סרטים רבותי, סרטים.

Wing Chan

New member
סרטים רבותי, סרטים. ../images/Emo202.gif

יאללה, דיון סרטים. סרטים אהובים עליכם? איזה ז'אנר אתם הכי אוהבים? שחקנים אהובים יש? בלה בלה וכ'ו וכ'ו. גו גו גו, יו קנואו דה דריל. אקשן!

המסור 1 ו-2

סרטים מצוינים. מוגדרים כאימה, אך אני רואה בהם מעין מותחנים פסיכולוגיים, יש בהם כמה נקודות למחשבה.

Greebo

New member
מסור 1 זה קקי של סרט >>

2 נחמד שכזה.. או שאני סתם אומר ככה כי הייתי שיכור כשראיתי אותו :פ

דווקא הראשון היה טוב יותר לטעמי

בשני כבר מיחזרו את אותו הדבר.. אם הייתי רואה את השני לפני הראשון, סביר להניח שהייתי חושב בדיוק ההפך

שמעתי שזה סרט מזעזע

סרטי אימה אני הכי לא אוהבת כאילו מה מיוחד בהם ? במיוחד החדשים - שממש מענים את האנשים זה כאילו גועל איכס למה ? כיאלו אימה וסבבה והכל אבל לראות אותם מתענים .... זה לאיודעת לא אוהבת את זה

Wing Chan

New member
לא, זה מגניב. את לא מבינה כלום.

תמותי. או שתבשלי לי משהו. :E

kate162

New member
../images/Emo202.gif

אני הכי אוהבת סרטי מתח ואימה, בעיקר כאלה כמו "הצילצול" ו"האחרים". למרות שגם סרטים כמו "המנסרים מטקסס" עם הרבה אברים קטועים הם נחמדים.
וכמובן, קומדיות: יורוטריפ, שודדי הקריביים, מת לצעוק
, חתיכה בהפתעה....ועוד כמה שאני לא זוכרת...

zigmond 69

New member
טוב,יש כמה...

בראש ובראשונה,סרטי מד"ב ופנטזיה (סרניטי, v for vendate,כל סרטי מלחמת הכוכבים,מסע בין כוכבים ועוד רבים וטובים...) שני,ולא פחות חשוב,הוא הז'אנר המצויין של פארודיה/קומדיה (כל סדרת מת לצעוק/יש לי את כולם/space bolls,ועוד כל מיני...) וגם,יש כמובן את הסרטים המצויינים מהז'אנרים האחרים-פעולה,מתח,שגם אותם אני אוהב ומעריך לא פחות...

Greebo

New member
יש לנסות את "בית 1000 הגופות"

ואת ההמשך שלו the devil's rejecets (או משהו בסיגנון) גור 3>

kate162

New member
סרט טוב

בפעם הראשונה שראיתי זה נראה לי הסרט הכי מוזר וחולני שיש... אחר כך הבנתי שזה ממש שווה... מראים את הסרט השני בטלוויזיה? ..אני ממש לא אוהבת להוריד סרטים מהאינטרנט

Greebo

New member
"האוזן השלישית" 3>

או כפי שאני קורא לה: "גן-עדן" 3: אם אני זוכר נכון היה את זה ביס לפני כמה זמן..רק עם תרגום שם דפוק או משהו.. רק בהחלט יתכן שאני מתבלבל.. נ.ב: רייט... אוזן שלישית=סיפריית וידאו ו-dvd די גדולה מול דיזנגוף סנטר

Ziga

New member
"מה קרה להרולד סמית'?", "עד החתונה

זה יעבור", ו"אחי, איפה אתה?" הם הסרטים האהובים עליי. אבל כמובן שהאחים כהן בכלל הם ענקיים, ומן הסתם גם טים ברטון. "סיפורי דגים" הוא גאונות צרופה.

MajorWinters

New member
V for Vendetta

ראיתי אתמול. וזה סרט מדהים! הרבה זמן לא יצאתי ככה מסרט...

למעלה