סרטים רוחניים מישהו מכיר?

עמיאור

New member
סרטים רוחניים מישהו מכיר?

אני מחפש המלצות על כמה סוגי סרטים 1. סרטים בעלי מסרים רוחניים/ניואיג'יים. 2. סרטים בעלי מסרים ותכנים חיוביים בלבד בלי תמונות, סצינות או קונוטאציות שליליות או פסימיות. בין אם הסרטים מוצגים בבתי קולנוע או סרטי וידיאו/דיוידי הניתנים לרכישה בארץ או בחו"ל. תודה

יש כמה

הסוד,בליפ, פנה לעוצמת הרכות, בקש הרצאות של טובי בראונינג סרטים של ביירון קיטי-שיטת העבודה הרצאות של אקהרט טולה בחו"ל נמכרים גם סרטים שלו הסרט "אגף הוויפסאנה" תהנה

עמיאור

New member
תודה

האם ניתנים להשגה בדיוידי? יש איזה אתר שיש בו דיווחים על סרטים רוחניים ביתר הרחבה? תודה רבה

ghost35

New member
תלוי באיזו רמה

יש מלא סרטים רוחניים תלוי באיזו רמה מחפשים קונסטנטין הוא רוחני המטריקס רוחני בליפ כמובן משמרת לילה (סרט חזק ביותר) השדים של אמילי רוז רעש לבן הסוד (עדיין לא קיים עם תרגום בארץ) קיי פקס ויש עוד מלא סרטים אסיאתיים שנחשבים רוחניים

גוסט 35

אשמח אם תתרגם לי ותכתוב את השמות של הסרטים באנגלית כדי שהוריד באימל... מה שהתכוונתי אליו הוא : משמרת לילה. קונסטנטין השדים של אמילי רוז. אם זאת לא בקשה גדולה מידי כמובן... תודה מראש

ghost35

New member
מצטער

מצטער אחי אי מיול זה לא חוקי וזה נקרא לגנוב גם אם בארץ זה נחשב ממש בסדר תסתדר לבד ודרך אגב הייתי מוסיף גם את הסרט גרין מייל שבת שלום

eliya-l

New member
בבקשה שנטיפי

קונסנטין constantine והרי לך גם קישור לאתר הסרט משמרת לילה כאן NIGHT WATCH השדים של אמילי The Exorcism Of Emily Rose אליה

eliya-l

New member
דרך אגב שנטיפי

אם את רוצה לראות את הבליפ' אני יכולה לשלוח לך אותו בתנאי כמובן שאת יודעת לפתוח קבצים מקווצים. אם כן, כתבי לי את המייל שלך ואשלח לך

eliya-l

New member
לא הבנתי איך בדיוק

קוסטנטין או המטריקס יכולים להקרא "רוחניים" - כנראה שיש הרבה הגדרות לרוחני.

אליוש-הסוד, הבליפ, המטריקס, רעש לבן

ואפקט הפרפר, עוסקים בתחומים שונים של אותו הדבר, "רוחניות", כל אחד מזווית ראיה ותובנה שונה מעט. הסוד עוסק בשחרור הכבלים הכובלים את האדם בכל הקשור לקשר שבינו והסופרמרקט הכי גדול, היקום, והבליפ עוסק בפשטות החיים ומורכבות האדם, המטריקס מאפשר את ההבנה שהעצמי על כל מרכיביו כולל המודעות והתודעה, בהחלט יכול לפרוץ את גבולות עצמו אל המעבר אם רק ישחרר את הרצועה (שכל, הגיון ומקובעות) שבה הוא אסור. רעש לבן הוא סרט שמנסה להעביר את המסר שבעצם אין זמן ממשי, ותנועת אנרגיה מתאפשרת בין הווה שחלף ו שאנו מכנים עבר, לבין הווה שעדיין לא כאן שאנו מכנים עתיד, אל תוך נקודה אחת, ההווה העכשוי. ואפקט הפרפר מנסה להסביר שיש ביכולתו של אדם לשנות את בחירתו, כלומר לנוע "בזמן" על מנת לתקן או לשנות את תוצאת בחירתו, אבל תחילה עליו לרכוש יכולות לראות את התוצאה הנבחרת כתובה בסוף שביל הבחירה, בלי יכולת זו הוא רק מכניס את חייו אל תוך תוהו ובוהו. את השאר לא ראיתי.

אפרופו סרטים

קפץ למחשבתי סרט מדהים שאפשר לראות אותו אין ספור פעמים ועדין להנות ממנו. הוא נקרא אביב, חורף,סתיו, קיץ, אביב. סרט מדהים שמדבר על עקרונות חמשת האלמנטים. לכול המעונין אני יכולה לארגן ערב בביתי בשבלכם. רק לאחר שאימי תבריא. מי שיכול לשלוח לה אנרגית ריפוי אניאודה לכם. שמה דליה בת מרים. סובלת מכאבי גרון חזקים ללא קול . תודה מראשששששש

למעלה