סרטים מומלצים...

skitel

New member
יום שישי ה-13....

אנשים.. מחר יום שישי ה-13... תספרו מה התוכניות שלכם למחר, ואיזה סרטים מפחידים אתם הולכים לראות... בבקשה תתנו לי עצות לסרטי אימה למחר, אבל לא המוכרים בפורום- הצלצול, הטינה, המנסרים מטקסס, טעות בכיוון וכד'. סרטים בלי הרבה רעש מסביבם, אבל טובים בכל זאת. תודה מראש. ולמי שמתבלבל- אני בת! :)

Chandler Bing

New member
אני הולך לראות את:

אני מזמין את סרט האימה בHOT TIME "כביש האימה" ובטלויזיה ערוצים רגילים: ג'ייסון X, (לראות שוב) ג'ייסון נגד פרדי, פרויקט המכשפה מבלייר 2, ו"קנדימן1+3" מישהו מכיר את קנדי מן הזה???

קנדימן סרטים מעולים

NiKi†a

New member
ממ נוסעת לידיד שלי

הוא עושה מסיבה או משו עם סרטי אימה..אני יודעת מה..
זהו, מקווה לראות סרטים טובים =]

Ringi Bingi

New member
איזה כיף לך!

אצלי נראה לל כל הכיתה פוחדת סמרטי אימה... חוץ מידיד אחד שלי, שאוהב סרטי אימה, אבל הוא בכלל גר במקום אחר... יש לי יום הולדת עוד חמישה ימים ואם אני עושה מסיבה אני לא יכולה לקחת סרט אימה כי החברות שלי יפחדו לבוא...

רועי123456

New member
אני הולך לראות

את מה שיס ישימו הם שמים רינג רינג 2 רינג 0 מת לצעוק 3 [עכשיו זה באמצע הסרט איזה סרט קורע]גיסון איקס פרדי נגד גיסון סיוט ברחוב אלם 1 ליל המסיכות 3 ונקמתו של הבונוס [כול הסרטים האלה ביס 2 תראו] וראיתי לפני שעתים בערך את סיינס גם ביס 2 ולך אני ממליץ על רעש לבן סרט נחמד++

SagiY17

New member
יש את סדרת סרטי האימה שאני הכי אוהב

אני מדבר כמובן על Final Destination!!! יש את הראשון ויש את השני... השלישי בדרך.. עוש שנה בערך.. שני אלה סרטים מגניבים!! מי פה ראה כבר?

ראיתי את שניהם...

אני מודה שכשראיתי את הראשון ממש התלהבתי [שבועיים ציטטתי את הבחור הזה שעמד מלפני הרכבת ואמר 'ידעתי שאתה מקולל' ואז הרכבת ערפה לו את הראש :)]... וגם השני נחמד עם המון דם וכאלה אבל הוא מאבד מערכו אחרי שראית יעד סופי פעם ראשונה.

איזה יום שישי עלוב!!!! @#$%^&*

יס פישלו הפעם... פעם אחרונה הם שמו את טרילוגיית רינגו ועוד כמה סרטים שלא עשו רעש אבל היו נחמדים... ומה הם דופקים השישי הזה??? עוד פעם את הטרילוגייה מת לצעוק ועוד כמה סרטים ממש לא מפחידים ומאוד הוליוודיים... התאכזבתי קשות... נשארתי עם הדיוידי וכמה סרטי אימה ישנים כגון וידאודרום ואולי AB NORMAL BEAUTY היפני...

Abis

New member
סרטים מומלצים...

שלום, לכבוד יום שישי ה-13 אני רוצה להזמין סרט אימה מפחיד במיוחד. למישהו יש הצעות על סרטים? ו...איזה סרטים יהיו בHOT? מישהו יודע? הסרטים האחרונים שראיתי- הטינה מגרש השדים הטורף נגד הנוסע השמיני ג'יסון נגד פרדי הצלצול 1-2 מחכה לתשובה:)

הסרטים (המעניינים) שמשודרים בהוט:

העין משחק רוחות פרדי נגד ג'ייסון ג'יסון איקס יום שישי ה-13 קנדימן קנדימן2

שאלה:

יש איזשהו סרט, או ברוסית או באנגלית, שמסופר של על כיתה שמתכוננת לטוס לחו"ל, ואז לפני שהם ממריאים, כשהם במטוס, אחד הבנים נרדם וחולם חלום על איך שהמטוס מתפוצץ בטיסה, ואז הוא מתעורר ומתחיל לצעוק "המטוס יתפוצץ
המטוס ייתפוצץ
" וכאלה, ואיזה אחד ששונא אותו מתחיל לריב איתו ולהגיד לו שהוא משוגע וזה, ואז המורה מורידה אותם מהמטוס, ונראה לי בת אחת עוקבת אחריהם ויורדת מהמטוס, ו-2 הבנים, הילדה והמורה לא טסים, ואז המטוס באמת מתפוצץ, ואז אלה שלא מתו בפיצוץ (שירדו מהמטוס), מתו בתורות לפי המסלול של פיצוץ המטוס. כולם מתים כביכול בתאונות, אבל מי שחלם את החלום יודע שהם בעצם נועדו למות, וזה שהם יירדו מהמטוס היה רק מזל. המורה מתה, ואז אחד הבנים (לא זה שחלם את החלום), ואז הבת . נראה לי 2 בנות ירדו מהמטוס, אני לא בטוחה. בקיצור, בסוף נשאר רק ההוא שחלם את החלום, ועוד אחת, ולא ראיתי את הסוף. משהו כזה... מקווה שהבנתם... מישהו מכיר את הסרט

רועי123456

New member
אני מכיר

הסרט הכי יפה בעולם קוראים לו יעד סופי ויש לזה סרט המשך סרט מדהים

Ringi Bingi

New member
אני הולכת לראות...

את כל/ חלק/ רוב הסרטים שיהיו בהוט... שזה: פרדי נגד ג'ייסון, ג'ייסון X, יום שישי ה- 13, העין, קאנדימן ועוד... אה, ושאלה- "העין" זה סרט מפחיד? כי אני לא רוצה רלאות סתם סרטים לא שווים...

אני עשיתי לעצמי לוח זמנים../images/Emo26.gif

ערוץ 15- העין ערוץ 15- משחק רוחות ערוץ 12- מונסטר (אני יודעת שזה לא אימה..סתם בא לי לראות) ערוץ 14- יום שישי ה-13 ערוץ 16- קנדימן ערוץ 16- קנדימן 2 זה לפי הסדר שאני רואה..... כל זה משודר בהוט...

../images/Emo41.gif לוח השידורים - כבלים HOT ../images/Emo41.gif

הנה לוח השידורים המלא של כל סרטי האימה הערב בהוט.
האם ראיתם חלק מהסרטים
מה דעתכם על הסרטים שראיתם
מה אתם מתכננים לראות הערב
תהנו
HOT Action (ערוץ 14)
22:00 פרדי נגד ג`ייסון פרדי קרוגר, הרוצח הניזון מחלומותיהם של בני נוער, כלוא בגיהינום ומגלה שהנערים מרחוב אלם הפסיקו לחלום עליו. הוא מצליח לשחרר מהגיהינום את הרוצח האימתני ג`ייסון וורהיס ומשסה אותו בהם, במטרה לעורר שוב חלומותאימה בהם יוכל פרדי להופיע. התכנית עובדת היטב עד שפרדי מגלה שג`ייסון מחסל את כל בני הנוער מבלי להשאיר לו שריד ופליט, ומחליט לצאת לקרב כנגדו, כשבתווך מנסים לשרוד בני הנוער מרחוב אלם. שחקנים: רוברט אנגלאנד,קן קירזינגר ארה''ב 95 דקות ארה''ב 2003 Freddy Vs. Jason
שידור חוזר: 02:50
23:40 ג`ייסון X במאה ה-25, כדור הארץ כבר לא מיושב. קבוצת ארכיאולוגים נוחתת על כדור הארץ לסיור ומוצאת את גופתו הקפואה של הרוצח האימתני ג`ייסון וורהיס ושל בחורה נוספת. הם מחליטים לקחת עמם את הגופות, אולם כאשר הם מפשירים את גופתה של הבחורה, מופשרת גם גופתו של ג`ייסון, היוצא למסע מחודש של רציחות. שחקנים: קיין הודר,לקסה דויג ארה''ב 90 דקות ארה''ב 2001 Jason X
שידור חוזר: 04:30
01:15 יום שישי ה-13 סרט אימה פולחני שהוליד בעקבותיו שמונה סרטי המשך וסדרת טלוויזיה. מחנה קיץ השוכן לחופו של אגם, נפתח לאחר שהיה סגור במשך 20 שנה עקב סדרת רציחות אכזריות שאירעו בו. כעת, לאחר פתיחת המחנה מחדש, מתחילה סדרת רציחות אכזריות נוספת, להטילאימה על הנופשים. שחקנים: קווין בייקון,בטסי פלמר ארה''ב בימאי : שון קנינגהם 90 דקות ארה''ב 1980 Friday The 13th HOT Prime (ערוץ 15)
20:20 העין דרמת אימה מורטת עצבים שזכתה להצלחה רבה והניבה סרט המשך. מון היא בחורה צעירה שהתעוורה כשהייתה בת שנתיים וכעת עוברת השתלת קרנית. כשמאור עיניה שב אליה, היא מגלה שהיא מסוגלת לראות הרבה יותר ממה שרואים כל האחרים: כעת היא רואה את רוחות המתים... היא ממהרת לספר על כך לפסיכולוג שאמור לסייע לה להסתגל לראייה, אך הוא מסרב להאמין לה. כשהמתים רודפים אותה, הוא משתכנע לעזור לה ומצליח לגלות מי היא האישה שתרמה לה את הקרנית, בתקווה שפיתרון התעלומה יביא גם לפתרון הבעיה שלה. הסרט זכה בפרסים רבים בפסטיבלי הסרטים של קטלוניה 2002, סוס הזהב 2002, מאלגה 2003 ופסטבל הסרטים בהונג קונג 2003. ביימו: האחים אוקסיד ודני פאנג. שחקנים: אנג`ליקה לי 95 דקות 2002 The Eye Jian Gui
22:00 משחק הרוחות מותחן אימה. אם עיוורת ובתה עוברות מהעיר הגדולה לכפר קטן. ביום הראשון ללימודים בבית הספר התיכון החדש שלה, קבוצת בנות מציקות לנערה וזו מטילה עליהן קללה. התוצאות לא מאחרות להופיע, כשהנערות המקוללות עולות בלהבות בזו אחר זו... שחקנים: קים גיו-רי,לי סה-יון ד. קוריאה 90 דקות דרום קוריאה 2004 Bunshinsaba
שידור חוזר: 02:35
23:35 שליט הבובות אימה. חבורה של זרים הנוסעת לבקר בגלריה מבודדת של בובות חדשות, כדי לשמש מודלים לבובות, נתקלת באגדה עתיקה ובשרשרת של רציחות. שחקנים: קים יו-מי,לים יון-קיונג ד. קוריאה 85 דקות דרום קוריאה 2004 The Doll Master Inhyeongsa
שידור חוזר: 04:10
01:05 הכעס 1 מותחן אימה בסדרה של סיפוריאימה על קללה, העוברת מאדם מת אחד לאחר. קוביאשי הוא מורה צעיר היוצא לחפש נער מכיתתו, בשם טושיו, שנעדר מהלימודים. הוא מגיע לביתו של טושיו ומוצא להפתעתו את הבית מבולגן לחלוטין, ומגלה כי הנער הצעיר נמצא לבדו וסובל מהלם. מכאן מציג הסרט מספר סיפוריאימה הסובבים סביב רוח הרפאים של הילד טושיו, הרודף את הבית ואת דייריו החדשים. סרטאימה יפני שהחל כסרט טלוויזיה, ובשל הצלחתו הרבה הפך לסרט קולנוע שזכה לסרט המשך וגם לגרסה אמריקאית שוברת קופות (שגם אותה ביים טקאשי שימיזו). שחקנים: מגומי אוקינה,מיסקי איטו 85 דקות 2003 Ju-on: The Grudge
שידור חוזר: 05:45

המשך

ערוץ הסרטים (4 אנלוגי, 16 דיגיטלי)
22:02 פרויקט המכשפה מבלייר סרט אימה מצמרר שהופק בתקציב זעום והפך להצלחה אדירה. באוקטובר 1994, מחליטים שלושה סטודנטים לקולנוע לנסוע למרילנד, כדי להכין סרט על אגדה עירונית ששייכת אזור - המכשפה מבלייר. השלושה נכנסים ליער לטיול בן יומיים, על מנת למצוא את המכשפה. הם נעלמים באופן מסתורי ביער מבלי להשאיר עקבות. לאחר שנה, כשנמצא הסרט שצילמו במצלמתם, הוא נלקח לעריכה וממנו נעשה סרט ''פרויקט המכשפות מבלייר''. עם: התר דונהיו, ג`ושוע לאונרד ומייקל וויליאמס. בימוי: דניאל מיריק ואדוארדו סאנשז. שחקנים: התר דונהיו,ג`ושוע לאונרד ארה''ב 77 דקות ארה''ב 1999 The Blair Witch Project
23:24 פרויקט המכשפה מבלייר 2 אימה. סרט המשך לשובר הקופות המפתיע ''פרויקט המכשפה מבלייר''. ארבעה צעירים מבוסטון, מעריצים מושבעים של הסרט ''פרויקט המכשפה מבלייר'', יוצאים למסע מודרך ביערות מרילנד, באזור שבו נעלמו הסטודנטים שהופיעו בסרט הווידאו שצילמו ביער. למחרת הסיור, שהסתיים בקמפינג לילי, מצפה לחברי הקבוצה הפתעה מזוויעה, כשהם מגלים כי אינם זוכרים את אירועי הלילה הקודם. עם: קים דירקטור, ג`פרי דונובן, אריקה לירסן, טריסטן סקיילר וסטיבן ברקר טרנר. ביים: ג`ו ברלינגר. שחקנים: ג`פרי דונובן,קים דירקטור ארה''ב 86 דקות ארה''ב 2000 Book of Shadows: Blair Witch 2
00:55 קאנדימן סרטאימה מצמרר שבעקבות הצלחתו הופקו עוד שני סרטי המשך. סטודנטית הכותבת עבודה על אגדות עירוניות באזור מגוריה, מתוודעת לסיפורו של קאנדימן, אימת תושבי העיירה. על פי האגדה, קאנדימן מופיע לאחר שמזכירים את שמו חמש פעמים מול המראה, ומטרתו היא לנקום את רציחתו האכזרית שהתרחשה שנים רבות קודם לכן. הסטודנטית מסרבת להאמין לסיפור, מתעלמת מאזהרותיהם של התושבים וממשיכה בחקירתה. לאחר סדרה של רציחות שמתרחשות באזור, הספקנות שלה מתחילה להתערער. עם: וירג`יניה מדסן (''דרכים צדדיות''), טוני טוד, ונסה וויליאמס וקייסי למונס. בימוי: ברנרד רוס. שחקנים: טוני טוד,וירג`יניה מדסן ארה''ב 94 דקות ארה''ב 1992 Candyman
02:34 קאנדימן 3 אימה. הסרט השלישי בסדרת סרטי האימה המצליחים. דניאל רובטייל הוא קאנדימן, גבר שחור אשר הוצא להורג באופן מזוויע ע''י המון זועם לפני שנים רבות. כעת הוא שב במסע רצחני של נקמה וזעם. היחידה אשר יכולה לעצור בעדו היא קרוליין, נערה צעירה ואחת מהצאצאים של משפחתו. כדי לעשות זאת, עליה להתמודד עם רוח הרפאים הקטלנית של העבר שלה. עם: טוני טוד, דונה ד`אריקו ואלקסיה רובינסון. בימוי: טורי מייר. שחקנים: טוני טוד,דונה ד`אריקו ארה''ב 89 דקות ארה''ב 1999 Candyman 3: Day of the Dead הצגה שנייה (6 אנלוגי, 80 דיגיטלי)
22:00 הבית האדום תלמיד מעיירה קטנה המוצא תעסוקה בחווה, נקלע לתעלומה הקשורה לבית האדום רדוף הרוחות, ומגייס לעזרתו את בתו של מעסיקו. שחקנים: אדוארד ג`י רובינסון,לון מקאליסטר ארה''ב בימאי : דלמר דייבס 95 דקות ארה''ב 1947 The Red House
01:15 פחד מוות מותחן אימה על אישה המוצאת את מותה ללא כל סיבה נראית לעין. זהו הסרט הצבעוני היחיד בו השתתף כוכב סרטי האימה האגדי בלה לוגוסי. שחקנים: בלה לוגוסי,דאגלס פאולי ארה''ב בימאי : כריסטי קבאנה 62 דקות ארה''ב 1947 Scared to Death

למעלה