סרטים להוט וליס

רועי123456

New member
סרטים להוט וליס

היום בערוץ TCM [להוט וליס]בשעה 23:30 יש פולטרגייסט 1 ביס זה ערוץ 88 בהוט אני לא יודע איזה ערוץ זה היום בערוץ בMGM [להוט וליס]בשעה 01:25 יש מין מסוכן 1 ביס זה ערוץ 7 בהוט אני לא יודע איזה ערוץ זה וביום רביעי 1/6יש בMGM בשעה 05:15 [בבוקר] פולטרגייסט 2 ביס ערוץ 7 בהוט לא יודע

רועי123456

New member
ולמי ש

פולטרגייסט 2 מאוחר מדי[5 ורבע בבוקר] יש שידור חוזר ביום חמישי 9/6 בשעה שתינוקות ערים 18:55

אח אח אח הפרופסור שנרצח על ידי הבחורה במין מסוכן לפחות זכה ל5 דקות מדהימות שלא היה זוכה להם גם אם היה חי עוד 100 שנה

Aeon

New member
../images/Emo153.gifSpecies

דרך אגב ל"מין מסוכן" יש 2 סיקוולים (המשכים) ושניהם אם אותה שחקנית מהממת,נטשה הנסטרידג'. שווה צפייה!

R y a n O

New member
פולטרגייסט

ראיתי אתמול בלילה ת'סרט הזה בטיסיאם (פעם ראשונה שראיתי שם סרט) הסרט היה מפחידדדדדדדדדדדד אם מישהו יידע שיש אותו עוד פעם שיכתוב בפורום. הסרט הזה הוא בין הסרטים היפים והמפחידים שראיתי!
תגידו הקטע שהיה במת לצעוק 2 שבו לא זוכר איך קוראים לה רוח אחת כידררה אותה על התקרה לקחו מהסצינה מהסרט הזה? (הסצינה עם האמא בחדר שינה לקראת סוף הסרט) ראיתי גם מין מסוכן וזה לא סרט אימה זה יותר מדע בדיוני

רועי123456

New member
תשובה../images/Emo58.gif

הקטע עם הליצן עם העץ ועם הרוח שמעיפה את האישה על הקירות נמצאות במת לצעוק 2 מת לצעוק 2 חיקו את פולטרגייסט ובאמת סרט טוב פעם 10 שאני רואה אותו ויש פולטרגייסט 2 עוד כמה ימים תראה בהודעה למעלה כתבתי מתי יש

R y a n O

New member
רועי או מישהו אחר

יש מצב שתכתבו איזה סרטים מת לצעוק חיקו בכל 3 הסרטים כי כל פעם אני מגלה שהם חיקו עוד סרטים אני יכתוב מה שאני יודע ומי שיודע שיוסיף מת לצעוק הצעקות אני (עדיין) יודע.... מת לצעוק 2 בית האימה מגרש השדים עכשיו גילתי פולטרגייסט מת לצעוק 3 האחרים סיינס הצלצול 8 מייל

דם דם

New member
מת לצעוק 2

יש שם קטע שנראה לי שבו הם צוחקים גם על "משימה בלתי אפשרית" וממה שאני זוכר אמרו פעם שיש שם גם דברים שמזכירים את הסרט "חניבעל"

רועי123456

New member
מת לצעוק

מת לצעוק 1: פרויקט המכשפה מבלייר צעקה אני יודע מה עשית בקיץ האחרון מטריקס פסיכו החוש השישי הסרט השני: טיטאניק בית האימה מגרש השדים המלאכיות של צארלי פולטרגייסט משימה בלתי אפשרית2 הסרט השלישי: הצלצול 8מייל סיינס האחרים זהו זה כול מה שאני יודע אם מישהו חושב שסרט אחד ממה שכתבתי לא נכון[שלא צוחקים עליו]שיגיד ואני יגיד לו מה הקטע שצוחקים עליו במת לצעוק

R y a n O

New member
היה אתמול בפולטרגייסט קטע מצחיק

שבו האמא הראתה לבעלה שהיא שמה ת'ילדה (הייתה עם מסכה של פוטבול) שלהם על הרצפה במטבח והיא זזה לבד בזכות הרוחות, ואז האבא תפס אותה אחרי שהרוחות הזיזו אותה ואחר-כך הילדה אמרה אך אמא כאב/שרף לי והאמא ענתה לה לא ניקתי/החלקתי ת'רצפה אני חושב שהקטע הזה היה במת לצעוק 2, זה נכון? או חבל שהם לא הכניסו אותו לסרט?

R y a n O

New member
פעם קראתי באיזה עיתון שאולי יהיה גם

מת לצעוק 4 על סרטי פעולה זה היה כמה שבועות אחרי שמת לצעוק 3 היה בקולנוע. מישהו יודע אם יהיה מת לצעוק 4? ואם כן מתי?

רועי123456

New member
כן יהיה מת לצעוק 4

תקציר: The ultimate parody series is expected to return in 2006 with yet another Scary Movie installment this time poking fun at movies such as The Hulk, Daredevil, and Spider-man. I guess the scarier movies have already been covered הוא יוצא ב 14 לאפריל 2006 והוא יצחק על הענק ספידרמן ודרדוויל

R y a n O

New member
היה אתמול בפולטרגייסט קטע מצחיק

שבו האמא הראתה לבעלה שהיא שמה ת'ילדה (הייתה עם מסכה של פוטבול) שלהם על הרצפה במטבח והיא זזה לבד בזכות הרוחות, ואז האבא תפס אותה אחרי שהרוחות הזיזו אותה ואחר-כך הילדה אמרה אך אמא כאב/שרף לי והאמא ענתה לה לא ניקתי/החלקתי ת'רצפה אני חושב שהקטע הזה היה במת לצעוק 2, זה נכון? או חבל שהם לא הכניסו אותו לסרט? אם לא הבנת מה שאלתי אני ישאל ת'שאלה בצורה אחרת

R y a n O

New member
במת לצעוק 2 צחקו רק על הסרט ה-1

של פולטרגייסט או על כל הטרילוגיה?

למעלה