סרטים כחולים

ariel thats me

New member
סרטים כחולים

יש לי חבר כבר כמה חודשים, אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. הבעיה היא שגיליתי שהוא מאוד אוהב סרטים כחולים וממשיך לצפות בהם גם עכשיו. כמה שאלות בנושא: 1. האם אני צריכה להגיד לו משהו? לבקש ממנו שיפסיק? 2. מה אתם חושבים, זה צריך להפריע? 3. הוא רוצה שנצפה יחד בסרטים. הוא טוען שזה יוסיף אינטימיות. מה דעתכם?

seeyou

New member
שאלה של גירוי-תשוקה-../images/Emo108.gif

האם את צריכה להגיד לו משהו? זה תלוי בך! אם את שואלת דעת הזרים זה לא טוב... לכול אחד יש את הצרכים המינים שלו. הוא רוצה שתצפו יחד בסרטים. הוא טוען שזה יוסיף אינטימיות. דעתי האישית-? יוסיף אינטימיות מעבר ליחסי מין נורמאליים? לא חושב. אם הוא "בתול" ואת גם ללא נסיון מיני ובאמת לא יודעים מה לעשות עם ה"כלים" אז רצוי סרט הדרכה... בגיל מבוגר משתמשים בתמריץ-סרט פורנו- אבל בגיל צעיר? אם אין לו בעיה פיזית עם הזיין שלו-יש לו סריטה במוח! סקס צריכים לעשות ולא להסתכל... בהצלחה! נ.ב חברה שלי סיפרה לי פעם שאחרי צפיה בסרט פורנו עם בעלה היא לא יכולה לקבל אורגזמה שאלתי אותה למה? אחרי שרואים זיין גדול קשה לחזור למציאות.

בוגה

New member
אני לא חושב שזה רע

ואין סיבה לדאגה. בנוסף לכך, יכול להיות שזה מעודד אותו להשתפר במיטה.

MissEden

New member
היי, ariel that's you ../images/Emo13.gif

1. האם אני צריכה להגיד לו משהו? לבקש ממנו שיפסיק?
את ממש לא צריכה להגיד לו כלום, אבל זה היה נחמד אם היית מדברת איתו על זה ועל איך את מרגישה עם זה, ובכלל לדעת לדבר על כל עניין שיכול לבוא ביניכם. 2. מה אתם חושבים, זה צריך להפריע?
לא צריך להפריע כי זה שהוא צופה בסרטים האלה זה ממש לא עניין אבל אם זה מפריע לך אז זה כבר הופך ל"ענין". ועל "עניינים", כמו שכתבתי למעלה, כדאי לדבר.
3.
הוא רוצה שנצפה יחד בסרטים. הוא טוען שזה יוסיף אינטימיות. מה דעתכם? דעתי היא שאינטימיות -אם אינה קיימת במידה מספקת - לא זה מה שיוסיף, אבל חרמנות והנאה מסקס זה יכול להוסיף ולא צריך לפחד מזה. עדן

melodynoa

New member
אני מכירה את הבעיה, היה לי חבר כזה

הצרה הוא שהוא גם זיין כמו בסרטי פורנו, לדחוף ת'זין ולגמור, הוא סיגל לעצמו תנועות מגעילות מהסרטים ועשה את זה בחוסר רגישות לחלוטין. לדעתי זה השחית אותו, והתוצאה היתה שמתוך 3 שנות חברות, בשנתיים האחרונות לא קיימנו יחסי מין בכלל!!! ראי הוזהרת. מדי פעם זה לא רע, אבל קודם שילמד את העבודה ברגישות, מתוך החיים האמיתיים. איך שרואים את הדברים בסרטימ פורנו זה בצורה שמשפילה את הבחורה, בקושי מענגים אותה, עושים לה את זה חזק מדי, ורואים לה על הפרצוף שהיא סובלת. אני לא יודעת מה איתך, אבל לי בא לבכות שאני רואה מה עושים לבחורות שם. ואני לא יודעת איך גברים יכולים להנות מזה כשהם רואים את הבחורות מושפלות וסובלות. אולי זה חלק מההנאה, לראות את האשה המושפלת והכנועה.

מה הבעיה??

זה רק סרט כחול.. תגידי תודה שהוא מוציא את הפורקן שלו ככה ולא על אמת עם בנות אחרות :) חוץ מזה.. זה יכול להכניס רק פלפל למערכת היחסים.. תראו את הסרט ביחד ותשחקו משחקי תפקידים כמו בסרט- מה שעושים בסרט תעשו אתם.. ואז לא תראי את זה כדבר רע.. אלא משהו שהוא שלכם ביחד.. כל אחד והתחביבים שלו. לך אין תחביבים?

למעלה