סרטים השבוע

shawn 1

New member
סרטים השבוע../images/Emo180.gif

בדקתי במדריך ערוצים השבוע וראיתי כמה סרטים מעניינים, הנה הם: (ותתנו דעות על הסרטים.... שווה או לא??) -"ספינת הרוחות"- 2002. -"ונילה סקיי"- עם טום קרוז ופנלופה קרוז, שנת 2001. -"על שפת המים"=WATER'S EDGE- שנת 2003. -"הטרמפיסט 2= THE HITCHIKER 2: IV BEEN WATCHING YOU- שנת 2003. -"סימן חיים" עם ראסל קרואו ומג ראיין. תודה מראש!

רועי123456

New member
כנראה שזה בהוט כי

ביס אין השבוע את הסרטים שהוא כתב,ביס יש השבוע את הסרטים האלה: דרקולה:הסיפור האמיתי ביס 2 הצאצא ביס 1 לוכד החלומות ביס 2 עימות בפורגטורי ביס 2 סוף העולם ביס 4 סיינס ביס 2 שלושה ביס 3 מת לצעוק 3 ביס 2 פלישת חוטפי הגופות ביס 2 משחק ילדים ביס 2 צווחה ביס 2 פלישה מוחית ביס 2 אמריקן פסיכו ביס 2 חלקי גוף ביס 2 המנסרים מטקסס ביס 2 מעקב לילי ביס 2 מציאות קיצונית ביס 2 אגם המוות ביס 4 כוונות טובות ביס 2 חברים מתים ביס 2 רופא שיינים 2 ביס 2 מיזרי ביס 2 ילדים של אף אחד ביס 2 הלילה ה19 חלק 2 ביס 2 דרדוויל ביס 2 החוטף ביס 4

NiKi†a

New member
אנלא יודעת מה יש ביס,

אין לי יס P: ולא היה לי כח לבדוק בהוט..אז..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif חחחח...../images/Emo6.gif

נשמע ניסיון עלוב לחכות משהו כמו 'צעקה'. רק שקשה לי לדמיין מישהו שצווח כשרוצחים אותו, או לפחות מנסים.

niranbd

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הסרט הזה קיבל את הציון הכי נמוך שראיתי בIMDB!

רועי123456

New member
שכחתי עוד כמה סרטים ביס

וונדיגו ביס2 קיוב 2 ביס2 בית המכשפות ביס 2

shawn 1

New member
"ספינת הרוחות", הלילה ב02:20, ב

בHOT ACTION , ראיתי תטריילר שלו..... נראה סרט תותח! ומקפיץ בטירוף!!

רועי123456

New member
סרט נחמד מאוד

אם זה הסרט שאני חושב שזה ביס יש לפעמים סרט שקוראים לו ספינת הרפאים זה אותו סרט נכון? אם זה אותו סרט זה סרט נחמד מאוד והפתיחה שלו ענקית

למעלה