סרטים כחולים בדי וי די

ההוגה

New member
סרטים כחולים בדי וי די

אני מקווה שזה בסדר לשאול את זה פה מישהו ראה פעם סרט כחול בדי וי די? זה באמת שונה מהסרטים בוידאו? יש תוספות? איך זה בכלל? נ.ב. איפה אפשר לקנות כאלה די וי דים באינטרנט?

TheShis

New member
לא יודע אם זה בסדר, אבל הנה תשובות:

1. כן, ראיתי. 2. לא ממש, היות ומרבית ה"סרטים" הללו מצולמים בוידאו, ככה שגם ההעברה שלהם ל-DVD לא יכולה "להציל" אותם מאיכות של קלטת וידאו. הסאונד בד"כ בסטראו (מי צריך לשמוע את צ´יצ´ולינה ב-DD 5.1?). 3. ממה שלי יצא לראות, לפעמים יש אופצייה ל"ריבוי זוויות", למרות שאותן "זוויות" הן בכלל קטעים שלא קשורים. לפעמים התפריטים "מושקעים", אבל אל תצפה לאנימציות תלת מימדיות ומרהיבות. 4. איך זה? כמו סרט כחול בוידאו (או בכבלים הלא חוקיים, בזמנו) - נטול עלילה בד"כ, מונוטוני לאללה, ומשעמם אחרי כמה דקות. 5. איפה לקנות?!? אין לי מושג. תשאל אולי בכל סניף של "ענק הוידאו". אני די בטוח שהם ישמחו להפטר מכמה "סרטים" שיש להם במלאי. בתור גימיק חד-פעמי זה עוד "נחמד". מעבר לזה, זה כבר סתם בולשיט (אבל זו רק דעתי המתחסדת, כך שאל תיקח אותה יותר מדי ברצינות).

gil_35

New member
ישנם מספר קטעי DEMO לא

רעים בכלל - לראות איך זה נראה ב "פרפר1- PARPAR1.COM ) תוריד למחשב . גיל.

רומן ט

New member
תשובות (קצת) אחרות:

1. כן, גם אני ראיתי. 2. זה תלוי. נכון, רוב הסרטים באמת באיכות ירודה, אבל יש גם כאלה באיכות טובה מקלטות וידאו. (וגם אין "שחיקה" של הסרט, אם אתה מבין למה אני מתכוון.
) לגבי הסאונד, יש כאלה ב-5.1, ואפילו ב-DTS. בד"כ זה רק גימיק, אם כי יש סרטים קצת יותר מושקעים (וגם עם עלילה, רחמנא לצלן) שבהם הפסקול קצת יותר טוב. 3. יותר ויותר יש היום גירסאות מאוד מושקעות, עם ערוץ הערות הבמאי ו/או השחקנים, סצינות שנמחקו, וכמעט כל מה שתמצא בסרטים "רגילים". גירסאות אלה הן עדיין מיעוט מבוטל בים הפורנו הסטנדרטי, אבל הן קיימות. 4. פה אני חייב להסכים עם TheShis.
5. דבר ראשון, לך ל-www.adultdvdtalk.com. זהו פורום בנושא, ומכיל השוואות מחירים. אני מניח שלא כל החנויות שמפורסמות שם מבצעות משלוחים לישראל. תצטרך לבדוק. אה, והאתר הקנדי שממנו אני מזמין את מרבית הסרטים שלי מוכר גם סרטי פורנו. הכתובת: www.dv-depot.com

gofish

New member
עוד כמה תשובות לנושא

לפני שנתיים עשינו מחקר לגבי סרטי מבוגרים וייבוא לאחת הרשתות הגדולות. במסגרת התחקיר "נאלצנו"
לצפות במספר חברות שמייצרות סרטי מבוגרים ובמגוון כותרים. הנה חלק מהמסקנות: א.רוב הסרטים הועברו מפורמט וידאו ל-DVD והאיכות בהתאם. 2.התפריטים של רוב הסרטים לא מושקעים ואין הרבה הפתעות. 3.העלילה של רובם מביכה וחסרת משמעות. 4.יוצאת דופן וחברה שהתבלטה בטיבה מרוב החברות היתה חברת VIVID,הסרטים באיכות גבוהה (יחסית) וצולמו במיוחד לפורמט DVD,רוב הסרטים כוללים גם עלילה סבירה (אם זה חשוב לך),הבחורות יפייפיות (שים לב לChasey),והתפריט הראשי כולל המון הפתעות וקטעים נוספים,ניכר היה כי בהוצאתם הושקע מאמץ. 5.תוכל למצוא ברשתות השונות (ענק הוידאו,בלוקבסטר) את הסרטים משומשים למכירה (רק שים לב שמדובר בתוצרת ויויד ולא בחברות אחרות),פעם היה להם את הנוהל של מכירת משומשים עקב החלפת מלאי. 6.יש לך גם את האפשרות לקנות חדשים באתר של ליזר קלאב,המבחר גדול וסביר,והם מביאים מספר חברות שונות (רק לפני שאתה קונה,חפש את הכותרים של חברת vivid). 7.המחקר נעשה לפני שנתיים ויכול להיות שמאז הצטרפו לשוק עוד חברות אכותיות אחרות,עקב עליה בפופולריות של פורמט ה-DVD.

רומן ט

New member
מאז VIVID הדרדרו מאוד...

רשימת חברות שעדיפות (לדעתי): Private, Digital Playground, VCA.

gofish

New member
לא מתווכח

כמו שאמרתי התשובה התבססה על מחקר שנעשה לפני שנתיים,ובהחלט יכול להיות שמאז השוק השתנה.

Soak

New member
הנה אתר שמוכר סרטים כאלה

הכניסה מגיל 18 ומעלה !

למעלה