סרטים מועדפים...

סרטים מועדפים... ../images/Emo44.gif

מי שבא לו, יכול לכתוב בשרשור זה את הסרטים המועדפים עליו... אלו הסרטים האהובים עלי (למי שיש כח לקרוא
) :
1. פורסט גאמפ (לחצו על שם הסרט בשביל לראות את התמונה שלו) במאי : Robert Zemeckis שחקנים ראשיים : טום הנקס (אפולו 13, ביג ועוד) ורובין רייט פן. ז'אנר : דרמה \ קומדיה הסרט הכי טוב שאי פעם ראיתי... ראיתי אותו עשרות פעמים וכל פעם שאני רואה אותו אני בוכה. פשוט סרט מדהים שכמה שהוא לא ריאליסטי, הוא הכי ריאליסטי שיש... סרט מצחיק, עצוב, אופטימי ועמוק. למי שלא ראה, מדובר בילד עם פיגור שכלי קל, שמתבגר ומצליח להתגבר על כל הבעיות שהחיים מציבים בפניו, מצליח להיות גיבור מלחמה, שחקן פינג פונג מפורסם, עשיר בזכות הקמת סירות שרימפס ואדם שהכניס ערכים מחודשים להרבה מאוד אנשים כשרץ סביב כל המדינה. כמובן שגם יש סיפור אהבה.. אהב כל חייו את הילדה שהייתה ידידתו בבית הספר... אבל החיים שלה היו מסובכים מידי לכן היא התדרדרה לדברים רעים כמו סמים וגברים עלובים שמצאה, עד שהתעשתה, והגיעה אל פורסט... שוב עזבה אותו, ושוב חזרה אליו כשיש להם ילד משותף... ולבסוף מתה מסרטן :( החלק הכי עמוק בסרט לדעתי (הקטע שגורם לבכי) : כשג'ני אומרת לו שלילד שלה קוראים פורסט על שם אביו, והוא מתפלא שגם לאבא של הילד קוראים פורסט ולא ממש מבין עדיין שהוא האבא...
2. בחזרה לעתיד (לחצו על שם הסרט בשביל לראות את התמונה שלו) במאי : Robert Zemeckis שחקנים ראשיים : כריסטופר לויד (שיחק בסדרה הישנה טקסי ובעוד המון סרטים), מייקל ג'יי פוקס (ספין סיטי, המלכודת ועוד). ז'אנר : מדע בידיוני \ הרפתקאות סדרת סרטים מדהימה... כמה שאני לא ממש אוהב סרטים בידיוניים, זה מסוג הסרטים שהם בידיוניים אבל מציגים מציאות דומה מאוד למציאות שלנו... למי שלא ראה, זוהי סדרה של 3 סרטים שמציגים מדען מטורף שהמציא מכונת זמן, והוא מטייל בעבר, בעתיד ובהווה, עם חברו המתבגר, מרטי. השניים מטיילים בעבר הלא כל כך רחוק, בעבר המאוד רחוק, בהווה המעודכן ובעתיד. מה שיפה בסרט הזה הוא רמת הדיוק של הפרטים, והריאליסטיות שיש בו למרות שהוא סרט מדע בידיוני... השורה הכי טובה בסרט : Your future is not written, it is what ever you make it, so make it a good one.
3. אינטיליגנצייה מלאכותית (לחצו על שם הסרט בשביל לראות את התמונה שלו) הטאגליין של הסרט אומר את הכל : David is 11 years old. He weighs 60 pounds. He is 4 feet, 6 inches tall. He has brown hair. His love is real. But he is not ז'אנר : מדע בידיוני \ דרמה במאי : Steven Spielberg שחקנים : האלי ג'ואל אוסמנט, ג'וד לאו. סרט מדהים... מאוד עמוק וגורם לחשוב על החיים כמה וכמה פעמים מחדש. למען האמת, כמו שאמרתי אני לא ממש אוהב סרטי מדע בידיוני, וזה ממש מדע בידיוני... אבל זה פשוט סרט כל כך מדהים שזה פשוט עולה על זה... לומר את האמת, הסרט הזה הוא הסרט שהכי הפחיד אותי אי פעם... למרות שראיתי הרבה סרטי אימה וזה לא סרט אימה בכלל, זה פשוט הפחיד אותי ואין לי מושג למה. למי שלא ראה את הסרט, מדובר על מציאות אחרת, בעולם בידיוני, בו יש רובוטים שמתנהגים כמו בני אדם. במציאות הזו, מדען מסויים מחליט להמציא את ההמצאה של המאה : ילד שמסוגל לאהוב. בנו של המדען שקע בתרדמה, דבר שגרם לאשתו להכנס לדיכאון. האיש הזה מביא את הילד הזה הבייתה, הילד מתנהג ונראה כמו ילד רגיל, רק שהוא לא רגיל, הוא רובוט. האמא מתקשה להבין את זה, אבל כשהיא מבינה היא מחליטה לקחת את הילד. לאחר זמן מה, ילדם האמיתי חזר מהתרדמה, ובאותו זמן הילד-רובוט, מקנא בזה שהאמא אוהבת יותר את אחיו. הילד מתחיל להשתגע, מה שגורם לאימו להחזיר אותו למפעל. בדרך למפעל היא מחליטה שהיא לא רוצה שהילד יתפרק לחתיכות, לכן היא זורקת אותו באמצע היער. כאן למעשה מתחיל האקשן כשהילד מתחבר עם כל מיני רובוטים ואנשים בחיפוש אחר אימו. לילד יש חבר קטן הלא הוא דובי קטן - רובוט מדבר. הילד מחפש את הפייה הכחולה, הוא חושב שהיא תמצא את אימו... אך כמובן שהפייה הזו לא קיימת והיא באה מאיזושהי אגדה, לכן בסופו של דבר הילד נכנס בתוך ספינה כשזאת אל מתחת למים ביחד עם הדובי, הוא מגיע לתחתית שם הוא רואה את הפייה הכחולה, שעשוייה מזכוכית... הילד והדובי קופאים שם למשך אלפי שנים, בהן גזע האדם נכחד למעשה, וחייזרים משתלטים על כדור הארץ. כאשר הם מגיעים אל הילד, הם יוצרים בשבילו אשליה של פייה כחולה. באותו הרגע, החייזרים מבקשים מהילד זכר דיאנאיי מסויים מאימו, בכדי שיוכלו להחזיר אותה לחיים דרך אשליה שנמשכת רק 24 שעות. הילד לא יודע מה לעשות, כי אין לו שום זכר מאימו... ואז פתאום הדובי בא ביציאה ושולף מכיסו שערה מאימו של הילד.. שערה שהילד בעצמו חתך משיער אימו. הילד מקבל את אימו ל 24 שעות, בהן לראשונה, לא רק שהוא אוהב אותו, היא גם מחזירה לו אהבה, מה שלא קרה אף פעם... הדבר שאני הכי זוכר ולוקח מהסרט הזה הוא הקטע המדהים שהחייזרים אומרים לילד, הם אומרים לו שלמרות שלהם יש אינטיליגנצייה פי אלף יותר גבוהה מאשר בני האדם, בני האדם היו הרבה יותר חכמים. למה ? כי הם בעצם ידעו בשביל מה הם חיים... בשביל האהבה... דבר שהחייזרים לא ידעו, ולכן לא הבינו את קיומם...
4. ממנטו (תמונה מצורפת) במאי : Christopher Nolan ז'אנר : דרמה \ מיסתורין שחקנים : גיא פירס, קרי אן מוס (מאטריקס) וג'ו פנטוליאנו (גם ממאטריקס). זה בהחלט הסרט הכי טוב שראיתי בשנים האחרונות... מסופר פה על אדם שאיבד את הזיכרון הזמני שלו, הוא עבר תאונה שכל מה שקרה לפניה הוא זוכר אבל לא מסוגל ליצור זכרונות חדשים, זאת אומרת שכל מספר שעות הוא מאבד את הזיכרון ולא זוכר את מה שהוא עשה בשעות האחרונות. זה גורם לו להגיע למצב שבו לא משנה מה הוא עובר, כמה שנים עוברות, כל מה שהוא זוכר זה את מה שקרה לפני התאונה. הוא מוצא לעצמו כמה פתרונות, הוא מצלם את כל האנשים שהוא פוגש, ורושם על התמונות מיהם ומה הם בשבילו. הוא גם קיעקע על עצמו את כל העובדות הבסיסיות שהוא צריך לדעת. לאדם זה יש רק מטרה אחת לחיות, למצוא את הרוצח של אשתו. הסרט מוקרן בצורה הפוכה, מהסוף להתחלה, ולאט לאט התמונה מתבהרת. בסוף הסרט מתברר שהוא המציא לעצמו כל מיני סיפורים וכל מיני אנשים, וגרם לעצמו לא לזכור את כל האנשים שהוא רצח בעצם, ואת העובדה שהוא בעצמו גרם להרג אשתו. סרט מדהים... חובה לראות... יש אותו ב DVD.

אני רוצה גם! ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את הסרט "ריקוד צמוד" אחלה סרט! הלוואי ואני יכלתי לרקוד כמו שהיא רוקדת בסוף בבחינות קבלה לג'וליארד! ואני אוהבת את הסרט "גרין מייל"- למי שלא מכיר זה סרט עפ"י הספר של סטיבן קינג.. וזה פשוט סרט מדהים! אבל אני ממליצה קודם לקרוא את הספר למרות שהוא קצת ארוך אבל הוא שווה את זה!!! ספר מדהים! ובכלל סטיבן קינג סופר מדהים! למי שאוהב את הספרים הלא כ"כ שיגרתיים האלה והמדהימים! אני אוהבת גם את הסרט "לזכור את הטיטאנים" שזה סרט על הגזענות בין השחורים והלבנים. בסרט משחר דאנזל וושינגטון והוא המאמן של קבוצת פוטובל בבית ספר ללבנים.. ולראשונה הוא מארגן קבוצה של לבנים ושחורים ביחד... בהתחלה העיניין לא הולך... אז המאמן מחליט להוציא אותם הרחק מהעולם הגזעני למחנה אימונים... במחנה אימונים הם מתגבשים וברגע שהם חוזרים לעולם האמיתי הם רואים שלא כ"כ קל להיות מגובשים... לאחר ניתחונות רבים הקפטן של הקבוצה יוצא לחגוג בידיוק לפני המישחק הגרולי האחרון והוא ניכנס לתאונה ומאבד את רגליו... הסרט מאוד מרגש ומבוסס על סיפור אמיתי! כמו כן אני אוהבת את הסרט "מרכז הבמה" שמדבר על רקדנית בלט צעירה שאין לה את הגוף המושלם אבל היא מתקבלת לאקדמיית הבלט האמרקאית והסרט משספר על ההצלחות וההתאהבויות באקדמיה ועל החברים שלה.. ובסופו של דבר עולה מופע הסיום ומנהל הלהקה בוחר 3 בנים ו-3 בנות. הבחורה לא רוצה להכנס לאקמיה ובוחרת בלהקה חדשה שמקים הכאורוגרף שאיתו היא עבדה על הריקוד במופע הסיום.. ואלה הם הסרטים שלי! צקווה שלא היה משעמם מידי

למעלה