סרטים עם מוסיקה משובחת

רונן ס

New member
סרטים עם מוסיקה משובחת ../images/Emo168.gif

איזה יופי לראות פרצופים מוכרים
היום ראיתי את הסרט: "Royal Tenenbaums". אהבתי. מאוד. אי אפשר שלא להתייחס למוסיקה המשובחת שליוותה את כל הסרט (חיפושיות, ניק דרייק, פול סיימון ועוד רבים וטובים). נזכרתי גם ב- "כמעט מפורסמים" ועוד סרטים עם מוסיקה טובה. איזה סרטים לדעתכם (סובייקטיבי לחלוטין) מכילים את הפס קולים השווים ביותר? רונן

Crusader

New member
אין ספק מהיר ועצבני

אפילו קניתי את דיסק הפסקול.. למי שחובב מוזיקה שחורה ורוק - הדיסק הוא ממש אוסף להיטים והוא מלווה באופן מושלם את הסרט שיוצר את האווירה העכשוית האמיתית המצויה בו.. עוד פסקול נחמד שהורדתי בשלמותו מהאינטרנט הוא של הסרט "חופשיות על הבר" - שברובו מכיל את שיריה של ליאן ריימס - שירי פופ נחמדים מאוד.. האא כן וכמובן - יצא לי להעתיק מחבר את פסקול הסרט "סלייפי הולו" - מוזיקה פילורמונית חזקה ושולטת - מרגישים את ההשקעה..

danistar

New member
ככה

בקשר לליאן ריימז . היא זמרת טקסאנית שגרה בוופט´ ורת טקסס ובשהיתי שם למדתי להכיר את שיריה וכמובן להתמכר להם . אחלה זמרת לטעמי . יצא לי להיתקל בשיר אחד שלה על DVD בשהוא חלק מהופעה שנקראת "DIVS 99 " . המופע הוא מופע התרמה כל שהוא של ערוץ VH1 שנערך בניו יורק ומכיל מעבר ללליאן ריימז המדהימה את טינה טרנר , שר , אלטון ג´ון , ויטני יוסטון ועד רבות רבות אחרות. הסאונד נגיע בגרסאות DTS ן DD . ממולץ. בקשר לסרט ה "מהיר ועצבני" בדרסתו הישראלית פשוט בלתי נסבל . אני לא מדבר על תסריט גרוע ושחקנים לא פחות אני מדבר על פס קול צורמני וצורח שפשוט לא מסתדר לי וזה למרות שמדובר במרוצי מכוניות . אגב על כל העטיפה מרוח הסמל "DTS" אבל כשמחפשים את הפס קול בפנים , נדה רק DD . עוד יחס נפלא של המפיצים הישראליים כמוש DTS ( מהפורום ) ידידי הטוב כבר תיאר.

Soak

New member
רקוויאם לחלום

מה עוד אפשר להגיד על הסרט הזה שלא נאמר? גם במקצה פסי הקול הוא מנצח, לדעתי.

jerri

New member
רק לא שר הטבעות. עוד בטרם הוא

יוצא אני מכריז בזראת על שנאתי לאניה ושאר יצירות הג´יפה שלה.

A.L (boy)

New member
מלחמת הכוכבים- הפסקול של כל הזמנים

לפחות עפ"י סקר חדש שערכה תחנת הרדיו ´קלאסיק אף.אם´ בו השתתפו למעלה מ- 34,000 איש (שהולחן, כידוע, ע"י ג´ון וויליאמס, שהלחין רבים מסרטיו של ספילברג). האמת, שמעתי את הפסקול של אימת הפאנטום, ומאוד התלהבתי, כך שהחלטתי שאת הפסקול החדש ("מלחמת המשובטים") אני אקנה. אכן, משובח. גם את הפסקול של מאטריקס מאוד אהבתי, עם כמה רצועות אלקטרוניות מעולות, שהפכו נכס בקרב עורכי פרומואים למיניהם (כולל הכתבה "עוקבים אחריכם" ששודרה באולפן שישי האחרון, למי שהצליח לזהות).

Srain

New member
מיוזיק

אני אישית מעדיף סרטים עם מוזיקה שהולחנה לסרט ולא אוסף של שירים. סרטים עם מוזיקה מושבחת לדעתי הם: קונן הברברי. המספריים של אדוארד. באטמן 2. ראיון עם הערפד. וכמובן טרילוגיית מלחמת הכוכבים. (לא החדשים...) אם בפסקול שירים עסקינן - מומלץ לדוגמא: ´רוצחים מלידה´ בעל אוסף מיוחד של אמנים כולל העורך עצמו, הלא הוא טרנט רזנור - מניין אינץ´ ניילס.

gofish

New member
אוי רונן..זאת שאלה טריקית,אבל נשתדל

כחובב סרטים ומוסיקה,פסקולים של סרטים הם בעצם שילוב של 2 אהבות ביחד. יש המון פסקולים טובים ובמיטב הסגנונות,יש גם פסקולים שהופקו במיוחד בשביל הסרט ויש כאלה שהם אוסף של להיטים המאפיינים את התקופה/הלך הרוח של הסרט. הנה רשימה קצרה על קצה המזלג מתוך האוסף הפרטי שלי: פסקולי ג´אז: Harry Connick, Jr.-When Harry Met Sally.-סרט גדול ופסקול נהדר. Various Artists-Short Cuts-פסקול יפיפיה לסרטו של אלתמן שילוב של ג´אז+קלאסית (ותודה לביקו). Various Artists-Midnight In The Garden Of Good And Evil-פסקול ענק לסרט בינוני,שילוב של ג´אז+ווקאל ג´אז (בהשתתפות כל הגדולות,קסנדרה ווילסון,דיאנה קרל,הולי קול ועוד...)מומלץ! Patrick Williams-Blonde-פסקול מדהים שנעשה עבור סדרת טלוויזיה על חייה של מרלין מונרו בסגנון של ביג-באנד,מבוצע ע"י מיטב האומנים העכשווים בתחום,בהפקתו של יו-הפנר (כן,כן,מי שאתם חושבים). פסקולי בביצועים אמנים שונים: כאן הרשימה ארוכה ויש המון טובים למשל: City of Angels-שילוב של מיטב סגנונות-ג´אז,רוק,פופ,קלאסי-ביצועים נהדרים,כולל U2,אלניס,פיטר גבריאל,קלפטון,הנדריקס ועוד רבים וטובים.(החביב ביותר על החברה,אפילו זכה לכינוי "דיסק הבית"). High Fidelity-ביצועים של בוב דילן,אלוויס קוסטלו,מחתרת קטיפתית,בטהבנד,סטריאולאב,בקיצור כל החברה הטובים. באותו סגנון נזכיר גם את Almost Famous ,Peter´s Friends ויש כמובן עוד. סגנון שנות ה-70 מונטאון: The Big Chill (החברים של אלכס). סגנון קליל (פופ),חביב במיוחד על המיו הנשי: Coyote Ugly ,Notting Hill,My Best Friend´s Wedding,Bridget Jones´s Diary וכו´,בקיצור קומדיות רומנטיות להפליא. פסקולים אווירתיים מאוד מיוחדים בסגנון: Trouble Every Day (בביצוע להקת Until The End Of The,(Tindersticks World (סרטו של וונדרס). אלקטרוני:Run Lola Run. כמו שאתה רואה הרשימה היא אין סופית ויש עוד המון מומלצים ובמיטב סגנונות. ואם הזכרת את "משפחת טננבאום",אכן משולב פסקול נהדר שמלבד מי שציינת מופיעים גם דילן,מחתרת קטיפתית,קלאש,כאשר את הפתיחה מלווה קטע אינסטרומנטלי מדהים של הביטלס "היי ג´וד" (וב-DTS זה נשמע נהדר
). חוץ מזה איך יש לך זמן לראות סרטים,אתה לא אמור לחרוש עכשיו למבחנים? ושתדע שהמערכת שלי עדיין מחכה ל-THE PAWN SHOP להשמעה
ולסיום:"She Smokes" למי שראה את טננבאום.

רונן ס

New member
רשימה מעניינת

סיקרנת אותי עם מספר פסקולים, תודה, רונן נ.ב. מסר אישי נשלח

yagelfed

New member
mists of avalon

אחד הסרטים הטובים יותר שעוד לא הגיעו לארץ, סרט מעולה אחלה פסקול!!

שח_מט

New member
בואנה ויסטה כמובן

אצלי באוסף: city of angels, וויל האנטינג, שגעון המוסיקה (דיסקו אייטייז) וגריז

sagivba

New member
סרט לא כל כך מוכר

פלזנטוויל עם גירסה מעולה של acrss the univers של הביטלס בביצועה של פיונה אפל. וכמובן "the wall" של פינק פלויד אגב מישהו יודע איך אפשר לדעת אם הוא יצא בDVD?

שח_מט

New member
יש ויש

באוסטרלי עוד מעט יש גירסה חדשה. שלי הגיע מאמאזון ארה"ב מזמן מזמן...

oracle

New member
ואיך אפשר לשכוח את

פסקול השירים המשובחים בסרט המשובח לא פחות "לשבור את הגלים"? כל שיר יצירת מופת וקלאסיקה.

eyal m

New member
סרט חמוד נוסף

moulin rouge סרט מהנה , נמכר בבלוקבסטר במבצע.

למעלה