת לצעוק סיוט בחדר המורים אי טי קוראים לי סם לב אמיץ הסמוראי האחרון פלאטון היהודים ב LIVE בלאק אוק דאון

shawn 1

New member
כן עשיתי, אבל אני אישית קניתי ו

וקיבלתי עוד הרבה אז חשבתי שגם אתם ... אז סתם עשיתי כזה..... זה אותו דבר , שיש פה כמה שכול שבוע פותחים שרשור: "מה סרט האימים הכי אהוב בעייניך?" לא משנה... סתם רציתי לדעת....

shawn 1

New member
שכחתי עוד אחד:

בDVD, ABANDON=היעלמות מחשידה.. אני אוסיף יותר מאוחר את רשימת הVHS שלי..!

רועי123456

New member
לי יש

יש לי גם סרטים שיש לי פעמים גם בדיוידי וגם בוידיאו בדיוידי: פנייה לא נכונה הנסיכה הקסומה שחר המתים המהפך של הלן יום בניו יורק קניתי לפני כמה ימים את אפקט הפרפר עם שתי הדיסקים הנוסע השמיני נגד הטורף האויב שבפנים 2 מעודדות צמודות 2 מתחתנים עם ההורים שחקי אותה מותק גיפרס קריפרס2 פרדי נגד גיסון המרדף הארי פוטר 3 הבת של הבוס שלי הטירה המכושפת מה שבחורה רוצה שישי הפוך מת לצעוק 3 פחד אמריקן פסיכו 2 האמת שמתחת לפני השטח יעד סופי יעד סופי 2 סוף העולם שמאלה אחי הדוב ספי קידס 3 ילדות רעות מולאן 2 יומני הנסיכה 2 ונראה לי שזהו במחשב יש לי: משחקים נסתרים שרץ גוטיקה בוגימן המנסרים מטקסס [74] בנו של צאקי רעש לבן הטינה סלולר איזה מין שוטרת 2 הנשכחים בקול גדול מסור תפוס תכריש גבר מי שמטפלת הקללה בן ערובה כשהחשיכה נופלת ובוידיאו: איזה מין שוטרת 1 כלבים נגד חתולים ספיי קידס 1 ספיי קידס 2 קרוסרודס קטע של בנים ג'ו הגדול טוקסידו על בנים ועל בנות גיפרס קריפרס 1 גיפרס קריפרס 2 משימה בלתי אפשרית 2 סטיגמטה אני יודע מה עשית בקיץ האחרון אני עדין יודע מה עשית בקיץ האחרון מועדון הגולגולת צעקה צעקה 2 צעקה 3 רציחות פשוטות הכלה של צאקי משחק ילדים 1 שגעון של בנות מת לצעוק 1 מת לצעוק 2 מת לצעוק 3 לא רק בלונדינית לא רק בלונדינית 2 שניות לפני הפיצוץ סיפור אהבה בלתי נשכח מרד התרנגולים האחות בתי משימה בלתי אפשרית 1 הרי את מכושפת לי האויב שבפנים מעודדות צמודות קייט וליאופולד ליזי מגוויר ממריאה לרומא אבא מתארס איך להיפטר מבחור ב10 ימים חופשיות על הבר 102 כלבים וגנבים הצלצול הפנטזיה של הל יומני הנסיכה שנחאי נון ההסדר שאפט כול הסרטים של אסקימו לימון אלכס חולה אהבה לילה אחד במקולס יום אהבה קטלני בנות בסטייל פתאום שלושים שישי הפוך שרק שרק 2 להרוג את ביל 1 להרוג את ביל 2 סיכון מחושב שחקי אותה מותק יעד סופי 2 ללכת על הכול סיוט בחדר המורים אמריקן פסיכו בית 1000 הגופות קיוב קיוב 2 עכבישים נגד אנשים פרדי נגד גיסון גיסון איקס סיוט ברחוב אלם 1 הניצוץ 13 רוחות ספינת הרפאים אני רואה אותך [אני צופה בך] הכינוס לעולם אל תשחקו עם זרים מה שבחורה רוצה מפרקים את הבית 12 במחיר 1 שלוש עשרה שבועיים מראש לזכות בדייט עם טד לקחת חיים שחקי אותה מותק מסיבת פיגמות הטירה המכושפת טומב ריידר 2 אבא בא לגן ונראה לי שזהו

רועי123456

New member
וגם

מלך האריות 1,2,3 וגם את אמריקן פאי 2 ויש לי את עונה 4 ו5 ו6 של התוכנית שמש עם צביקה הדר

רועי123456

New member
ואתמול ב2 בלילה

הזמנתי ביס את הסרט איזה מין שכנה והקלטתי אז יש לי גם איזה מין שכנה בוידיאו

דם דם

New member
לי יש גם במחשב

זה נחשב, אם אני יכתוב גם את הסרטים שיש לי במחשב?

דם דם

New member
בואו נראה

אני לא יודע מה יש לי בווידאו די ווי די או במחשב אז כתבתי את כולם ביחד מעורבבים הנוסע השמיני נגד הטורף הצלצול+ הצלצול 2 להרוג את ביל+ להרוג את ביל 2 עיר החטאים הטינה-גרסא לא מצונזרת בוגימן בית השעווה הציפורים האחיות מסור- גרסא לא מצונזרת המנסרים מטקסס הקללה ציפורים מתות סרט אימה האחרון אימת אמיטוויל ספינת הרפאים רעש לבן מחנק שרץ הכפר פרדי נגד גייסון הנוסע השמיני 4-התחייה ועוד כול מיני

למעלה