סרטים, רבותי, סרטים...

CMOT Marvin

New member
סרטים, רבותי, סרטים...

ציפור קטנה לחשה לי שיש כמה סרטים ו/או תוכניות טלוויזיה של עולם הדיסק. שני סרטים מופיעים ב-Amazon: Mort ו-Wyrd Sisters. אבל למרבה ההפתעה Kazza הכזיב! מישהו מכיר/יודע היכן אפשר להוריד?

Death of Rats

New member
אמפף....

השאלה שאתה שולא בנוגע לקאזאא לאחוקית ואסור לשאול ותה פה. כל תשובה שתינתן, אני איאלץ למחוק...
סקשר לסרטים: לי אישית יש את מורט. האנימציה לא מדהימה במיוחד אבל זה יפהההה

פףףף...

אלה סרטים מצויירים סתמיים, ועם ציור גרוע.. אבל היוזמה של לקחת את הסיפורים ולגרום לדמויות לרקום עור וגידים זה נחמד.. אבל אני אישית מעדיף יותר את הגראפיק נובל... למרות שברוב הממקרים זה הורס את הספר.. לא כדאי לך להשקיע יותר מידי זמן בחיפוש.. אלא אם כן ממש אין לך משהו טוב יותר לעשות... אני ראיתי את ווירד סיסטרז כשזה עוד היה בערוץ שש... והאמת.. לא משו.. מאגנה, משו ,בע"מ

SaidinsTaint

New member
היה את זה בערוץ 6?

ראיתי שם רק את Soul Music ששודר גם בכנס ההוא בחנוכה (אייקון?) והיה נחמד...

נחמד?!

חזור בך! זו הייתה אחת מהזוועות הקולנועיות הגדולות ביותר שיצא לי לנחות לתוכם ביודעין.. ועכשיו כשאתה מזכיר את העיניין.. זה באמת היה "מוסיקת נשמה" ולא "אחיות מוזרעות".. אתה צודק, אני טעיתי.. מאגנה, מה חדש? , בע"מ

Fingertip

New member
שניכם צודקים...

(או שניכם טועים, תלוי בנקודת המבט...) שתי הסדרות שודרו בערוץ 6. קודם שודרו אחיות הגורל (אני מסרב להכיר בשם שהמצאת לספר) ואח"כ מוסיקת הנשמה. אהד.

SaidinsTaint

New member
אם מדברים על זוועות קולנועיות

אני ממליץ לך לראות את Akira הכישרון של מר ריפלי ו- Pie שלושה סרטים שראיתי מההתחלה ועד הסוף, כי באופטימיות חסרת בסיס הייתי בטוח שהם ישתפרו, או שתהיה פואנטה טובה שם בסוף... הדבר היחיד שלא אהבתי במיני סדרה היתה איזבל שצעקה Fathheeeeeer בפתח כל פרק - וזה היה אפילו יותר גרוע בהקרנה המאורגנת של הסדרה...

CMOT Marvin

New member
באמת תודה ../images/Emo7.gif

זה לא עוזר לי כשאתם דורכים לי על היבלות
אולי בכל זאת יש למישהו קלטות/דיסקים/??? ומוכן להשאיל? כדי שזה גם יהיה מעשי, עדיף מישהו מאזור חיפה וצפונה (ואני מתכוון צפונה). אולי? מישהו? מכל קטע על Hex: "What are all the ants for?"

Death of Rats

New member
*עונה על כמעט כל הדרישות* ^^;

אבל אני לא מוכנה ולא יכולה להוציא אותן מהבית
יש לי את הDVD של סול מיוזיק, אם לזה התכוונת... ואני מאיזור המושבים בחוף הכרמל

CMOT Marvin

New member
איזור יפה בחרת לעצמך...

מתי נוח לך? (DON´T PANIC (in large friendly letters, או בגרסא המעודכנת PANIC

Death of Rats

New member
המפף....