הנה כמה...../images/Emo39.gif
אבודות והוזותLOST AND DELIRIOUS בימוי: לאה פול שחקניות: מישה ברטון (מאוס), ג´סיקה פאייר (טורי), פייפר פיראבו (פאולי) שנה : 2001 שפה: אנגלית זמן: 103 דקות סיפור התמודדותן של שלוש צעירות שותפות לחדר בפנימיית בנות. בין פולי וטורי מתפתחת מערכת יחסים הנשמרת בסוד בין שלוש השותפות. הסיפור מתמקד בבעיותיהן האישיות של כל אחת עם המשפחה, הבית וההתבגרות. איימה ויגוארAIMEE & JAGUAR בימוי: מקס פייברבוק שחקניות: מריה שרדר (יגואר), ג´וליאן קוהלר (איימי) שנה: 1999 שפה: גרמנית זמן: 125 דקות סיפור אמיתי על אהבה בין יהודיה לגרמניה בזמן מלחמת העולם השניה בגרמניה. על רקע הקשיים, הפחדים והשקרים צומחת לה אהבה גדולה בין פליס ללילי. יצירת מופת. אם הקירות יכלו לדבר2IF THESE WALLS COULD TALK 2 בימוי: ג´יין אנדרסון (סיפור ראשון), מרת´ה קולידג´ (סיפור שני), אנה היץ´ (סיפור שלישי) שחקניות: מריאן סלדס (אבי), ואנסה רדגרייב (אדית´) קלואי סביגני (אמי), מישל וויליאמס (לינדה), אלן דג´נרס (קטל), שרון סטון (פראן) שנה: 2000 שפה: אנגלית זמן: 96 דקות שלושה סיפורים קצרים, כל אחד בתקופה שונה, על מערכת יחסים לסבית ועל ההתקדמות שחלה במשך השנים במאבק הפמיניסטי. מתוך הסרטים האלו ראיתי את אבודות והוזות ואת אם הקירות יכלו לדבר2. אני אישית, לא אהבתי את אם הקירות יכלו לדבר2, די שיעמם אותי. את אבודות והוזות מאוד אהבתי ואני מאוד ממליצה עליו. ***את כל התקצירים העתקתי מהאתר לסבוס***