סרטים ו-RSS ב-
אנשים

סרטים ו-RSS ב-../images/Emo43.gif אנשים

אירוחים:
כתב היד שלכם והעבודה שלכם – מה הקשר? הגרפולוגית סמדר עמבר מתארחת לאורך היום, בפורום יזמות וניהול עסק. אתם מוזמנים להעלות את כתבי היד שלכם, לשאול שאלות ולהתייעץ איתה בכל הנוגע לקשר בין גרפולוגיה ועסקים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=248&msgid=93467240
ד"ר אילון לחמן רופא בכיר במיילדות וגניקולוגיה בבי"ח לניאדו יתארח בפורום הריון לאחר טיפולים בין השעות 20.30-21.30 וישיב לשאלות בנושא תהליך הלידה, הריון ולידה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=349&msgid=93518702
דני לוטן, פסיכולוג קליני, מנהל מרפאת החרדה בבית חולים שניידר לילדים יתארח בפורום הפרעות חרדה בבני נוער בין השעות 21.30-22.30 וישיב לשאלות בנושא חרדה בבני נוער ודרכי הטיפול בה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1208&msgid=93575113
תחרויות וסדנאות:
קולנוע לב ו-
אנשים שולחים אתכם לסרט!
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לסרט 'זמן'? חברת תפוז אנשים ורשת בתי הקולנוע לב, מזמינות אתכם לספר על המעשה המשוגע ביותר שעשיתם למען האהבה, ואולי אתם תהיו הזוכים! אז למה אתם מחכים? כל הפרטים ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=2029
יום האהבה מתקרב... הכינו את היצירתיות, כי בפורום ימי הולדת ומתנות מארגנים לכם סדנה לקראת החג, ביום ראשון בערב. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=93522775
לקראת פורים:
חג פורים – חג גדול לילדים בואו לסייע לילדים נזקקים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=93516579
מעצבים בגדים וזוכים בפרסים! פורום אופנה ופורום סקנד לייף ארגנו בשבילכם תחרות יצירתית במיוחד לקראת פורים: עצבו תחפושות לדמויות במשחק, ותוכלו לזכות בפרס! כל הפרטים – בקישור http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=326&msgid=93563653
עמוד ה-RSS החדש של תפוז!
נמאס לכם להיכנס לפורום רק כדי לגלות שכלום לא השתנה מאז הפעם האחרונה שביקרתם בו?
אנשים מפנק אתכם בעמוד מרוכז עם כל קישורי ה-RSS באתר! ואם אין לכם מושג מה זה RSS...גם את זה אנחנו מסבירים שם
http://www.tapuz.co.il/rss

darklighter

New member
../images/Emo32.gifשאלון- סתם בשביל לעורר פה קצת

שם:
איזור מגורים(לא חובה):
עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה):
כמה זמן בתפוז?
כמה זמן בפורום על טבעי supernatural?
באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת?
באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת?
סרט אהוב:
סדרות (חוץ מSN מין הסתם):
שיר:
להקה/זמר/זמרת:
סגנון מוסיקה:
ספר:
תחביבים בכללי:
מוטו לחיים:
שאלות על הסדרה:
רואה עונה שניה?
עונה אהובה ב (על טבעי)SN-
פרק/ים אהוב/ים-
שחקן אהוב מהסדרה:
שחקנית אהובה מהסדרה:
סצנה זכורה לטובה (אם יש
ים אז תסמנו ותעשו רווח):
סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים):
זוג אהוב:
עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום:

GoldenBabe

New member
מיאו../images/Emo109.gif

שם: הגר גיל: עוד שבועיים - 14
עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה): זונה בצומת שם ליד התחנת דלק >,< כמה זמן בתפוז? הרבה
כמה זמן בפורום על טבעי supernatural? ....... באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת? אמטיוי2, פול אווט בוי, מקפליי, באסטד/סאן אוף דורק וסמויה לפעמים במגרש ביתי באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת? פאניק! סרט אהוב: 13, דה נייטמייר ביפור קריסמס, אפקט הפרפר וג'סט מיי לאק
סדרות (חוץ מSN מין הסתם): מגרש ביתי, נמלטים ^^ שיר: הרבה O_O להקה/זמר/זמרת: Panic! at the disco, Fall out boy, McFly, Son of dork סגנון מוסיקה: רוק-פופ-פאנק-טכנו-ביג ביט-אלטרנטיבי וכל דבר שהוא לא ישראלי/מזרחית/מטאל/סוגים מסויימים של ראפ ספר: .................... X__________X תחביבים בכללי: להביא ביד נו מה זה השאלון החופר הזה XD מוטו לחיים: החיים בזבל D: שאלות על הסדרה: רואה עונה שניה? כעעעעעעע D: עונה אהובה ב (על טבעי)SN- שתיהן;; פרק/ים אהוב/ים- ... שחקן אהוב מהסדרה: ג'נס וג'ראד 3> שחקנית אהובה מהסדרה:
אלונה
סצנה זכורה לטובה (אם יש ים אז תסמנו ותעשו רווח): .... סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים): התאונה ב1X22 זוג אהוב: ..... >,< עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום: די לחפור!!!!!!!!!!11111

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif

שם: מיכל גיל: עודמעט 15 מין: נקבה XD איזור מגורים(לא חובה): ירושלים עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה): תלמידה כמה זמן בתפוז? הרבה
כמה זמן בפורום על טבעי supernatural? אהמ. מאז תחילת החופש הגדול נראהלי באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת? פול אאוט בוי , אופנה אלטרנטיבית , MTV2 , מקפליי , באסטד-סוד וזהו באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת? פאניק , ג'נסן
, 30STM ועוד כלמיני.. סרט אהוב: היומן
סדרות (חוץ מSN מין הסתם): נמלטים , HEROES , OTH ורוב הסדרות ביס סטארס שיר: ואו. יש מלא. עכשיו זה 30seconds to mars - the kill להקה/זמר/זמרת: פאניק , 30STM סגנון מוסיקה: בעיקר הכל , חוץ מראפ והיפ הופ ספר: הארי פוטר , פאנטום האופרה
תחביבים בכללי: מחשב , טלויזיה ודלגיות XDD מוטו לחיים: אינלי שאלות על הסדרה: רואה עונה שניה? בארור!
עונה אהובה ב (על טבעי)SN- בינתיים הראשונה. פרק/ים אהוב/ים- הרבה , ואינלי כוח לפרט. XD , אבל בעיקר מהעונה ה1 שחקן אהוב מהסדרה: ג'נסןןןן
שחקנית אהובה מהסדרה: אלונה. לייק בארור
סצנה זכורה לטובה (אם יש ים אז תסמנו ותעשו רווח): לאיודעת סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים): לאיודעת XD זוג אהוב: סאמי והחברה שמתה [ששכחתי את שמה] עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום: אחלה פורום!!!

מיכייי ../images/Emo9.gif

גם את אוהבת היומן!
וקראו להיא שמתה ג'סיקה..
אפילו אני יודעת למרות שלא ראיתי את כל העונה ה-1..

darklighter

New member
30second to mars

יש לי איזה שני שירים שלהם באייפוד לא זוכרת איזה... דווקא שירים טובים
כדאי להוריד עוד? על איזה דיסק או דיסקים שלהם את הכי ממליצה? אה וגם את רואה HEROES- בינתיים ראיתי עד פרק 10 ויש לי את 11-14 על המחשב ויש כל כך הרבה דברים שאני לא מבינה שם
הסדרה מעניינת אבל מבולגנת כזאת... או שזו רק אני והכאב ראש שלי

MirrorGirl

New member
אני מתה על heroes!!!../images/Emo28.gif

זאת סדרה כ"כ שווה! עכשיו אני הולכת לראות פרק 14 XD אהמ. תורידי את כל הדיסק A Beautiful Lie כל האלבום הזה פשוט מדהים

הוו דווקא מתאים לי עכשיו! ../images/Emo3.gif

שם:
דנה גיל:
19 מין:
נ' איזור מגורים:
רעננה עיסוק:
חיילת בצה"ל
כמה זמן בתפוז:
וואי הרבה!!
נראה לי בערך...3 וחצי שנים כמה זמן בפורום על טבעי:
חצי שנה נגיד.. באיזה עוד פורומים את נמצאת:
אני כבר לא כותבת בפורומים אחרים..אבל קוראת בורוניקה מארס, רוקדים עם כוכבים, הטופ מודל הבאה.. באיזה עוד קומונות את נמצאת:
ג'נסן אקלס המושלם (
), אלונה טל (
) ואסי כהן!
סרט אהוב:
אממ יש מספיק..סטפ אפ! היומן, משחקי פיתוי, ילדות רעות.... סדרות (חוץ מSN): ורוניקה מארססססססס..אהבת חיי..
אממ הטופ מודל הבאה, אמריקן איידול, גילמור זה חביב.. שיר:
KISS YOURSELF GOODBYE להקה/זמר/זמרת:
מולי..(מהפיידרס)..אול אמריקן ריג'קט חביבים..סיימון ווב.. סגנון מוזיקה:
פופ ורוק קליל ספר:
שנים לא קראתי....
נגיד ש..קיץ אחד ביחד.. תחביבים בכללי:
לבלות עם חברים..אינטרנט וטלוויזיה..ולהעריץ את ג'נסן המושלם ואת השחקנים של VM מוטו לחיים:
תמיד אני מסתבכת שאני מגיעה לקטע הזה..אממ נו שיהיה...אין דבר העומד בפני הרצון..
(סתם כי מישהו אמר את זה לחברה שלי היום אבל זה לא בהכרח תמיד נכון) שאלות על הסדרה רואה עונה שניה:
הוווו יאה! עונה עהובה בSN:
השניה! פרקים אהובים:
וואי אהבתי נראה לי הכל עד עכשיו.. אממ אהבתי מאוד את NO EXIT עם ג'ו
ופרק 7..שדין היה בכלא שחקן אהוב מהסידרה:
אממ בואו נחשוב.....ג'נסססס באט אפקורס..
שחקנית אהובה מהסידרה:
ג'ו!!! אלוננננההה
סצינה זכורה לטובה:
אז ככה.... עם ג'ו ודין בפרק NO EXIT שהם רבו כל הזמן על שטויות...בעיקר שאימא שלה התקשרה והיא צעקה לו לא להגיד שהיא איתם..
סצינה זכורה לרעה:
וואי יש המון סצינות מגעילות שהייתי רוצה לשכוח..עזבו אני לא אפרט.. זוג אהוב:
דין וג'ו...
למרות שטכנית הם לא היו אף פעם ביחד...אבל מה אכפת לי.. עוד משהו שבא לי להגיד על הסידרה/הפורום:
תודה על הסקר ואני מאוד גאה בך עדי שאת ככה מפעילה ת'פורום! כי הוא היה גוסס הרבה זמן..

darklighter

New member
הייתה לי תגובה מושקעת והמחשב נכבה

לי
לפני שהצלחתי לשמור את המסמך טקסט אפילו... מנסה את מזלי שוב: שם: עדי גיל: |זקנה| מין: לא בבית ספרינו
חחח סתם
איזור מגורים(לא חובה): איפשהו ביקום, מה שבטוח במקום הלא נכון
עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה): אני רוצה להיות הסבון של ג'נסןXDDDD כמה זמן בתפוז? 3 שנים (החודש!!!) כמה זמן בפורום על טבעי supernatural? מתקופת הקומונה... באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת? העיקרים חוץ מהפורום הזה הם תשוקות, אמריקן איידול, עקרות בית נואשות. באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת? ג'נסן אקלס, סיימון קאוול, פחד ומסתורי העל טבעי. סרט אהוב: הצלצול, אפקט הפרפר, אראגון, שר הטבעות, אחי איפה האוטו, אות משמיים, קונסטנטין, 4 המופלאים, הצעקה, מת לצעוק ועוד מלא (אמריקן פאי ירד מהרשימה בגלל ההמשכון המזוויע) סדרות (חוץ מSN מין הסתם): יש בכרטיס אישי שלי ולאחרונה הצטרפו גם HEROES וסמולוויל. שיר: השירים מהאלבום של כריס דוטרי. להקה/זמר/זמרת: יש מלא להקות... סגנון מוסיקה: רוק, פאנק, מטאל, דת' מטאל, גות' מטאל, פאוור מטאל, גראנג'... נו הבנתם את הכיוון... ספר: HIDDEN PASSIONS- שווה לקרוא בלי קשר לסדרה (זה הרבה יותר טוב מהסדרה!!!) תחביבים בכללי: טלויזיה, טלויזיה בטלויזיה, טלויזיה במחשב, סרטים במחשב, סרטים בקולנוע, סרטים בטלויזיה, לשמוע שירים בשון (האייפוד שלי), לצאת לפאבים/סנוקר/באולינג/סרט עם חברות...ובכלליות אני מתעניינת בנושאים הקשורים בעל טבעי. מוטו לחיים: חוקי מרפי
אוף אני שונאת אותו למה הוא תמיד כל כך צודק
שאלות על הסדרה: רואה עונה שניה? כן עונה אהובה ב (על טבעי)SN- לא החלטתי פרק/ים אהוב/ים- יש מלא...כמעט הכל... הקטע הוא שיש פרקים שאני אוהבת מבחינת מתח/אקשן, יש כאלה שאני אוהבת מבחינת עלילה עונתית ויש כאלה בגלל הצחוקים... בקיצור לכל פרק יש לי סיבה לאהוב... חוץ מפרק החרקים!!!!! שחקן אהוב מהסדרה: אני אוהבת את שלושתם (ג'נסן, ג'ארד, ג'פרי) אבל את ג'נסן הכי הרבה. שחקנית אהובה מהסדרה: השחקנית של מג, ואלונה טל כמובן... סצנה זכורה לטובה (אם יש ספוילרים אז תסמנו ותעשו רווח): יש הרבה...זה יותר פרקים שלמים מסצנות... סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים): כל מה שקשור בפרק החרקים. זוג אהוב: אין ממש זוגות קבועים בסדרה כי רוצים לשמור על הגברים שלנו קשוחים...אבל הייתי רוצה לראות את סם עם שרה או אווה ואת דין... אם כבר אז רק עם ג'ו... עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום: סדרה שולטת, אני אוהבת את השילוב של האקשן/מתח/אימה עם היציאות הקורעות של דין
והכימיה בין השחקנים מעולה

Torn Identity

New member
בכיף, למה לא. ../images/Emo13.gif

שם: גל. גיל: 19. מין:
איזור מגורים(לא חובה): חיפה. עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה): כרגע כלום.
כמה זמן בתפוז? אוטוטו 5 שנים.
כמה זמן בפורום על טבעי supernatural? דיימ אז שהוא נפתח, אני חושב. באתי, עזבתי, חזרתי.
באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת? סמולוויל + לויס וקלארק(449), ורוניקה מארס (1199), מגרש ביתי, בנות גילמור, באפי ואנג'ל, אוונסנס, קלי קלארקסון, סינרגיה, אפקט הפחד, HEROES, טלויזיה, מכושפות, סרטים וקולנוע, עקרות בית נואשות, פולאאוט בוי. וקורא סמוי או כותב הודעה בשנה בעוד כמה.
באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת? אני לא עושה קומונות.
סרט אהוב: לא'דע, שונא כאלו שאלות. אבל יש כמה טובים כמו מועדון קרב, בנים אינים בוכים, רקוויאם לחלום... אין לי כוח לחשוב על עוד עכשיו.
שודדי הקאריביים וספיידרמן ושרק זה גם טוב.
סדרות (חוץ מSN מין הסתם): מכושפות, באפי, אנג'ל, סמולוויל, לויס וקלארק, ורוניקה מארס, האו.סי, מגרש ביתי, בנות גילמור, חברים, כולם שונאים את כריס, איך פגשתי את אמא, הכתה (קומדיה חדשה בארה"ב), אבודים, עקרות בית נואשות, מירוץ לאתמול (טרו קולינג), מגרש ביתי, הירוז, הכי גאים שיש, ה-4400, זינה הנסיכה הלוחמת, פיירפלי, גולשים בזמן, רוזוול. שיר: לא בוחר שיר אחד.
להקה/זמר/זמרת: אוונסנס זה מעולה.
וגם סינרגיה, פולאאוט בוי וקלי.
ופינק כפארעליה ושרה מקלקלקלקלקלן!
סגנון מוסיקה: הכל, בגדול. אבל רוק, פופ, פאנק, אלטרנטיבי... וואטאבר.
ספר: הארי פוטר?
תחביבים בכללי: עיצוב גרפי בפוטושופ, צילום, ציור, ספורט(ריצה, שק איגרוף, הליכה, כפיפות...), רביצה מול הטלויזיה/מחשב.
מוטו לחיים: אין לי.
שאלות על הסדרה: רואה עונה שניה? נו ודאי. עונה אהובה ב (על טבעי)SN- 2.
פרק/ים אהוב/ים- לא'דע.
שחקן אהוב מהסדרה: ג'נסן, אני חושב.
אפשר להחשיב את הופעת האורח של איימי אייקר ואמבר בנסון?
שחקנית אהובה מהסדרה: ג'ו או משהו, אני מניח?
למרות שאהבתי גם את ההיא עם הדיבוק מעונה 1, מה היה שמה, מג? סצנה זכורה לטובה (אם יש ים אז תסמנו ותעשו רווח): לא זוכר. סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים): כנ"ל. זוג אהוב: איזה זוגות כבר יש בסידרה?
סם ודין!
עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום: היא משתפרת וזה יופי.

Batelg

New member
גמאני!

שם: בתאל גיל: 18 מין:
איזור מגורים(לא חובה): רמלה עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה): החל משבוע הבא
כמה זמן בתפוז? אממממ לא זוכרת.. כמה זמן בפורום על טבעי supernatural? מאז הפרק הראשון ששודר בארץ.. אני לא טובה בזמנים.. באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת? אני די סמויה ומגיבה מידי פעם.. בנות גילמור, יס סטארס, פיות שדונים וכל השאר, הארי פוטר, מרחק נגיעה, ואמממ זהו נראה לי.. באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת? ג'נסן
סרט אהוב: הקדושים מבוסטון, סיפור אהבה בלתי נשכח סדרות (חוץ מSN מין הסתם): וואי מלא!! בנות גילמור, האנטומיה של גריי, סקראבס, מספרים, נמלטים, עקרות בית נואשות, אהבה גדולה, בטלסטאר גלקטיקה, מחשבות פליליות,שני גברים וחצי, הירוז,סמולוויל, איך פגשתי את אמא, ואממ זהו לא עולה לי בראש כרגע.. שיר: אין שיר אהוב עלי במיוחד כרגע.. להקה/זמר/זמרת: סינרגיה, נינט, My Chemical Romance, Good Charlotte, nickelback סגנון מוסיקה: פופ ורוק. ספר: חווה ואדם, רומח הדרקון תחביבים בכללי: טלויזיה!!! ומוסיקה.. לבלות עם חברות בקולנוע מועדונים/פאבים, או סתם לתפוס התנחלות בקניון.. מוטו לחיים: וואלה אמממ כנראה שחייכו זה לא עולה כסף! שאלות על הסדרה: רואה עונה שניה? לא התאפקתי חחח כן.. עונה אהובה ב (על טבעי)SN- עונה ראשונה. פרק/ים אהוב/ים- משנה הצורה ב1 וגם בעונה השניה אני פשוט מתה על יצור הזה.. שחקן אהוב מהסדרה: ג'נסן!
שחקנית אהובה מהסדרה: אהבתי את הדמות של אלן (אמא של ג'ו) וגם את ג'ו. סצנה זכורה לטובה (אם יש ים אז תסמנו ותעשו רווח): הרבה... סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים): לא ממש.. זוג אהוב: אין ממש זוגות בסדרה.. אז.. לא יודעת.. עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום: שיבוא כבר לארץ!! יס האלה

dance13

New member
בלה בלו../images/Emo3.gif(אם טיפה ספוילר)

שם:גל גיל:12(כן אני יודעת שאני קטנה) מין:נקבה
איזור מגורים(לא חובה):בוחרת בזכות השתיקה
עיסוק (אפשר גם לרשום תלמיד/ה):תלמידה לצערי כמה זמן בתפוז?אין לי מושג
כמה זמן בפורום על טבעי supernatural?אין לי מושג באיזה עוד פורומים את/ה נמצא/ת?יס סטאר וסקראבס באיזה עוד קומונות את/ה נמצא/ת?אבודים נמלטים וג'נסן אקלס סרט אהוב:שודדי הקראיבים
(נו אמרתי שאני קטנה!
) סדרות (חוץ מSN מין הסתם):האנטומיה של גריי,סקראבס,שני גברים וחצי,ניחוש חוקר,מלאך שחור,וכל מה שיש לי בחתימה שיר:הרבה.אבל בעיקר:ירים של סימפל פלאן ואוונסנס וגם:how to save a life,i write sins not tragedies להקה/זמר/זמרת:סימפל פלאן אנוונסנס,ועוד הרבה סגנון מוסיקה:רוק קל,בלדות,וקצת רוקנרול ספר:מבחן קבלה,ולרחם על סיליה תחביבים בכללי:ריקוד מוטו לחיים:העולם מצחיק אז צוחקים! שאלות על הסדרה: רואה עונה שניה?כן עונה אהובה ב (על טבעי)SN-עונה ראשונה
פרק/ים אהוב/ים-1.06, 1.22, 2.01, 2.06,2.12 שחקן אהוב מהסדרה:ג'נסן אקלס
שחקנית אהובה מהסדרה:אלונה טל(נו ברור!) סצנה זכורה לטובה (אם יש ים אז תסמנו ותעשו רווח):הרבההההה סצנה זכורה לרעה (כנ"ל לגבי הספוילרים):הרררבההה זוג אהוב:דין&ג'ו
עוד משהו שבא לי להגיד על הסדרה/הפורום:אחלה פורום!

למעלה